maanantai 25. toukokuuta 2009

Tuttiritari

"Kyllä minä nämä äidin tuttikätköt tiedän, tästä kun kiipeen tänne.."


" ...no niin, sieltä löytyi kaksi tuttia. Mutta mites nää molemmat mahtuis suuhun?"


"Tietysti näin, Jee!"


"Oliko jotain sanomista vai?" =D

Päivän tuttiritarilla on päällään Tutan hippo-setti.

Tähän pitää vielä lopuksi kertoa, että tutut kuviot tuolla meidän pojalla. Minä itse nimittäin oli oikea tuttityttö pienenä. Suussa oli yleensä vähintään kaksi tuttia, monesti jopa kolme (yksi tuossa nenän alla vielä) ja joka sormessa yksi varalla mukana. :D

Tuteista raaskin itse luopua vasta 3vuotiaana.17 kommenttia:

 1. hassun hauska kuvasarja! :o) mitä kokoa teillä tuo hipposetti? mä ostin kuopukselle 92 trikoot ja tässä kun kaappeja siivoilin totesin, että ovat aika isot. no olivat esikoisella nyt viikonloppuna jalassa ja hänen virallinen mittansa tänään 3,5v neuvolassa oli 101cm!

  VastaaPoista
 2. Nuo Tutan trikoot on kyllä tosiaan reilua kokoa! Meillä on nuo hippotrikoot 86cm ja vieläkin on reilusti kasvunvaraa. Body on 92cm, mutta tosi reilu sekin. Varmasti menisi 80cm vielä! :D
  Aika hauska että meni teidän isommallekin vielä. :D

  VastaaPoista
 3. Meillä pojan ennätys on kolme tuttia ja vielä maitopullo! Kaikki kerralla :)

  VastaaPoista
 4. Tositosi suloinen ritari :) Meillä muuten on ihan sopivat 92cm Tutan omppuhousut. Pituutta noin metri.

  -Jamina-

  VastaaPoista
 5. Ihana pikkumies :) Joo, tuttityttö täälläkin, kolmivuotiaaksi syöty urakalla. Omat tytöt joutuivat luopumaan jo puolitoistavuotiaina tuteistaan, julmuriäiti vei.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuvasarja, meillä Sofia käytti tuttia pidempään, mutta pojat lopetti tuttien syömisen jo aikaisemmin ihan itsestään.
  Itsekin lutkuttelin tuttia kuulemma kolmevuotiaaksi. Eiköhän tuo armeijaan mennessä lopu:)

  VastaaPoista
 7. Meilläkin asustaa kaksin kappalein tuttiritareita pojat siis =) Molemmat syä viel tuttia 2v ja 1v. Millonkahan niistä eroon pääsis? ;)

  Terkuin-Suwi-

  VastaaPoista
 8. Ihana tuttiritari!!! Meilläkin asuu yksi sellainen.:) Illalla täytyy saada aina monta tuttia sänkyyn mukaan...

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat :) Meillä 5-vuotias oli tuollainen. Pinnasängyssä piti olla useita tutteja joista yksi suussa ja loppuja plärättiin sormissa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos! :)
  Meillä on kanssa sängyssä monta tuttia yön varalle, kun pimeässä on sitten helppo napata uusi ilman valoja. Muuten niitä sais etsiä lattioilta ja pinnasuojuksen välistä. ;)

  VastaaPoista
 11. Onpa söpö tuttiritari! "mansikanmakuista herkkututtia ja vaniljatoffeenmakuista banaanituttia..." Meillä pienemmällä veljellä on unitutti, siis päivä-ja yöunilla, ja joskus se tarvitaan myös illan rauhoittumisiin. Isoveljen tutti jäi pois vähän vajaa kaksivuotiaana (helposti ilman suuria itkuja) ennen pikkuveljen syntymää, mutta jotenkin tuntuu, että pikkuveli taitaa olla kovempi luu tässä asiassa.

  VastaaPoista
 12. Mun pikkuveli teki aikanaan myös tuota, että söi ainakin kahta tuttia kerralla. Ja lisäksi tutteja oli sormissa ties kuinka monta, niitä lenkkimallisia siis. :)

  VastaaPoista
 13. Ei itkenyt enää oitsu yöksi tuttia, mutta päiväunille oli kova tuska käydä risojen tuttien kanssa...Siis meillä.

  Juuri tuon saman tempun kahdella tutilla näin pari päivää sitten pojan toimesta. Raasu oikein rakasti tuttejaan...

  VastaaPoista
 14. Meilläkin mennään varmaan tuonne ensi jouluun vielä tuttien kanssa, että poika on sen 2,5v. Ei tässä vielä mitään kiirettä ole poiskaan, kun unille ne vaan yleensä haluaa. ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)