torstai 7. toukokuuta 2009

Isin suosikki body

Aina tiistaisin ja torstaisin meidän perheen isi menee myöhemmin töihin ja äiti saa koisia aamulla pitkään. Uskokaa tai älkää, tänään nukuin klo.11.30 saakka! ;)
Joo o, syynä varmaan se että olen nyt ollut erityisen väsy pitkään jatkuneen flunssan takia (yskä 7vkoa) tai ehkä asiaan on vaikutusta silläkin että töllötin digiboksilta sarjoja klo.3.00 saakka yöllä (ai mikä väsy?)..

No pitkät unet teki hyvää ja sain tarmoa siivouspäivään, kämppä on taas kunnossa ja mieli virkeä edelleen (taas tietty kukun sinne kolmeen.. Hih).

Mutta siis asiaan, eli isi on valinnut pienelle poitsulle jo aika monena aamuna tähän vaaleanpuna/ruskean Lindexin traktoribodyn, on kuulemma tosi magee! :D
Meillä isi ei pahemmin yleensä lasten vaatteista välitä tai siis siitä mitä ostan. Tottakai tykkää kanssa että pojat on asianmukaiseti puettu ja siitäkin pitää että vaatteet käy yhteen. Mutta ei siis itse ikinä shoppaile lastenvaateosastoilla tai muutenkaan ilmoita et "hei voitasko me ostaa tämä?". Jos ymmärrätte mitä ajan takaa. ;D

Body on kokoa 92cm ja nyt kun se on pariin otteeseen pesty, niin huomaan ettei se nyt niin hurjan iso olekaan, mitä olin aiemmin testatessa todennut. Eli kai me voidaan siirtyä jo pikkuhiljaksiin 92cm, niisk..

Huomenna on 5v:n poitsun neuvola ja pyydän samalla ottamaan pienestä 1v6kk mittoja, kun edelliset mittaukset on ollut jo aikaa sitten. Pienen oma 1v6kk neuvola kun saatiin vasta toukokuun lopulle ja ikää pojalla on tuolloin jo reippaasti päälle 1v7kk. Täällä on neuvolassa tosi harvoin lääkäri saatavilla.
Mutta hirvee hinku saada tietää paljon tuo meidän "vauva" on pitkä! ;)Siivouspäivän kunniaksi oli pikkuinen tehnyt äidille yllärin ja päätti että äiti saa eka tehdä vähän palapelejä!

"Kiva äiti kun tulit, mie nyt liukenen tästä paikalta kun tässä on näköjään ihan hirvee homma!" ;D

5 kommenttia:

 1. No tuo body on ihana! :) Meillä mies kyllä katselee kanssa pojalle vaatteita, siis sillon ihan liian harvoin kun päästään kaksin johonkin ja määränpäänä on kaupat :)

  Viimeksi Ideaparkissa etsi ihan kympillä pojalle vaatetta, mutta niin... paha-minä taas tyrmäsin liian monta ehdotusta...

  -Jamina-

  VastaaPoista
 2. Ihana traktoribody!

  Meillä mies jättää lasten (ja mielellään omansakin) vaateostokset kokonaan minulle. Kommentteja tulee vain epäkäytännöllisistä vaatehankinnoista.. kuten haalareista pottailevalle Maxille :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuosi bodyssa. Välistä tuntuu, että bodeissa olisi pienille paljon kivempia kuvioita kuin paidoissa. Joskus olenkin sortunut ostamaan bodeja ja sitten leikkaamaan näppärit pois ja ommellut helman paidaksi, kun ei ole enää bodyt käytössä. Tavaroiden levittäminenhän se hauskinta on, miksiköhän niitä ei voi kerätä takaisin yhtä suureella antaumuksella;)

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaava body pikkuisella. Meiltä löytyy samanlainen eri värityksellä (tuota bodya en edes nähnyt meidän Lindexillä), harmi vaan kun ei enää mahdu meidän pitkänhuiskealle 98 senttiselle! Jää siis odottelemaan uutta käyttäjää, jos sellainen meille vielä joskus tulee...

  Pikkuisella on ihanasti sointuvat vaatteet päällään. Meillä ei voida sanoa samaa, jos mieheni on käynyt poikien vaatekaapilla. Eli siis sateenkaarenväreissä mennään, jos en ole valikoinut vaatteita ennen töihin lähtöä!!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin tulee kyllä kommentia siitä jos joku vaate on epäkäytännöllinen. ;)

  Tuo bodeista paidan tekeminen on hyvä idea, jos ei tykkää bodeista. Meillä ei taida sitä vaaraa olla että bodyt menis vielä, kun ei ole vaippaa. Nyt poika on tosiaan jo siirtymässä 92cm ja on vasta 1v6kk.

  Ei meilläkään Hanna aina ole niin tarkasti sävysävyyn miehen valitsemat, kun minä taas itse laitan. Mutta aika hyvin kuitenkin, sanoo oikein että etsii yhteensopivia. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)