tiistai 27. lokakuuta 2009

H&M:n kevät 2010


Tänään se kolahti postilaatikkoon, H&M:n kevään ennakkokuvasto.
Minusta on aina yhtä ihanaa päästä kurkkimaan kevättä jo ennen kun talvikaan on alkanut tai vastaavasti syksyä ennen kesää.
Tietää vähän mitä on tulossa. ;)
Tilattuakin tulee aina, oman maun tuntien tiedän mistä pidän 2-3kk päästäkin.

Nyt nämä kevään vaatteet oli pojille oli pieni pettymys.. En löytänyt paljoa mitään tilattavaa,kuvastoa selatessa tulee sellanen kasarifiilis. Näihin kuviin en tosin niitä pahimpia poiminut.
Tytöille oli taas paljon enemmän kaikkea kivaa.
Tässä siis poimintoja;


Valkoinen huppari oli 10v:n mieleen ja tietty Star Wars-paita.


Perus pikeepaitoja on meillä ollut joka kesä jokaisella.


Edullisia raitapaitoja vois parit tilata.


Autoja on keväänkin mallistossa. Harmi kun ruskeaa on taas niin vähän, tummansinistä, tummaa vihreää ja harmaata en meille paljoa halua..


Värikästä Loggin perustrikoota, näistä yleensä tykätään. Nyt värit ehkä vähän omituisia?


Tytöille on taas mielettömän ihanat värit!


Kuten myös muuta ihanaa tytöille, tuo takki on aika magee ;)
Huomasin juuri että noiden joka vuotisten farkkujen hinta on näköjään nyt taas se sama mikä aiemmin eli 9,95e. Kevään kuvastossa ne oli 12,95e.


Takeissa koukeroita ja ruutuja.


Vauvoille herkullisia värejä.


Barbapapat on kyllä söpöjä kanssa.
Oliver olisi halunnut Barbapörrö puseron, mutta eihän näitä tietenkään saa isommille.

Löytyikö suosikkeja? :)


22 kommenttia:

  1. Onpas jotenkin tylsiä vaatteita pojille : ( Tytöille näköjään olis kivoja värejä mut pojille en juuri mitään kivaa nähnyt paitsi vauvoille. Noita peruspaitoja tulee tietty joka vuosi hankittua mutta eiköhän jostain muualta löydy jotain kivaa ; )

    VastaaPoista
  2. Mulle ei vielä kuvastoa tullut, ehkä sitten huomenna? Mutta kiva, että pääsi näkemään jo täältä vähän alkupaloja :). On tosiaan tytöille paremmat värit kuin pojille. Ja vauvan vaatteet näyttää taas ihanilta. Voi kun niitä sais vaikka kokoon 98 asti...

    VastaaPoista
  3. kuvasto tuli, mutta en ole vielä avannut :o) varmaan jotain tulee tilattua, kun alan kuvastoa tutkailemaan.

    VastaaPoista
  4. Joo...tilaus lähti jo. Isoille koululaisille star wars teepparit, pienelle miehelle mopo- ja monsteriauto teepparit.
    Neidille Hello Kitty söpöstyksiä sekä Barbapapa vaatteita.
    Myös ihanan vihreä raidallinen perustrikoo sekä herkullisen oranssit trikoot lähti tilaukseen.
    Pojille ehkä vielä tilaan kesäksi ruutushorteseja. Ne näytti kivalle.

    -vakkarilukija Iitukka-

    VastaaPoista
  5. Hei, noihan on kivoja poikien vaatteita!
    Tykkäsin erityisesti tuosta valkoisesta printti hupparista, ja jos sitä olis vielä mustana, vielä parempi.
    Pikeepaidat ei innosta ollenkaan, aika karseat värit, etenkin pääkuvassa oleva vaaleanpunainen jossa salmiakkiruutu, ei tule meille sellaista ainaskaan.
    Sen sijaan farkut pojille jossa nilkoissa kumpparit, oli tosi kivan näköiset.

    VastaaPoista
  6. Mä en vielä osaa sanoa mitään. Värit jotenkin "likaisia", täytyy varmana nähdä livenä ensin. Osa turhan levottomia kuoseja minun makuuni, mutta aina sielä jotain löytyy.

    VastaaPoista
  7. Hih, mäkin ehdin jo blogata aiheesta. Samaa mieltä, pojille aikasta vähän mitään kivaa. Tytöille vähän enempi. Ei kuitenkaan mitään tosi Wau, aika tuttua ja paljon jo aiemmin nähtyä.

    Kiitos muuten sun kenkä postauksen, sain tänään hoidettua loppuun kenkäshown, jonka aloitin jo aikaa sitten kesä- ja syyskengistä...jäi silloin hiukan vaiheeseen. Nyt on kaikki talvikengät huollettu ja odottavat vain pakkasia :)

    VastaaPoista
  8. Meille ei ole tullut ko. ennakkokuvastoa, kun en ole tilannutkaan, joten kiva nähdä vilaus keväästä. Jänniä nuo tyttöjen kuviolliset. Meillä on talvivarustelukin kesken, joten odottelen varsinaista kevätkatalogia. Mutta uusi kiinnostaa aina!

    VastaaPoista
  9. Nyt olen minäkin tuon selannut;-)
    ja tutultahan se näyttää. Lastenvaate puolella ei mitään uutta, samat mallit ja melkein samat väritkin.
    Mä en tilaa pojille mitään,koska luultavimmin tuotteet ovat (taas) pettymys laadun suhteen. Käyn mieluummmin paikan päällä liikkeessä hakemassa, jos jotain välttämättä täytyy saada.

