torstai 29. lokakuuta 2009

Poikia ja paitoja


Tajusin tänään että pojat ei ole olleet blogikuvissa moneen päivään, vaikka kaikkea muuta vaatejuttua on ollut senkin edestä. ;)
No Oliver on sairaana. Päänsärkyä ja kurkkukipua valitteli eilen ja kuumekin nousi. Kaupunkireissu suunnitelmista huolimatta on siis vietetty kotipäiviä, että poika pääsisi isoveljien sekä mummon ja ukin kanssa kypylään lauantaina. Täytyy toivoa että tauti tässä talttuu ennen lauantaita, muuten pettymys on suuri.

Oliverin lepäillessä, keksii Emil kaikkea pientä jäynää kun ei sitä leikkikaveria ole.
Sitten suuttuu Oliverille kun ei saa viedä sairaan veikkaparan leluja ja kirjoja sängystä. Emil huutaa "kappakaa!", joka on yksi niistä hienoista sanoista joita isoveljiltä opitaan (tarkoittaa siis kakkapää, joten onneksi ei osaa sanoa sitä oikein). Huoh..

Oliverin riekkuessa pyjamassa valitsin Emilille pirteyttä päälle, eli keltaista. :)
Nämä Katvigin velourhaalarit on odottaneet ikuisuuden käyttöön pääsyä (viime joulusta). Haalarit ovat kokoa 86cm ja nyt vasta pystyy pitämään vaikka Emil on jo siis sen 92,5cm! Vähän reilua mitoitusta. ;D
Muutenkaan tuo haalareiden malli ei ole paras mahdollinen tosi hoikalle ja pitkäjalkaiselle pojalle. Ovat siis leveähköt ja niska-haara mittaa on vieläkin hiukan liikaa. Muuten kyllä ihanan pehmoiset ja varmasti hyvät jalassa.
Alla on Lindexin 92cm pupubody, jonka hihat näyttää jo jäävän lyhyiksi.
Meillä on aina tämä ongelma että ensin jää hihan mitta lyhyeksi vaikka niska-haara mittaa olisi edelleen riittämiin.


Tässä näkyy yhden "ryöväyskeikan" tulos (inkkareita) ja sitten seisotaan vieressä eikä taatusti anneta ryöstösaalista takas. Vastaavasti on hyvä ottaa jalat alleen ja juosta karkuun huutaen vaikka samalla sitä "kappakaata". ;)


Tässä lopuksi "muutama" paitahankinta, jotka on saapunut postitse tällä viikolla.
Eli emännöimiltäni Me&I kutsuilta Emilille 98/104cm odottamaan dinopaita ja mörköpaita.


Nämä otin emännänetuna alennuksen sijaan. Molemmat myöskin 98/104cm.


Isoille pojillekin jotain, 8v:lle pilkku/autopaita ja 10v:lle lentsikkapaita.
Pojat tykkäs kovasti, vaikka tilasin nämä kysymättä.


Metkulan Snoozy tarjouksesta tilasin pari paitaa, Oliverille vihreä koirapaita ja 8v:lle hirvipaita.

Vinkkinä! Kun ostaa kaksi Snoozy vaatetta saa 10e alea, tarjous on edelleen voimassa ja postaritkin vain 1e! ;)


13 kommenttia:

  1. Kivat nuo haalarit. Meillä lopetettiin haalarien käyttö me&i:n 86/92 sammakkoihin (siis kun kävivät pieneksi). En kyllä tiedä miksi ihmeessä. Ajattelin kai jossain vaiheessa, että ovat muka liian vauvamaisia, enkä hankkinut enää lisää. Suostuisikohan Poksu laittamaan vielä päälle jos hankkisin..

    Tuo hirvi/poro (joku sarvieläin :D) paita on mahtava.

    VastaaPoista
  2. Olipa taasen kivoja ostoksia :oD Kappakaa xD Ihana Emil ! Nuo on kyllä sellasia apinoita matkimaan kaikkea että ei tosikaan.

    Meil on tuo sama "möököpaita" ja jos ei ole pesussa niin päällehän se pitää saada. On vissiin Emilin lempipaita.

    Meil muuten menee meandeissa vielä koko 86/92 et joutuu vielä hihoja käärimään sen varan verran. Siksi en uskalla ostaa isompaa kokoa kun on taatusti jo kesä kun päälle menisivät.

    Mutta teidän Emilillä on pitkät kädet ! Takuulla oikea valinta on tuo 98/104 ja teille se on varsin pian varmaan sopiva vai oletko kokeillut onko miten iso ?

    VastaaPoista
  3. Meidän kuopus lähti tänään päiväkotiin samassa Katvigin haalarissa, meillä on vaan se valko-musta raidallinen;-) olet oikeassa, on vähän tukevamman lapsen malli; mutta eipähän taatusti hierrä eikä purista leikkien lomassa. Meillä on käytössä jo koko 92cm; laitoin vain lahkeensuut sukkien alle, pituutta on hivenen liikaa;-)

    Onpa reippaita paitoja! Nuo isompien paidat ovat myös tosi kivan näköiset, oliko teillä niin että koululaiset eivät enää haluaisi noita kirkkaita värejä pitää?
    Ja tuo Snoozyn hirvipaita on mahtava;-) ihanan raikas, ja joulun teemaankin sopiva!

