tiistai 6. lokakuuta 2009

Turkoosi ulkoilu


Meillä oli tänään illan ulkoilulla smurffeja. :D

Mihin ihmeeseen muuten jäi ne kunnon välikausikelit?
Ainakaan täälläpäin Suomea ei ole montaa kertaa voinut vetää välikausihaalaria Emilille päälle. Ensin oli liian lämmin +10 ja päälle ja nyt samantein hetti niin kylmäksi, että saa varmaan alkaa jo toppaa kaivamaan.

Minä olen tänään ollut toooosiii laska. Nyt kun viimein helpottaa kiireet, niin tietenkin heitti jonkun kurkku kipee/paleltaa/heikottaa taudin päälle.
Olin siis niinkin ihana että kun mies kotiutui töistä illalla, niin nakkasin pojat suoraan isin kanssa ulos. No joo oli kyllä ihan aiemmin sovittu juttu. ;D
Sain siis löhöillä koko illan ja tietenkin otin ne päiväunetkin mitä mukavimpaan aikaan eli klo.20.30-21. Nyt siis varmasti saan unta ennen kolmea yöllä..

Huomasin tuossa tätä vähän paksumpaa ulkovaatetusta kaivellessa, että hattu tilannetta täytyisi päivittää. Ajattelin taas itse väsäillä fleecemyssyjä talven vaatuksen väreissä. Uskallampa luvata laittaa sitten meidän asuste/rukkastilanteen kaikkien kauhuksi. ;)


Isin mukaan lähti kaksi turkoosia kaveria yhdistettynä ruskeeseen.
Molemmilla siis Ticketin rubber rain puvut fleecellä ja rukkaset Jonathan.
Emilin fleecepipo omaa ompelua ja Oliverin H&M.


Huomaatteko miten sävysävyyn kaikki, saavia ja sateenvarjoa myöten.
Juu ja ei, en ole niin innokas että hain saavin ja sateenvarjon ihan vaan kuvaan tarkotuksella. Kyllä ne oli tuossa jo valmiina. ;)

24 kommenttia:

  1. Mietin tänään ihan samaa. Toissa viikolla juostiin vielä huppareissa ja tänään vedin pienimmälle jo talvigoret jalkaan aamulla. Ilmat kylmeni ihan yhtäkkiä ja välikausivaatteet on kyllä jäänyt toistaiseksi tosi pienelle käytölle..hassua.

    Kivat ulkoilija smurffit :)

    VastaaPoista
  2. Ai kuinka reippaat värit! Ihanat! :)

    Blogissani on jotain sulle!

    VastaaPoista
  3. Ida-Antonia; Aivan ja talvigoret on meilläkin vielä jossain laatikossa, täytyy äkkiä kaivaa esille. ;)

    Pieni Lintu; OI kiitos!! :o)

    VastaaPoista
  4. Ihanat smurffit! Kipeäksitulon tulematta jäämisen toivotuksia :) No mähän oon täällä ihmettellyt, että pitikö niitä trikoopipoja jo jossain vaiheessa oikein kunnolla pitää...

    -Jamina-

    VastaaPoista
  5. Ei saa ulkoilla noin turkooseissa, mulle iskee hirveä kademieli! Meillä kun ei OIKEASTI ole turkoosia kun Jonella se ohut ticket takki+housut... ja mua himottaa turkoosit paaaaaljon :D

    VastaaPoista
  6. Siis aivan mahtavat puvut pojilla ja ihanat yhdessä, pikku smurffit=). Tsoi kiva toi sun itsetekemä pipo!

    Ja kyllä kaikki yksityiskodat huomattiin;).

    VastaaPoista
  7. Samaa vk-kelin puutetta eilen ihmettelin. Ostin termiittien äidin innoittamana vanhemmalle Lassien suprafill-puvun, mutta en siis sitä hänen haluamaansa vaan tämän vuoden mallin. Joka tapauksessa lapsi saa alkaa käyttämään sitä, kun siinä yhdistyy niin kätevästi toppa ja kurahousut. Haalari nimittäin tuntuu ohuemmalle kuin aiempi haalarimme ja mietin, onko tuo kunnon talvihaalari ollenkaan vai tuleeko myöhemmin vielä joku paksumpi. Joka tapauksessa se on passeli näille keleille.