    Naisten puolella kyllä silmäni mieltyi muutamiin vaatteisiin, mutta niissäkin sama juttu, pitäisi saada kokeilla ja livenä nähdä, ennen tilaamista!!

    VastaaPoista
  10. Näyttää ihan kivalle. Varmasti tilaan jotain, kunhan vaan saisin kuvaston!!!Viime aikoina sitä ei ole tullut, vaikka luulisi tällaiselle suurtilaajalle=)

    Barbababaa on ihan kaupossakin myynnissä nyt. Harmi vain, että niitä on vauvojen osastolla (menee meidän kuopukselle) ja pienten tyttöjen puolella. Mihin on unohdettu pienet pojat?!? Olisi varmasti menestys!

    VastaaPoista
  11. Vauvaosaston koot sais tosiaan olla 98cm saakka ainakin!
    Noissa Barbababa vaatteissa olisi ainakin ollut varmasti menekkiä isommillekin, sekä perus gollegehousuissa kun värit on noin kivat ja toki paidoissakin.

    Kyllä meille jotain tuolta aina lähtee, vaikka aluksi aina tuntuu että ei ole oikein mitään. ;)
    Ruskeaa vaan kaipaan kovasti, kun sitä ei nyt syksyynkään tullut. :(

    VastaaPoista
  12. Ida-Antonia; Tosiaan aika samaa vanhaa, mutta värit vaan vaihtuu..
    JOO niinpä oletkin!, en ole tänään vielä muiden blogeja ehtinyt lukemaan ollenkaan. Aika hauska! :)
    Kaikki siis kurkkimaan sinunkin blogin kuvat!
    No niin, hyvä hyvä että kenkäasiat on hoidossa minun innoittamana! ;D

    VastaaPoista
  13. Mä kanssa tykkään hm vaatteista..Ehkä ne collegetakit ym. Muut vaatteet isoille pojillel..ja vähän pienemmällekin. MÄ teen 2krt vuodessa ison tilauksen poijille ja välistä sitten pienemmän kun lasku on maksettu.

    VastaaPoista
  14. Boring... Näitä samoja vaatteita on H&M:llä pyöritetty jo ikuisuus. Ehkä nostalgiatunnelmissa voin tuon Barbababa-paidan tilata.

    VastaaPoista
  15. Onkohan nää tulleet jo nettiin?

    Mua ei h&m enää kovin sykähdytä, kun siellä on tosiaan aina samat jutut. Tytöille Hello Kittyä ja pojille isoja painokuvioita. Nyt yllätti vain tuo tyttöjen värimaailma, siellähän oli kunnon oranssia ja limeä ja oikeaa keltaista paitoina! Yleensä on vain hempeää pastellia. Eli yksivärisiä paitoja saatan jossain vaiheessa tilata, liikkeeseen ne ei kai tule tai sitten ovat aina loppu, kun en koskaan siellä näe. Ja ilokseni huomasin, että nuo yksiväriset ovat luomupuuvillasekoitetta :)

    Vaan mitähän kokoa sitä tilais, tuntuu että 98/104 on hurjan iso, mutta ei uskalla enää tuota 86/92 kevääksi tilata. Se on tosin edelleen ihan sopiva, mutta ei kai se kauan enää voi olla...

    Muutoin ei kyllä niin mitään kivaa, värimaailma tosin vauvojenkin vaatteissa mukavan reipas. Mutta mallit ei miellytä, olen aina kaivannut henkkamaukalle vauvamaisempia vaatteita. Ei mulla ainakaan tule vauvalle laitettua vaikka t-paitaa.

    VastaaPoista
  16. Tuo barbapapa lähtee kyllä meille :)

    VastaaPoista
  17. Mulle ei vielä tullut, HÖH! Jospa huomenna?

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  18. Marjuli; Taitaavat tulla nettiin vasta joulukuun lopulla, en nyt muista miten ne on aiemmin sinne tulleet, mutta ei ainakaan vielä.
    Tytöille on tosiaan kivat värit noissa yksivärisissä. :)

    Äiti ja pienet pojat; Luulisi tämän viikon aikana tulevan, jos tilasit kuvaston silloin kun tuli ennakkokuvaston tilauksen s-postiviesti ja postitse lappu?
    Muutenhan tämä ei kaikille tule.

    VastaaPoista
  19. Tosi tylsää.. Pari perus paitaa ja bodya ,neulepaidat oli tytöille. That´s it!

    VastaaPoista
  20. Sama kuvasto kolahti meillekin postilaatikkoon eilen, saa nähdä tilaanko mitään. Jos tilaan niin lähinnä itselle, pojalle ei ollu oikein mitään kivaa pakko saada-juttua! Barbapapaa olisin meille huolinut mutta kokoja ei tosiaan ole isommille!

    VastaaPoista
  21. Mä en tietenkään muistanut tilata koko kuvastoa, mutta noista kuvista kaikki vaatteet näyttävät suoraan sanoen ihan kamalan ällöttävän värisilitä, mutta kaipa sitä ensi kesään mennessä tottuu... Juuri sain Henkan paketin, ja suurin osa siitä lähtee takaisin, koska laatu vain on niin surkeaa. Ja sitten tuo koko, ei taida olla nyt mikään meidän pojalle sopivaa.

    VastaaPoista
  22. Kasarivärejä.
    Vaatii totuttelua.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)