perjantai 22. toukokuuta 2009

Oi ihana aurinko!

Oi kun ihanaa kun aurinko paistaa ja antaa voimaa! Siis jos vaan sais itteensä niskasta kiinni ja laittais vähän pihalänttiä kuntoon. ;)
Tosin ei tuossa juuri ole laittamista.. Haravoinnin ja ruohonleikkuun suorittaa taloyhtiö . Mitään ei saisi istuttaa oikein mihinkään, no ehkä talon reunalle vois jotain laittaa ilman että tulisi sanomista.
Ruukkuja, niitä täytyisi hommata, että saisi pihaan väriä kukkasilla.
Yleensä minulla on ollut vaan amppelissa kukkia ja ruukussa tomaattia kasvamassa.
Katotaan saisinko enemmän tänä kesänä aikaiseksi. ;)

Takaoven ollessa auki pikkukarkulaisia riittää ulkoilmaa ihmettelemään. :)
Molemmilla Lindexin vaatteet.10 kommenttia:

 1. Aurinkovarkaat! Tahtoo tänne sen mollukan!

  Kivat Lindexit, meill pojalla tuo kalapaita yllättäen valkopunaisena.

  Meillä pihalle kyllä saisi laittaakin jotain, mutta olen niin kamalan laiska, että ostan vain valmiita kukkia sinne. Sitten joskus.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana liila paita pienellä=)

  VastaaPoista
 3. Vink, vink ;). Ruukkupuutarhakin on oikein kiva. Ei kasveja ole mikään pakko istuttaa maahan.

  VastaaPoista
 4. Huomenna tuo aurinko tietty karkaa mollottamaan sinne ja meillä on harmaata. ;)

  Joo ruukkuja on otettava käyttöön, pitäis vaan ostaa sellasia isompia..

  VastaaPoista
 5. MIA; tosi kiva et sie omit meiän auringon, anna se takas heti! heh, no eikai, mut käsketkö sen paistaa vähän tännekkii.

  VastaaPoista
 6. Taas on pojilla kivoja vaatteita yllä! Tuo pienemmän violetti paita on todella ihana, meillä keräillään tuollaisia lintukuvioisia vaatteita kummitytölle (nimi liittyy lintuihin) ja siksi tuo teidän paita kiinnitti huomioni. Ja violetti on mulle SE väri, rakastan sitä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. :) Tuo paita lienee mun tuurilla jotain vanhaa mallistoa vai?

  Minäkin olen todella laiska pihaa laittamaan, laatikoilla ja amppeleilla saa sentäs aika helposti tosiaan väriä pihalle!

  Mukavia kevätpäiviä teille!

  Terv. Tulppaanisipuli

  VastaaPoista
 7. mulla on tuo viherpeukalo(kin) ihan keskellä kämmentä. edelliset asukkaat olivat vaalineet tuota pihaa kuin "kukkaa kämmenellä" ja ensimmäisenä kesänä muutettuamme neljä vuotta sitten piha oli todella upea. no mitään en ole tehnyt, en edes rikkaruohoja kitkenyt, ja edelleen pukkaa jos vaikka mitä "horsmaa" ja asiaan perehtymättömämmät kehuvat pihaamme edelleen kauniiksi =D tänä vuonna pyysin äitienpäiväkukat ruukuissa ja niinpä nyt roikkuu etu- ja takapihalla amppeleissa orvokkeja - siinä tämän vuoden "istutukset". ehkä sitten joskus kun aikaa on enemmän keskittyä niin tuohon pihaankin alkaa panostaa enemmän, nyt ruohonleikkuu / haravointi tuntuu välillä rasitteelta.

  VastaaPoista
 8. Meilläkin tyttö karkailee pihalle vähän väliä. Nopsasti vaan saappaat jalkaan ja pipo päähän ja sitten oven kahvaan roikkumaan. Meillä on tullut iltapäivästä asti hurjia sadekuuroja. Toisaalta kivankin niin ilma raikastuu ja pölyt vähenee.

  VastaaPoista
 9. Meillä satoi eilen, ihan rakeita työnsi taivaan täydeltä! :D
  Oli siinä pojilla ihmettelemistä.

  Joo minä Tuusis ja Shaoli käskin tuota keltaista mollukkaa kurkkimaan teille sinne kanssa. ;)

  VastaaPoista
 10. Tulppaanisipuli; Joo tuo paita on ostettu jo kohta vuosi sitten (heinäkuussa) Lindexiltä ja nyt vasta päästiin ottamaan käyttöön. :D
  Meillä punaisenakin tuo paita, tykkään tuosta kuosista älyttömästi.

  Oliviah; Meillä pienin oppi tässä viikon sisällä avamaan ulko-oven itse ja nyt saa vahtia ettei sieltä karkaa, huoh. Yöllä se onkin takalukossa, ihan varalta aina ollut.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)