perjantai 2. lokakuuta 2009

Vajetta vaatekaapeissa


Meillä on ihan selvästi vajetta poikien vaatekaapeissa (uskokoon ken tahtoo ;D), joten tälläiset voisi sinne tiensä löytää tai siis joo jokunen taisi jo löytääkin;


Olin aamulla pakahtua, kun näin nämä uudet ihanat Meandit, siis viimein jotain joka on just tasan eikä meilkein meidän näköistä. Värikästä! :)
Tuusis olikin reippaana näistä aamuntuimaan blogannut. Mutta tässä vielä kerran kuvien kanssa, koska nehän lähti heti meille tilaukseen.
Oliver & Emil siis saa pilvipaidat.


Pilvihaalaritkin vielä tilasin 86/92cm, kun nämä tuppaa olemaan niin reilua kokoa että menee taatusti vielä Emilille. Kanihaalarit on muuten samassa koossa vieläkin liian isot!


Mutta sitten sitä muuta mitä meille saisi tulla..
Tämä Kameleont Design tähtipaita taitaa tulla Oliverille.


Ja paita tarvii kaveriksi tottakai saman merkin tähtiset velourhousut, eikös?


Ja jos kerta isoveikkakin saa, niin onhan se kohtuus että Emilille tulee sitten tähtiä kanssa. Nämä ois niin söpöt!

Kameleont Design vaatteet bongattu Metkulasta.


Meidän 8v:llä on ihan oikeasti huutava paita pula. Nyt on menty yksivärinen trikoopaita ja päälle t-paita linjalla, mutta olisi kivaa löytää myös niitä kivoja paitoja koossa 134cm. Mitään ihan perus tavis paitoja en oikein hänelle haluaisi, koska ne ei vaan ole meidän tyylisiä. Pojat tykkää väreistä, joten niitä täytyisi löytää. Raitapaitoja on kaksi, joten niitä ei viittis koko kaapin täydeltä ostaa. ;)

Bongailin kivoja Snoozyn paitoja, joiden uskoisin meidän 8v:lle olevan mieluisia ja niissä löytyy 134/140cm.


Täytyy huomenna kysyä käyttäjän mielipidettä ja lupaa saanko tilata.
Voi olla ettei tämä koirapaita pääse läpi, mutta kassotaan.


Tähän uskon pojan tykästyvän ja samoin tuohon ekaan ruskeaan.
Oli näissä kaupoissa monta muutakin kivaa Snoozya, josta saapi valita;
Metkula
Juulia ja Joonatan


Oliver tarttee yhdet farkut, joten nämä Nova Starit olisi just passelit kaapin täyttäjät.
Mutta mikä kumma siinä sitten on, kun ei meinaa raaskia millään. Jospa jonnekin tulisi joku tarjous..

Tämmöistä vaatebongailua tänään yön tunneilla, löytyykö näistä myös muille suosikkeja? :)



29 kommenttia:

  1. Mäkin haluan noi tähtikuviolliset velourit!

    VastaaPoista
  2. Tähtihousut ois kivoja, mutta meille ei vieläkään käy housut ilman vyötärön kiristystä nappikuminauhalla. 86/92 kanihaalarit on nyt meillä sopivat, ovatkin lähes ainoat housut farkkujen ja ulkohousujen lisäksi, joita voi käyttää. Hiukan hankalat vain potalla käynnin takia, kun tyttö ei osaa niitä itse riisua. Tilasin meille Nova Starin farkut tummanruskeina (uusi talviväri vuorellisena)

    VastaaPoista
  3. Jos ne ei maksais paljo mitään niin ottasin kaikki ;) . Ei ole yhtä suosikkia mutta nämä varsinkin nousivat esiin; pilvihaalarit, tähtipaita, tähtiset velourhousut ja koirapaita =) .

    VastaaPoista
  4. Oi noi turkoosit tähtihousut! Apus meille! Vaan onko tähti ruskea vai musta?

    Joo teillä varmaan tosiaan on melkoisen vajaat vaatekaapit, nyt äkkiä Mia tilaamaan ;D

    VastaaPoista
  5. Kameleont Designin tähtivaatteet ovat tosi hyvännäköisiä, en olekaan ennen törmännyt merkkiin.

    Ja Nova Starin farkut tekisi mieli meillekin ostaa..

    VastaaPoista
  6. Onko teillä aiemmin ollut käytössä Kameleont Designin vaatteita? Millaista laatua ovat? Tuolta löytyi kivoja vaatteita 128 cm kokoiselle tytöllekin :) Noissa koululaisten koossa kun valikoimat alkavat olla aika vähissä :( Kiitos vinkistä, en ole koskaan kuullutkaan tuosta merkistä!

    VastaaPoista
  7. Nova Stareija oon harvoin nähny missäänm tarjouksessa, mutta voihin niitä joskus...