    VastaaPoista
  4. Haha, aamun paras tuo "kappakaa", voi elämä! :D

    VastaaPoista
  5. Kivoja paitoja!

    Toivottavasti Oliver paranee niin pääsee kivan kuuloiselle reissulle! =)

    VastaaPoista
  6. Reettamon; Minä ajattelin ostaa haalareita Emilille vielä 98cm myös, vaippa on kuitenkin edelleen käytössä ja minusta nuokin on ihan helpot heittää alas pottakäyntejä varten. Kokeile ihmeessä. ;)

    Äiti kuudelle; En ole kokeillut vielä päälle, kun aika reilulta kuitenkin näyttää. Uskon että meillekin menisi hyvin vielä Meandin 86/92cm, body tuossa koossa on kylläkin just sopiva, mutta paidat on ehkä vähän reilumpia? Niitä ei meillä ole yhtään 86/92cm koossa.
    Meillä on aika paljon 92cm paitoja, joten en viittinyt enää sitä pienempää kokoa ostaa. ;D
    Tosiaan pitkät kädet Emilillä, kuten jalatkin.

    Aamunkukka; Kyllä meidän isot pojat tykkää värejä pitää, mutta kuviot on sitten sellaset joiden takia pitää kysyä yleensä että saako ostaa. ;)
    Liian lapsellista ei saa olla ja tokihan tuossa iässä liian retrot on lapsellisia poikien mielestä.
    Tälläset kuviot kuitenkin kelpaa. :)

    Nirppanokka; Joo vähän kyllä huvittaa kun tasan 2v kulmat kurtussa huutaa kappakaata! :D

    MrsAgatha; Kiitos! :)

    VastaaPoista
  7. Kappakaa, heh.:) Ihana Emil.<3

    Kivoja paitoja. Meillä alkaa jäädä pojalle pieneksi småfolkin 86/92 kokoiset paidat, meandit samassa koossa on vielä sopivat pienellä kasvunvaralla.

    Småfolkin traktori- ja mopopaidat on ollu meidän lempparit, niiden tilalle pitäisi nyt jotkut tosi kivat paidat löytää.

    VastaaPoista
  8. Täällä kans pitkäkäsisten poikien äiti. Juuri tänään katselin poikien toppatakkeja, että mites ne on noin pitkiä helmasta. No onhan ne kun on pakko ostaa koko niin että olis riittävän pitkät hihat. paidoistakin jää aina juuri ne hihat pieniksi.
    Ihana Emil :) vaikka veikkaa ei varmasti naurata.

    VastaaPoista
  9. Helmi ja Katja; :o)
    Meillä ei ole yhtään Småfolkin 86/92cm paitaakaan, yksi bosy kylläkin ja se menee vielä.
    Småfolkilla olisi kyllä kivoja kuoseja.
    Minustakin välillä tuntuu että takkien helma voisi olla lyhyempi, kun hihojen mukaan on takki ostettava ja sitten tosiaan helma voi olla aika pitkä.

    VastaaPoista
  10. Kiitos vinkistä!
    Tein juuri tilauksen Metkulasta, toivottavasti koot nappaa.Siis 134/140 cm meitin 8½-vuotiaalle...
    Tilasin tuon saman hirvipaidan, ruskean farmipaidan ja sellaisen kivan alusvaatesetin...

    VastaaPoista
  11. Ihania ja tutun näköisiä paitoja!! :) Meillä 5-v valitsi itselleen tuon dinopaidan jo alkusyksyllä ja on ollut kovassa käytösä. Kuopukselle otin sen kaupunkipaidan kun tykkää niin kovasti autoista ja lentsikoista kokona meilla on 86/92cm ja siitäkin toisinaan käärin hihoja pikkuisen. Kuopus on jotenkin nyt "jämähtänyt" tuossa kasvussa paikoilleen kun tuntuu että jo vuoden ajan olemme pitäneet samoja kokoja...

    Meillä ois iso nippu siilipaitoja ym. viime vuonna ostettuja kivoja paitoja odottamassa tuolla kaapin perukoilla pojan kasvamista. Ovat varmaan sitten ensi kesänä sopivia kun niitä ei enään tarvi...?!?

    Ihana Emil!! Pikaista panemista Oliverille! toivotaan että pääsee mukavan kuuloiselle kylpyläreissulle!

    VastaaPoista
  12. Niinu; Ole hyvä vaan. ;o)
    Ainakin meidän 8v9kk ja n.132cm pojalle tuo 134/140cm on hyvä koko, hiukan reilukin. Toivotaan että sopiva teidänkin poitsulle.

    Sifia; Kiitos! :o)
    Voi olet ollut kaukaa viisas! Minä en tajunnut siilipaitaa ostaa Emilille ollenkaan ja se on vähän jäänyt harmittamaan. Mutta onneksi Oliverilta jäi se turkoosina 110/116cm jemmaan. Koskahan sekin on sopiva Emilille, varmaan 3v päästä. ;D

    VastaaPoista
  13. Pikaiset paranemiset Oliverille!

    Kivoja paitahankintoja olet taas tehnyt! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)