    Tuskin muistat, mutta noin kuukausi sitten mietin ostanko haalarin pelkän käytännöllisyyden vai myös kauneuden mukaan. Ostin lopulta Molokidsin violetin haalarin, kun se on minun silmääni kaunis ja ominaisuudet viittaavat myös käytännöllisyyteen. Tähän Lassieen päädyin myös, kun ostin sen pojan väreissä ja nuorempi voi käyttää tätäkin. Hänelle olisi joka tapauksessa pitänyt ostaa vuoden päästä tätä kokoa haalari. Sitä paitsi Molon haalari on ehkä kovemmilla pakkasilla parempi kuin tämä Lassie. Tenava myös sotkee ja kastelee päivähoidossa niin paljon ulkovaatteita, että kaksi haalaria ei ole loppujen lopuksi liioittelua. Etenkin kun ne kiertävät vanhemmalta nuoremmalle.

    Mies tietysti jurputti, kun ei Molon haalarin ulkonäöstä pitänyt ja se tietenkin maksoi enemmän. Minä silti haluan maksaa myös ulkonäöstä ja ottaa siten kantaa siihen, että lapsille suunnitellaan kauniita ulkovaatteita. Sinä näytät tehneen samaa, kun lapsesi on taas niin kauniisti puettu.

    VastaaPoista
  8. Meillä ulkoillaan edelleen välikausitamineissa, mutta alla on aamupäivisin villahaalari. Iltapäiväulkoilulle päiväkodissa sitä ei yleensä enää laiteta, sillä ipana juoksee ulkona siihen malliin, että hikihän sille tulisi. Täällä päin Suomea kerrospukeutuminen on siis vielä pop ;)

    VastaaPoista
  9. :D Ihania pikku-smurffeja ! Samaapa täälläkin on mietiskelty : Emilillä on ollut jo tovin toppapuku ulkona nukkuessa. Välikausipuvuille ei niin hirveästi ole ollut käyttöä.

    Isojen koululaistenkin toppatakit etsin jo eilen esille. Ei tuolla kauaa välikausivermeillä potkita :o/ Ja paksumpiin pipoihin siirryttiin. Kimperit alkoivat käydä kylmiksi.

    Ja Emilillähän olen pitänyt topparukkasia kädessä ulkoillessa viimeviikosta. Tosi kylmä tuuli oli eilenkin täällä. Tänään lupaa syysmyrskyä....

    VastaaPoista
  10. Tuo pipo on tosi hieno! Siis se omatekemäsi! Ehkä ihan vähän varastan ideaa jossain vaiheessa :)

    Muutenkin lapsesi on tosi kauniisti aina puettu. Sekin on sitä välittämistä. Olin aikoinaan töissä päiväkodissa, jossa eräs poika oli lähes aina likaisissa tai rikkinäisissä vaatteissa paikalla. Kyllä kävi mielessä, että eikö pojasta välitetä, koska siskonsa ja veljensä olivat kuitenkin aina tosi kauniisti ja siististi puettu.

    Iloa päivääsi!

    T: Adan äiti
    www.vakavaa.vuodatus.net

    VastaaPoista
  11. Mie olen kanssa ihmetellyt että mihin kummaan ne "välikausi-ilmat" jäivät? Saksasta kun kotiuduttiin niin täällähän oli tosi kylmä, olisi voinut jo toppaa kaivaa esiin, ja saksassa kuljettiin t-paidassa :O. No mutta ainakin vielä Manu saa olla ticketin uffossa ja alla ruskovillan haalari, kurakeleille on ellokselta tilattu fleecevuorinen kurahaalari.

    VastaaPoista
  12. Mä voisin viel lykätä tuohon turkoosiin asetelmaan meidän Brio happyt ja niihin kuopuksen istumaan turkoosissa ticket sadeasussa.Siinä sivussa vois vilahtaa mun turkoosin fleecehupparin hiha ja päässä turkoosi pallo Kimperipipo. Juu, en ole viel kyllästynyt sävyyn. Mutta turkoosin ostaminen on kutakuinkin loppunut.Ai joo, mut onhan meillä se Brion turkoosi hoitolaukkukin.

    Eskarin goret on vieläkin varastossa, onneks tänään on kaatosade. Mutta esikoisen Nokia kumpparit vuotaa. Siis tää menee tänään saapasostoksille.

    VastaaPoista
  13. Ihania smurffeja. =) Turkoosi-ruskea, mun ikisuosikit.

