lauantai 17. lokakuuta 2009

Ilmeilijän juhlavaatepohdintaa


Viikonlopun tulevia pippaloita varten on tänään siivottu ahkerasti, ulkona ja sisällä.
Minulla nimittäin roikkui pihalla amppelissa edelleen kesäkukkaset, raukkaparat olivat jo kuolleet pakkasessa. :D
No nyt on vaihdettu kanerviin ja lyhty laitettu roikkumaan viereen, tulipas heti syksyinen ja vähän jouluinenkin fiilis!


Ilmeilijää kiukuttaa kun veikka vie kaikki vedet.


Siivouksen ohessa olen pohdiskellut Emilin synttärivaatetusta, nyt tekisi mieli pukea poika suht valkoiseen. Vaikka arkena tykkäänkin värikkäästä, niin juhlaan sopii mielestäni parhaiten hillitty tyyli.
Olen saanut päähäni, että Emil laittaa juhlapäiväksi Lindexin valkoiset farkut ja kauluspaidan. Siihen päälle olisin halunnut vaaleanpunasävyisen slipoverin, mutta en löytänyt mistään. Kaappien kätköistä kaivelin nämä kaksi slipoveria, jotka on ihan kivat. Mutta ehkä kuitenkin jotain hempeempää kaipaan kaveriksi.. Nämä on ehkä kivempiä ruskeiden housujen kanssa.
Vai mitä sanotte?


Tässä Lindexin retrohtavassa slipoverissa nuo napit ehkä hiukan sotkee kokonaisuutta..


Tästä tykkään enemmän, mutta samainen H&M:n slipoveri oli jo vuosi sitten 1v juhlissa joten toisaalta en haluaisi samaa nyt 2v juhliin. Mahtuu muuten kyllä vieläkin hyvin. :D


Täytyy vielä huomenna tarkastaa kauppojen tilanne, jos löytäisin vielä jonkun sopivamman.
TAI antakaa vinkkejä?
Olisiko tuohon kivempi joku neule tai ihan vaan farkkujen kanssa pelkkä kauluspaita?


22 kommenttia:

  1. Tuo ekan kuvan liivi on ihana! Harmitti, kun en sitä aikoinaan tytölle ostanut.
    Mun mielestä tuo ruskea nappiliivi on hienoa valkosten vaatteiden kanssa, parempi kuin ruutuliivi. Vähän persoonallisempi noin, entä jos olisi ruskeat housut :)

    VastaaPoista
  2. Salmiakkikuvioisen alle yhdistäisin itse ehkä jotain muuta kun kauluspaidan. Minusta tuossa toisessa yhdistelmässä on just kiva kun on vähän jotain potkua, eli nuo napit ja erikoinen kuvio yhdistettynä valkoisiin housuihin (ruskeiden kanssa olisi aika retro).Nämä minun mielipiteitä :DD, mutta anyways molemmat on ihania.

    Ihanaa juhlapäivää teille!

    VastaaPoista
  3. Mie tykkäsin tuosta alemmasta slipoverista :) Itse en varmaan ostaisi uutta vaatetusta jos kotoa löytyisi sopivaa. Manullakin on yksi kauluspaita ja parit paremmat housut vain ja niillä mennään kaikki juhlat tänä vuonna tai miten kauan nyt mahtuu.

    VastaaPoista
  4. Toisaalta mun mielestä tuo ensimmäinen vaihtoehto on ihan kiva kun on niin selvä kontrasti. Eikä kakkosvaihtoehto ole ollenkaan huono. Jos laitat kovin vaalean sliparin, voi kokonaisuudesta tulla kovin kesäinen.
    Mukavia synttärikekkereitä!

    VastaaPoista
  5. Minusta ylempi setti on parempi:)

    H&M:lle oli tullut jotain slipovereja, mutta en muista tarkemmin millaisia kokoja tms.

    Minusta paitapuserokin olisi kiva. Kaverini synttäreillä hänen pojalla oli valkoiset housut, vaaleanpunainen paitapusero ja henkselit, tosi menevän näköinen setti:)

    Kivoja juhlia:):)

    VastaaPoista
  6. Tuo ruskean ja oranssin yhdistelmä on ihan paras! :D

    Noista slipovereista mun mielestä parempi on tuo alempi HenkkaMaukan versio. Tosin itse laittaisin tummemmat housut sen kanssa. Noiden valkoisten housujen seuraksi tosiaan jokin vaaleanpunainen slipoveri tai neule, olisi tosi kiva yhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  7. Mun mielestä tuo eka setti on oikein hyvä. Ne napitkin mun mielestä on ok. Jos ne sua häiritsee, niin voithan vaihtaa ne toisen värisiin (vaikka ruskeisiin tai valkoisiin).

    VastaaPoista
  8. Tuo alempi on kiva!! Johtuu ehkä siitä kun näyttää nin tutulta. Meilläkin kun on nuo valkeat farkut ja tuo samainen slipari + valkoinen paita. =D Ja viime viikonloppuna ne olivat sukulaisen häissä pojalla päällä. Sliparin otin kyllä sit pois kun tuntui olevan pojalla kuuma!! On muuten ollut meilläkin tuo slipoveri käytössä jo 11kk ikäisestä asti ja mahtuu edelleen ihan hyvin 2,5-v pojalle!! :)

    Vaaleanpunainen ois kyllä sopinut tuohon aivan mahtavasti!!

    Ihana ilmeilijä Emil!! Ja oikein paljon onnea 2-vuotiaalle!!

