keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Duns uutuuksia


Wilmikselle oli tullut uusia Dunsin vaatteita, tai ne ovat ennakkotilattavissa ja saapuu nettikauppaan marraskuussa.
Uusia sienipaitoja, kukkasia ja puita.
Tää tykkäis kovasti värikkäistä ihanuuksista, tykkäiskö kuka muu? :)


Tämä kuosi on erityisesti mieleeni.


Puutkin olisi ihan hauskat.


Uudet sienet on aikas ihanat kanssa.



Väriä pimeyteen!



27 kommenttia:

  1. no mä tilasin noita sienipaitoja heti kun sähköposti tuli :o) tykkäsin!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita. Mut mut, mulle on kai sattunut jotain maanantaikappaleita näissä Dunseissa. Esim. viimeksi tilaamani omppu-päärynäbody haalistu (kummia vaaleita raitoja, olisi kai voinut palauttaa, jos olisin viitsinyt) ja nyppyynty saman tien. Itse asiassa vertasin sitä H&M:n kesällä ostettuun bodyyn, kun laittelin vaatteita kaappiin ja totesin halvemman version olevan kuin uusi. Toisin kuin Duns.

    VastaaPoista
  3. mää tykkään!

    kaikki on kivoja :D

    VastaaPoista
  4. oi miten ihania kuoseja ♥ pikkukiiski on ihan rakastunut! :)

    VastaaPoista
  5. Tykkäistykkäis! Meillä se sienipaita on ollit pojan ykkönen koko syksyn ja tuo punainen on ihan just meidän väri! Kiitti kun vinkkasit!

    VastaaPoista
  6. Ps. Pakko kysyä, kun taas nostin tuon Dunsin sienipaidan pesusta, niin onko teillä muilla Dunsin paidat levinneet? Kun musta tuo paita on levinnyt aika pahasti, ja jos mitä inhoan, niin sitä, että paidasta tulee sellainen lepakko, johon mahtuisi kaksin kappalein leveyssuunnassa sisälle. Siis, onko mulla maanantaikappale vai onko muilla käynyt samoin? Ja tuota paitaa on kyllä pidetty ja pesty (oikeassa lämpötilassa aina), mutta ei mun mielestä muita paitoja enemmän, eivätkä muut ole levinneet. Minusta paidan, joka maksaa 25 euroa, pitäisi kuitenkin kestää enemmän. Jos muilla nuo paidat menee ihan hyvin pesuista toiseen, niin taidan valittaa paidasta valmistajalle.

    VastaaPoista
  7. Minäkin kävin jo niitä päivällä kurkkimassa :) Tykkään myös kovasti tuosta missä on kukkia ja lehtiä sekä sienistä tottakai! Kai sitä täytyy taas jotain meille hankkia ;)

    VastaaPoista
  8. Tykkään, tykkään, tykkään!!!

    Pitkästä aikaa "pakko saada" vaatteita, jippiiii:):)

    VastaaPoista
  9. sulta tulee näitä juttuja siihen tahtiin ettei ehi millään kaikkea kommentoimaan....uudet sienipaidat ihania ja edellisen postauksen ihanat päärynät ja pilvet...

    VastaaPoista
  10. Voi mitä ihanuuksia !!! Mutta höh... Nyt pitää pistää napsusormi lakkoon vähäksi aikaa :o)

    Kyllä nuo ihastuttavat. Etenkin tuo sienipaita.

    VastaaPoista
  11. Tänään itsekin löysin nämä uutuudet, aika ihania kyllä. Mutta kaikkein kivoin on musta tuo ekan kuvan punainen sienipaita! Alkoi melkein harmittaan, että ostin sen oranssin sienimetsä-mekon jo aikaisemmin :D

    VastaaPoista
  12. Minusta tuo punainen sienipaita on aivan suloinen. Jospa raaskisin isommalle sellaisen jouluksi ostaa. :)
    Lukija Kuopiosta

    VastaaPoista
  13. Ihan kivoja, muttei mitään pakko saada -juttua löytynyt, kun kävin Wilmiksen sivuilta näitä kattomassa. Ehkä liian tunkkaisia värejä mun makuun, vaikkakin sinänsä pirteitä, mutta tykkään enemmän kirkkaammista väreistä. Tai sitten silmän pitää tottua jonkun aikaa. ;) Niin on käynyt ennenkin. Nuo sienipaidat miellytti näistä eniten. :)

    VastaaPoista
  14. Ovat kauniita, kyllä varmaan jonkun tilaan.
    Jospa nyt nuo sienet.
    Olen kyllä pikkuhiljaa jo siirtänyt ajatukset joulun jälkeiseen aleen.

    VastaaPoista
  15. tuo punainen sienipaita on aivan ihana :) jotenki ihanempi mitä se aikaisempi oranssi,vaikka sitäkin kieli pitkällä kuolasin :D

    minuakin mietityttää nyt tuo laatu,pysyykö ne kauan hyvänä?

    -TiiA-

    VastaaPoista
  16. Aivan ihania! Kuolasin niitä, kun sähköposti tuli. Lupasin vaan juuri, että en osta yhden ainuttakaan vaatetta kun meillä on niitä reilusti yli tarpeen. Taistelen kuitenkin itseäni vastaan, nuo on niin ihania! Jos aloittaisi heti sen jälkeen?!?