    Ihanat nuo oranssit tähtivelourit!

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita. Meillekin voisin ottaa noi kaikki!!!;) Etenkin noi velourit on hienot.

    Minäkin haluisin noi Nova starit, mutta kun just olen ostanut pojalle kahdet farkut ja eilen laskin, että niitä onjo yhdeksät, joten ei ehkä tarvita.

    VastaaPoista
  9. Kivoja vaatteita olet löytänyt. Mä myös rakastuin noihin uusiin Me&I:n. En tiedä, miks toi pilvi on vuodesta toiseen mun suosikki. Paita oli myös just oikean värinen. Haalareita mietin vielä, onko ne vauvamaiset... Mut siis aivan ihanat.

    VastaaPoista
  10. Auh. Niin ihanat ovat nuo oranssit tähtiverlourit. Minäkään en ole tuohon merkkiin, ennen törmännyt. Nyt törmäsin. Kiitos :D.

    VastaaPoista
  11. Meillä ei ole ollut vielä Kameleont Design vaatteita, mutta olen monesti niitä ihastellut ja nyt nämä tähtiset olisi niin saatava. ;)

    Oliviah; Meillä ne kanihaalaritkin tuppaa roikkumaan, varmaan kun se frotee venyy käytössä. Lindexin velourit on kyllä ihanan napakat hoikallekin.
    Tosin nyt olen huomannut, että Emil on saanut vähän vyötärölle leveyttä. Ruoka maistuu siis. ;)
    Ne tumman ruskeat Novat olisi kyllä kivat kanssa!

    -J-; Minusta nuo tähdet on mustat. Koska tuolla Metkulan nettisivulla on pojalla paita & velourit päällä, niin näyttäisi nuo tähdet tummemmalta.

    Tosi harmillista, kun pussista ei löydy pari sataa ylimääräistä. ;D

    VastaaPoista
  12. Tuo koirapaita on tosi kiva, samoin nuo tähtihousut on aika sähäkät ja tuo Meandin pilvipaitakin olisi muuten ihan harkitsemisen arvoinen, mutta kun siinä on materiaalina velour. En ehkä osaa ajatella sitä paidan materiaaliksi. Ainakaan vielä. ;)

    VastaaPoista
  13. nuo kameleont designin tähdet on ihanat! onneksi ei ollut kokoja, joku oli jo ehtinyt tilaamaan ennen meitä. eikä nopealla googletuksella löytynyt muualtakaan. ehkä hyvä niin, muhkeat tilaukset me&i:lta ja wilmikseltä tulossa...

    VastaaPoista
  14. Oranssit tähtihousut on ihanat :).

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania vaate-yhdistelmiä =)
    Minä löysin blogisi pari viikkoa sitten ja nyt huomaan lähes päivittäin kurkkavani että oisko tullut uusia päivityksiä, lastenvaatefriikki kun olen ;)
    Sulla on niin raikkaita yhdistelmiä lastenvaatteissa, esimerkiksi itse olen mieltäny violetin "tyttöjen" väriksi, mutta tosi hyvin sopii myös pojillekin, joten tästä lähtien tulee violettia myös meidän poikien kaappiin.

    Nuo tähtivelourit on aivan ihanat.
    Me and i-pilvipaita taitaa tulla meillekin ainakin 4-vuotiaalle pojalle, mietinkin tässä että kävis hyvin myös meidän 8-vuotiaalle neidille, mut saa nähdä huoliiko... =)

    VastaaPoista
  16. Uuh, nuo Nova Starin farkut on täälläkin kuolauslistalla.. Tosi makeet, mutta eipä munkaan rahapussin nyörit ole vielä niille auenneet..Kivoja oli muutkin vaatteet, varsinkin tuosta koirapaidasta tykkäsin :)

    VastaaPoista
  17. Vajettapa varmaankin :oD Meillä sama homma, joten tänään (ihan kohta) laitan Emilin nukkumaan ja lähden siskon kyydillä käymään Lindexillä ja kiertämään tuon meidän lähikaupungin uudet kirppikset :o)

    Josko sieltä jokin vaate löytys meidän vaatettomille pienipoloille ;o)

    Nova Starit meillekin tuli ihan äsekn, mut kirppikseltä ja maksoin niistä 20e, joten täyteen hintaan en uskaltas ostella....

    Muuten ihania vaatteita oot löytänyt mitä vois kans shopata !

    VastaaPoista
  18. kyllä ihan selkeästi vajausta on jos noita ei ole. :)

    tykkään myös noista kameleontin kuteista.

