tiistai 12. toukokuuta 2009

Kierrätyspäivät

Eilisen ja tämän päivän olen keskittynyt kierrätyspuuhiin, joten blogin päivitys on joutunut odottamaan. Meinaa tulla jo vieroitusoireita, kun ei edes toisten blogeja ole kunnolla ehtinyt lukemaan. ;)
Nytkin olen vaan pikapikaa tässä ja lähden taas jatkamaan kirppistavaroiden hinnoittelua.. Illalla varmaan taas ehtii lukemaankin.

Minulla on siis ollut nyt huuto.netissä paljon myynnissä vaatetta ja lisää olisi laitettavana (löydät kohteisiini tuosta sivussa olevasta linkistä).
Nyt siellä on 5v:n pieneksi jääneitä ja muutama isompikin.
Seuraavaksi odottaa kasa pienen pojan viime kesäisiä 74-80cm vaatteita, kun joskus vaan ehtii. 86cm vaatteetkin on katsottava läpi, mutta ne taitaa lähteä myyntiin vasta elokuussa. ;)
Huutista kuitenkin haluan käyttää, enkä myy suoraan. Syynä se että moni tuttu ja ystävä huutaa sieltä kanssa. On se toimivin systeemi minulle.

Huomenna minulla alkaa lähikaupungissa kirppispöytä, jonka varasin kahdeksi viikoksi. Sinne vien kaikki turhat kodintavarat, isompien poikien ja meidän aikuisten turhat/pienet vaatteet. Myös ne lähtee sinne, jotka ei huutiksessa mennyt kaupaksi.
Leluja olisi hyvä saada karsittua kanssa. Annoin pojille pienen innokkeen; lupasin että kaikista leluista jotka myydään kirpparilla, he saavat rahat itselleen.
Johan rupesi kuhina käymään lelulaatikoilla! ;D


5v leikkii "vauvalelulla". ;)
Päällä uusimmat lempparit; Lindexin muurahaispaita ja sukat, sekä Lindexin velourit.


Sitten isoveikka päätti rakentaa majan ja pikkuinen seuraa touhua vieressä..
Päällä Name It body, Tutta collegehousut ja Lindexin sukat.


"Et kyllä tule tänne sotkemaan!"Loukkaantuminen siitä seurasi ja hirveä huuto, kun ei majaan lasketa. Kurja isoveikka!"Äiti auta nyt! se ei laske majaan!"


Ja lopuksi pääsi pikkuinen majaan kanssa, josta jäi kuva nappaamatta. ;)

11 kommenttia:

 1. niiiiiiiiiiiin tuttua..ja lohduton itku kun ei isoveli anna tehdä jotain!!! :D

  VastaaPoista
 2. Voi että noita loukkaantuneen kyyneleitä! Meillä on ihan samat kuviot tuolla kolme kuukautta vanhemmalla pikkuveljellä :)

  VastaaPoista
 3. Voi pientä, onhan sinne majaan päästävä...

  VastaaPoista
 4. Ihanan tuttua tuo isompien leikkeihin maukuminen :)

  Tuohan olikin hyvä innoke;lapselle rahat myydyistä leluista. Aina kun ehdottaa lelujen karsintaa, niin kauhea meteli, kuinka juuri tämä lelu on se paras ja rakkain. Salaa olen vienyt myyntiin jotain.

  VastaaPoista
 5. Voi surku...meilläkin nuita tilanteita tulee (lähes) päivittäin. Meidänkin kohta 5-v tykkää kovasti tuosta uudesta murkkupaidasta...taitaa olla yksi tulevan kesän lemppari!! :)

  VastaaPoista
 6. Millon ostit tuon name it:n pöllöbodyn? ihana :)

  VastaaPoista
 7. Voi, onpas tutun näköisiä nuo loukkaantuneet ilmeet. Taitavat kuulua vakiovarustukseen tuolta puolesta toista vuodesta eteenpäin;)Aina ei edes ehdi tajuta, että mistähän syystä nyt kyyneleitä vuodatetaan. Onneksi kuivuvatkin yhtä nopeasti:)

  VastaaPoista
 8. Melkein kuulee pikkuisen äänenkin, voi pientä <3 Kivat on vaatteet molemmilla, toivottavasti mekin päästään joskus käyttämään sukkia missä ei ole liukuesteitä... Olis tuo valikoima vaan paljon parempi :)

  -Jamina-

  VastaaPoista
 9. Tuo on Oliviah niin totta! Hetkessä ollaan hymystä kyynelissä ja päinvastoin. ;)
  Hassuja nuo pikkuiset!

  Rouva Huvikumpu; Niin meilläkin yleensä, mitään ei joutais pois, vaikka sillä ei olisi leikitty vuoteen!
  Nyt kyllä innostuivat, että saa sitten taas jotain tosi kivaa uutta tilalle. Eli ei äidin lelujen karsimisesta taida kuitenkaan olla hyötyä. ;D

  Tuusis; Pöllöbody on ostettu viime kesänä, aivan ihana minustakin!
  Just otettiin käyttöön, kun on 92cm.

  Meillä on Jamina nuo rumat muovimatot lattioissa (hyi kamala, että osaan vihata niitä!), joten ei tartte jarrusukkia ollenkaan, pienelläkään. ;)
  Mummolaan ne on sitten otettava, kun on parketti ja tosi liukas.

  VastaaPoista
 10. Sulle on tunnustus mun blogissa!!! :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)