lauantai 16. toukokuuta 2009

Otin 3 maksoin 2 (useampaan otteeseen ;))

Niinhän siinä sitten kävi... Termiittien äidin esiteltyä ensimmäisenä näitä Lindexin uutukaisia frotee ja apina vaatteita, olin myyty. Vähän jännityksellä vaan, että mahtuuko meille kuitenkaan enää 86cm (yläosista).
No ne mahtui jee! ;) ja vielä kaikissa näyttää olevan kasvuvaraakin hiukan, kesän menee siis taatusti. Meidän pienen mittasuhteet on oivat etenkin bodeja ajatellen, lyhyt selkämitta ja hoikkuus takaa sen, että 86cm menee vieläkin vaikka pituutta on se 86,5cm. Toisaalta jalat on pitkät, mutta shortseissahan sillä ei ole väliä. ;)

Malli testaa :)


Huppari froteeta 86cm, shortsit pienten poikien osastolta 86/92cm ja nämä ostin myös 122cm 5v:lle.



86cm apinapuvussa on niska-haara mittaa vaikka muille jakaa. ;D




Hyvin menee nämäkin. Nyt oli myös noita tähtitrikooshortseja tullut ota 3 maksa 2 rekkiin. Ruskean lisäksi oli tummansiniset ja vaaleanpunaiset.



Ja ihanaa, 86cm bodykin meni kevyesti. Aika reilua mitoitusta näkyy olleen.



Vihreät apinakuviolliset trikooshortsit kanssa, tottakai!



Nämä bodyt 92cm ja ohuet collegehousut 86cm.




13 kommenttia:

  1. No kivoja on!

    Hitto, minä olen ollu menossa froteekaupoille ja pari päivää, mutta aina on tullu jotain vastamäkeä=/ Varmaan ne loppuu ennenku saan niitä ostettua.

    VastaaPoista
  2. api api! niinkuin mimo sanoisi. :D

    kivat on apparit!

    VastaaPoista
  3. Vitsi että pikkuisille on kaikkee kivaa. Tänään myyjä laittoi just noita vihreitä takkeja ja eli vähän aikaa toivossa, että olis niitä isommillekin. Mutta ei, vaan tummansinistä.

    VastaaPoista
  4. Tosi suloisia, kiva että vielä mahtuu :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  5. Ihania :) meidän "vauvalle" vaan ei taida mahtua.

    VastaaPoista
  6. Meidän myyjä puhui, että ensi viikolla on näiden varsinainen kampanja. Eli jotain enemmänkin ehkä tulossa, tiedä sitä.. Mutta olispa! :)

    Siis nuo vihreät froteeshortsit on isomille eli 86/92cm-122cm. :)

    VastaaPoista
  7. Ihania, tuo turkoosi ötökkäbody voisi eksyä meille sitten lapsilisäpäivänä :D

    VastaaPoista
  8. mukavia ostoksia :o) mulla oli kans noita shortseja ja bodeja käsissäni, mutta sitten järkeilin, että 86 lindexin bodeista ollan jo luovuttu ja shortseja(kin...) on jo niin monet. me ei olla vielä kokeiltu, mutta söpöiltä näyttää teidän pojan päällä!

    VastaaPoista
  9. Kivoja ostoksia.
    Ostin lapselle nuo lindexin froteesortsit, vaikka ei ollut tarvetta. Harmi, kun hupparia ei ollut isommille vihreänä. Täälläpäin on ollut lämmin kevät ja huppareille on (kerrankin) ollut käyttöä.

    Olen metsästänyt lapselle turkooseja sisähousuja jo pidemmän aikaan, mutta tuloksetta. Niitä tuntuu löytyvän max. kokoon 92-cm asti.

    VastaaPoista
  10. Totta Hopsu! H&M:llä oli jokuaika sitten vahvan turkooseja collegehousuja isommillekin, mutta en tiedä onko enää.
    Itse olen etsiskellyt 5v:lle turkooseja ohuita kangashousuja, mutta tuloksetta. Viime keväänä meillä oli niitä kahdet, mutta nyt ei vaan ole missään..
    Pienelle ostin Lindexin tyttöjen osastolta.

    Siis minä kanssa juuri tänään laitoin lähes kaikki 86cm bodyt pois, mutta tuossa apina bodyssa oli muuten lähes yhtäpitkä niska-haara mitta kuin tuossa 92cm traktoribodyssa. ;)

    VastaaPoista
  11. ihania, ihania.:)

    Nuo Lindexin lyhythihaiset bodyt on ilmeisesti isompia kooltaan, kuin pitkähihaiset. Meillä alkaa pitkähihaiset 86cm jäädä pieneksi, mutta esim traktoribodysta 86cm on ihan sopiva.

    VastaaPoista
  12. Ei oo totta, nuo on ihania. Vieläköhön nuo menis meidän pojulle? Ei näkyny kyllä meidän lindexillä vielä tommosia kun viikolla kävin... "Tarttee" vissiin käydä kattomassa ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)