keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Ennen ja nyt

Vaatelaatikoita kaivellessa löysin nämä ihanat Metsolan velourhaalarit. Haalarit ovat 86cm ja odottaneet kauan käyttäjää, koska ovat niin reilua mitoitusta. Nyt ihanuudet pääsi käyttöön ja ovat just passelit pienelle, jalkojen kasvuvaralla. :)

Haalareiden innoittamana kaivoin kuvia; tässä siis ennen ja nyt;

Mies joskus -70 luvulla (olisko -77) retrohaalareissaan ja ikää taitaa olla n.5v.
Ihan ei muuten nyt tulis mieleen vetää 5v:lle retrohaalareita päälle! ;DPieni poika tänään. :)Minä sain joulupukilta keinuhepan 3,5 vuotiaana, vuosi 1979.Ja samainen heppa löytyy meiltä edelleen, pikkuvikoja löytyy, mutta toimii! :)
Yhden pikkuvian sai heppaliini lisää viimeviikolla, kun tämä meidän 5v päätti leikata hepalta harjaa.. Oli muka silmillä, jooo!10 kommenttia:

 1. Ihastuttavat kuvat! Meillä on kanssa mun vanhoja leluja lapsillamme. En tajua, miten ne ovat säilyneet niin hyvinä, ei tosiaankaan meidän lapsilla säily!

  VastaaPoista
 2. Mukavia kuvia! Meillä on ihan samanlainen heppa!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, Musta ja veljestä on kanssa kuva jossa ollaan haalareissa jotain 4- ja 5-vuotiaina. Eipä taitas meidän isot laittaa päälle enää ;)

  VastaaPoista
 4. Isältä pojalle...=) Oikein ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Kyselin 5v:ltä että oisko kivat tollaset haalarit, niin sanoi et "no ei!" ;D

  Anoppi valaisi että tuo paita miehellä tuossa alla on marimekon ja nuo haalarit oli froteeta. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on jonkin verran käytössä mun vanhoja retrovaatteita tytöllä. Varsinkin vauvakokoiset oli säilyneet lähes uudenveroisina. 70-luvun äitiyspakkauksen vaatteet jäivät edelleen parempi kuntoisina varastoon kuin 2000-luvun. Oikeastaan ensimmäiset puoli vuotta selvittiin äitiyspakkauksen ja minun vanhoilla vaatteilla. Sitten tuli löydettyä nämä blogit ja neidin vaatevarasto on "vähän" laajentunut. Täytyypä esitellä noita meidän retrojakin joskus.

  VastaaPoista
 7. Oliviah laita ihmeessä kuvia, ois tosi kiva nähdä niitä! :)

  VastaaPoista
 8. Nuo Metsolan haalarit on ihan huiput. Meillä on Fransia odottamassa samanlaiset vihreillä kanteilla..

  VastaaPoista
 9. Kivat kuvat. Nuo haalarit ovat söpöjä.
  Nauratti kun katsoin tuota miehesi kuvaa. Olen nimittäin ajatellut leikata lapsen hiuksia siistimmiksi ja kampauksesta taitaisi tulla vähän tuollainen kuin miehelläsi oli vuonna -77.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)