    VastaaPoista
  19. Voi ei,mun tarttis varmaan lopettaa tämä blogisi lukeminen!;0)Nuo Me&i pilvi paidat ja haalarit on ihan super ihanan näköiset.Olen ihan tajuton "pilvi fani".;0)
    Täytynee harkita myös ostaa nuo kameleont desing tähti paidat+housut.Nova star farkkuja en ole vielä raaskinut ostaa pojille mut katsotaan..sinulla on kyllä todella paljon sama maku kuin minulla.=0)

    VastaaPoista
  20. Vai että vajetta on kaapissa... ;)
    Minustakin aina välillä tuntuu siltä. Varsinkin silloin kun olen kyllästynyt katselemaan samoja vaatteitta kuukaudesta toiseen ja sitten kun heivaan ne kirppikselle... :D

    Meillä kans on noita Snoozyn paitoja ja kovasti olen pitänyt niistä. Ihanan hyvänlaatuisia!!

    Niin ja pilvipaidan saapi meidän esikoinen!! Todella ihastuttava!

    VastaaPoista
  21. Kivoja vaatteita! Meillä ei ole Meandi -vaatteista kokemusta muuten kuin t-paitojen osalta eivätkä ne mielestäni olleet sen kummoisempia kuin jotkut Lindexit. Toi pilvihaalari ois kyllä herkku kuopukselle..

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  22. Kiva että noita saa nyt Suomestakin!

    Mä en nyt osta mitään, mutta kyllä voisin ottaa kaikki meille, jos joku lahjottaisi =)

    VastaaPoista
  23. Toisaalta, vaikka NS:n farkut maksavat sen 40eur, niin niistäkin saat huutiksessa vähintään puolet takaisin;-) ja jos käyttäjiä on kaksikin, niin eihän silloin "hinnaksi" jää kuin h&M:n farkkujen hinta=D. Aika hyvä perustelu, vai mitä?
    Nim.samat housut kiikarissa!

    ps. Ihania, värikkäitä puseroita kuvissa!

    VastaaPoista
  24. Henna; Meillä etenkin Oliver tykkää velourpaidoistakin, on niin pehmeitä päällä ja onhan ne. :)

    Poikien äiti; Oi, shoppausraporttia odotellessa.

    Jaana; Kiitos!, tosi kivaa että käyt kyläilemässä päivittäin. :)
    Itse tykkään violetista kanssa paljon ja pojille tottakai!

    Äiti kuudelle; Teitkös löytöjä? ;)

    3x mami; Ei kai nyt sentään!! :D

    Hanna; Nuo Snoozyt on tosiaan minustakin hyvää laatua.

    Äiti ja pienet pojat; Minä olen aina ollut enemmän kun tyytyväinen Lindexin laatuun. Nyt siellä on kuitenkin niin vähän meidän näköistä vaatetta, että täytyy enemmän kuikuilla toisiin suuntiin. ;)

    Aamunkukka; Olet NIIN oikeassa. ;)
    Jotenkin se vaan tuntuu kertasummana isolta, vaikka nuo Novat olisi kyllä sellaset jotka voisin säästää Emilille Oliverilta.

    VastaaPoista
  25. Taas aivan ihana bloggaus :). Täällä on myös yksi lastenvaatefriikki :). Löysin jokin aika sitten sinun blogisi ja päivittäin täällä tulee käytyä lukemassa. Meillekkin lähti heti tilaukseen tähti-body ja turkoosit tähtivelourit. Pilvi-paita on harkinnassa :D. Kiitokset vielä Mia ihnista paidoista ;).

    VastaaPoista
  26. Taas aivan ihana blogi ja mitäs se saikaan aikaan? :). Oli ihan pakko napsutella samointein tilaukseen nuo tähtivelourit turkoosina ja ruskea tähtibody :D. Olen latenvaatefriikkinä aivan koukuttunut kivaan blogiisi ja päivittäin tulee käytyä täällä kurkkimassa ;). Kiitos vielä Mia ihanista paidoista :). T: tosipikkuinen

    VastaaPoista
  27. Mä jos tuumaan et meijen Liljan haalarikaapissa on vajetta ni sitä ei usko kukaan...on ne silti vaan niin ihanat nuo pilvihaalarit..mut meillä tosiaan myös ne kanihaalarit ja kokona 74/80 ja lilja tasan 80cm mut ei kuuloonkaan et vois pitää ku on niin isot..eikä todellakaan löpsähtäneet käytössä kun ei oo käytetty ollenkaan..kerran on pesty ja kuivattu rummussa toiveena et jos ees kutistuis..vaan ei sitäkään...

    VastaaPoista
  28. Tosipikkuinen; Kiitos kaunis! :o)
    Jaahas, pitää itsekin kai se tilaus tehdä, ennen kun koot menee. Heh.

    Pikkuriikki; Ihan totta!, nuo froteiset on vielä reilummanoloiset kuin velouriset.

    VastaaPoista
  29. Snoozyja katselin minäkin ja huomasin, että Juulia ja Joonatanissa on tänään ja huomenna 25% kun ostaa 70 eurolla.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)