    VastaaPoista
  17. Minäkin jo vähän harmittelin kun ehdin sen aiemman sienipaidan Emilille tilata 98cm, kun tämä uusi on mielestäni ihanampi. Mutta toisaalta ihana on se aiempikin. ;)
    Täytyy itsekin jotain laittaa tilaukseen.

    Meillä Dunsit on pysyneet ihan hyvinä, kuten Lindexitkin. Mutta meillä tuota vaatetta onkin aikas paljon ja käyttökerrat jää yhdelle paidalle harvemmaksi. ;)

    Joo nyt kaikki vaan tilaamaan ja aletaan ne ostolakot sitten vasta näiden jälkeen! ;D

    Pikkuriikki; Välillä sitä innostuu ja taas ois uusi postaus jo odottamassa, heh.

    VastaaPoista
  18. Meikke kolahtaa sini- ja puupaita :) Tosin ei ole näistä kokemusta kun olen ihaillut vain muiden lapsilla.

    VastaaPoista
  19. Hmmm... no mä ostan ne paidat ihan käyttöön enkä kaapin koristeeksi.

    Dunsin paita on ostettu kuukausi-pari sitten ja sitä on käytetty noin kerran viikossa, eli käyttökertoja on maksimissaan 8. Samaan aikaan ostetut ja käytetyt Lindexit, Smäfolkit ja H&M:t ovat vielä kuosissaan, käyttö- ja pesukertoja yhtä paljon. 25 euron paidalta odottaisin myös vähintään samaa kestävyyttä.

    Onko muilla, joilla dunsin paitaa on käytetty useammin kuin kerran, kangas pysynyt kuosissaan? Sitä mietin vain, että kuuluisiko olla parempaa tuo laatu?

    Meillä muuten myös Dunsin kalsarit, jotka löpsähtivät ihan ekassa pesussa. Nekin maksoivat alesta ostettuna 15 euroa (normihinta varmaan päälle 20 e). Mietin vain tuota laatua.

    VastaaPoista
  20. Minusta ihania nämä Dunsin uutuudet. Meillä on käytössä eniten ollut yksi Dunsin body, jota on käytetty ehkä sen 7 pesukertaa, on tullut pesupehmentymää jo jonkin verran pintaan. Ei jousta (kuten monet muut bodyt esim. Me&i ja Småfolk), joten siitä syystä ei ole ihan suosikkibody.

    Sitten meillä on pari mekkoa, joista toista pesty ehkä 5 kertaa, on pysynyt tosi hyvänä, ei mitään venymistä.

    Mutta paitojen laadusta en osaa sanoa vielä, kun meillä on vain yksi Dunsin paita, jota pesty vasta kerran.

    Olisi kyllä kiva tietää tarkemmin tuosta laadusta miten ihmiset ovat kokeneet, kun nuo uudet kuosit kolahtivat kyllä minuun nyt tosi paljon, enemmän kuin aiemmat.

    Kiitos Mia ihan huippublogistasi! Luen päivittäin!!

    Katami

    VastaaPoista
  21. Meillä on yksi dunsin t-paita ja on se kyllä hiukan levinnyt helmasta. Niin vähän, etten ehkä olisi huomannut ellen olisi varta vasten katsonut. Paita on pesty alle 10 kertaa.

    VastaaPoista
  22. Ihania kuoseja näissä kyllä! :)

    VastaaPoista
  23. meillä dunsin sienimetsäpaidat ehkä aavistuksen "levinneet" (vaiko sitten pituudesta kutistuneet), pesukertoja muutama. dunsin omppupaidassa ja apilapaidassa ei vielä mitään muutoksia (pesukertoja tosin vähemmän). mutta tämä on mielestäni sellainen muutos, ettei edes havaittavissa, jos paidan silittää.

    VastaaPoista
  24. Shaoli; Kyllä meilläkin pidettäväksi ostetaan, mutta kun on niin monta paitaa niin sattuu ne käyttökerran kerran 1-2vkoon. ;D
    Siis minusta tuo laatu ei ole huippuhyvää hintaansa nähden, mutta ovat siis meillä kestäneet. Toisaalta tosiaan ymmärrän että jos Lindexin paita maksaa 8-10e ja nämä Dunsin päälle kaksi kertaa sen, niin tottakai laadun pitäisi olla jo huippuhyvää!

    Kiitos Katami! :o)

    VastaaPoista
  25. Mäkin silitän paidat pesun jälkeem, ei se leviäminen siitä miksikään lähde. Pitää ottaa kuva, kun paita on pojalla jälleen päällä, minusta se leviäminen on vain niin selvää, eikä siis ole tapahtunut muille paidoille (paitsi KappAhlin joillekin).

    Harmittaa vain kun paita tosiaan on pojan lempipaita ja lähtee päälle heti kun pesusta tulee (eli kerran viikossa).

    Meillä paidat ovat käytössä ja kun käyttö loppuu, ne lähtevät kiertoon, eivätkä jää kaappiin.

    VastaaPoista
  26. Noi Duns-uutuudet on tosi ihania! Olen ihan heikkona noihin sienipaitoihin... :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)