    VastaaPoista
  14. Hei! Ihanat pikku-smurffit =)!!!Kiitos blogistasi! Olen vasta kuukausi sitten löytänyt blogit...juu luen useita ja JUU pidän! Toivon sinulle ja muille bloginpitäjille ihanaa syksyä ja jatkakaahan kirjoittelua! Pöyristyneenä kävin lukemassa av-kirjoituksia (enpä tiennyt sellaisenkaan olemassa olosta)...ei voi ymmärtää! Yleensä en kommentoi, kun ei oo tunnuksia, mutta anonyyminä tälläkertaa.

    t. Melli

    VastaaPoista
  15. Ihanat vaatteet ihanilla pojilla! Sulla on kyllä silmää vaatetuksen suhteen ja tuo fleecepipo on tosi magee!

    VastaaPoista
  16. ihanan väriset ulkovaatteet :) vaik en niin sinisen ystävä oo, mut noi on hyvän väriset siniset :)

    VastaaPoista
  17. Ihanat asut jälleen kerran!

    Täälläkään ei paljon välikausikelejä näkynyt. Eilenkin oli peräti 4 astetta lämmintä, eikä silloin kyllä pelkällä vk-puvulla pärjää.

    Meillä on tuossa samassa värissä Ticketin Plain Rainit fleecellä. Harmittaa ihan hirveesti, että housuissa on tahroja jotka ei lähde edes tahranpoistolla pois. Meillä ei ainakaan nuo likaahylkivät ominaisuudet ole tulleet esille, kurjaa vaan maksaa vaatteesta joka ei sitten lunasta kaikkia lupauksiaan :(

    VastaaPoista
  18. Ihanat smurffipojat!! :)

    Meillä kerrospukeudutaan välikausivaatteisiin ja villaa/fleeceä alle, vaikka toisaalta olen jo miettinyt että toppapuku olisi paljon helpompi kun ei tarvitsisi laittaa niin montaa kerrosta päällekkäin. En vain raaski vielä luopua ihanista välikausitamineista!! :P

    VastaaPoista
  19. Minä myös ihmettelin yksi päivä yli hypättyä välikautta. Varsinkin aapelle on helpompi pistää nyt jo toppapuku kun pukeminen on pojan mielestä maailman tuskaisin asia joten: vähemmän kerroksia->tuska ohi nopeammin sekä äidiltä että pojalta :)

    VastaaPoista
  20. Kiitos kaikille! :o)

    Jasupo; Muistan että kirjoitit pohdinnastasi. :)
    Molon haalari himoittaa minuakin edelleen Oliverille, kun sen Ver de terren möinkin pois. Olen odotellut johonkin nettikauppaan tarjousta tai jotain alekampanjaa, mutta ei taida tulla..
    Se violetti on varmasti kaunis!

    Äiti kuudelle; Meillä ne kaikki topat on edelleen kaivamatta esille, koululaiset on pitäneet fleecetakkia välikausitakin alla. ;)

    Adan äiti; Kiitos! Ja saat tottakai varastaa pipoideaa! :)

    Tyttätiimi; =D Mukaan turkoosia kavereita kamppeineen vaan!

    Melli; Kiitos kovasti ja kivaa että käyt lukemassa!

    Kassu; Ei minullekaan sininen uppoo, mutta turkoosi on ihana. ;)

    Miitu; No voi kurjuus. Se on kyllä totta että minustakin Ticketit imee aika herkästi likaa itseensä ja ei sitten meinaa millään lähteä pois. Aina saa sappisaipulla pestä. Nämä Rubber rain puvut ei onneksi niinkään.

    VastaaPoista
  21. Tää taitaa olla nyt semmonen perinteinen Suomen syksy. Suoraan shortseista toppahaalariin.
    Ainakin itsestä tuntuu siltä :)

    VastaaPoista
  22. Ihanat suloiset samikset; ihania poikia teillä taas!

    ps. mä olen saanut tahrat hyvin pois nestemäisellä mäntysuovalla! Just eilen putsasin jonathanin vaalean turkoosit tähtirukkaset, ja puhdasta tuli. Ei siis vaadi aina konepesuakaan, kun hankaa kostealla pesuaine-rätillä ja huuhtelee. Mutta kyllähän tämä rapakausi, työtä teettää, huoh!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)