    VastaaPoista
  9. Hei! Kävin lukemassa blogiasi ja huomasin kun kirjoitit Oliverin olevan pitkä poika, jonka vuoksi häntä luullaan vanhemmaksi. Minun esikoinen on aina ollut tosi pitkä mutta hoikka poika ja monesti jo neljä-viisi vuotiaana luultiin ekaluokkalaiseksi pituutensa takia ja monessa paikassa tämän takia ihmiset ovat odottaneet parempaa käytöstä esikoiseltani. Tosi kurjaa, että vaikka pituuskasvusta ei ole mitään haittaa niin siitä tulee pieni rasite tuossa kohtaa kun aletaan luulla vanhemmaksi.

    Mielestäni juhlavaatteet kuvassa 1 näyttävät oikein hyviltä. Retrohtava slipoveri on aivan ihana, mutta miten jos siihen vaihtaisi valkoiset napit? Toisaalta nuo punaiset tekevät kokoinaisuudesta upean ja antavat vähän väriä. Minä laittaisin tuon asun ihan noin.

    VastaaPoista
  10. Meilläkin oli tuo retromainen slipari; siis kuvittele, ruskeaa ja oranssia samassa vaatteessa :D Laittaisin alakuvan setin, se on nätti kokonaisuus. Retroslipari huutaa kauluspaidan sijaan jotakin muuta alleen, salmiakkikuvion kanssa taas Espoo-tyyli on täydellinen ;D

    VastaaPoista
  11. Paljon Onnea 2-vuotiaalle!!

    Mielestäni tuo alempi on parempi vaihtoehto.Mutta itse en oikein tykkää kauluspaidoista pojilla ja jotenkin tuo valkoinen paita valkoisten housujen kanssa on liian hailakan näköinen.Emil on itsekkin vaalea pellavapäinen poika.Minä laittaisin jonkin värikkäämmän kauluspaidan esim.kun tuossa edellä luki että jollakin oli ollut vaaleanpunainen kauluspaita valk. housujen kanssa.
    Kyllähän lasten kekkereillä voi olla väriä..;0)
    Ruskea sopii emilille tosi hyvin!

    VastaaPoista
  12. Ylempi hyvä.

    Mitä kokoa tuo sliparion? Harmittaa ku poitsun sama meni piloille yksissä juhlissa, kun niihin läikkyi pöydältä steariinia.

    Aattelin että josko sitten voisit vihjaista kun menee teiltä myyntiin...=)

    VastaaPoista
  13. Ekasta tykkään enemmän.
    Meillä oli 2v synttäreillä sankarilla vihreäsävyinen kauluspaita ja IdaTin punainen hippoliivi !

    VastaaPoista
  14. Mä tykkään ylemmästä slipoverista, tosi kivannäköinen!

    VastaaPoista
  15. Kumpaan päädyt? ;)

    Mä ottasin tuon ylemmän

    VastaaPoista
  16. Ekasta tykkäsin enemmän. Musta nuo napit tuo vaan sitä jotain tohon mustavalkoiseen asuun. Mut ei alemmassakaan mitään vikaa ole.

    VastaaPoista
  17. Kiitos kun helpotatte päätöksen tekoa!, joskus sitä vaan itsekseen pähkäilee ihan liikaa. ;D
    Alan päätyä tuohon ekaan eli retro slipariin, kun tosiaan tuo alempi slipari oli jo 1v juhlissa ja olisi kivempi kuvien kannalta että on vähän eri vaatetus.

    Mietin vaan että laitanko ihan vaan perus valkoisen bodyn alle, ei tuota kaulusmallia. En tiedä istuuko nuo kaulukset nätisti päällä, kun tuo slipoverin kaula-aukko on reiluhko.. Täytyy myös vielä koittaa myös ruskeiden housujen kanssa.
    Pippalot on huomenna vasta klo.16, joten on aikaa pohtia asiaa. ;)

    VastaaPoista
  18. Kiitos onnittelijoille! :o)

    Hipsu; Sitä minäkin vähän väliä pelkään, että Oliverilta odotetaan ehkä "liikaa" kun on niin pitkä. Moni luulee vähintään esikoululaiseksi.
    olen ihan samaa mieltä, että tuo on kyllä pituuden kurja puoli. :/

    Luulen etten jaksa alkaa nappeja slipoverista vaihtelemaan, vaikka varmasti näyttäisi harmonisemmalta valkoisilla napeilla.
    Toisaalta kun retroillaan muutenkin vaatteissa, niin tuo olisi meidän tyyliä parhaimmillaan. ;)

    -J-; Just! :D

    Jarna; Slipoveri on 86/92cm eli justikka menee Emilille vielä. Ei ole muuten kertaakaan vielä pidetty, eikä sovitettu mutta toivon että mahtuu vielä.
    Tottakai vinkkaan kun lähtee myyntiin! :)

    VastaaPoista
  19. Onnea 2-vuotiaalle!!! =)

    Mä laittasin varmaan tuon ylemmän slipoverin ja yhdistäsin sen tuohon valkoseen paitaan ja punasiin housuihin!

    VastaaPoista
  20. Vaihdankin mielipiteeni kun huomasin ettei ekaa sliparia ole vielä kertaakaan pidetty, joten laitahan se ehdottomasti!! On kyllä ihan teidän tyylinen ja mielestäni tosi ihana!!! :)

    Emil on varmasti ihanan näköinen valitsetpa minkä tahansa!! Teillä on niin kauniit lapset ja ihania vaatteita aina!!!

    Meilläkin myös pitkiä poikia ja 5-v esikoista luullaan todella usein jo koululaiseksi. Esikko leikkiikin kyllä todella usein ekaluokkalaisten kans, niin sekin voi kyllä vaikuttaa asiaan. Luulevat että ovat saman ikäisiä kaikki.

    VastaaPoista
  21. Kiitos MrsAgatha ja Wiltsu! :o)
    Ja myös Sifialle kiitos kauniista sanoistasi, lämmittää! <3

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)