sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Jos saisi itse aina valita..


...Olisi 5v:lla joka kerta ulkona fleecetakki, pieni saisi olla ulkona vaikka aina, ketään ei tartteis odotella ja metsästä saisi kantaa kaikki mahdolliset kivannäköiset kivet ja kepit kotiin (yllä kerättyjä "aarteita"). ;)

Tänään siis isi lähti viemään poikia metsään juoksentelemaan. Seinät alkoi hiljaksiin hiipimään päälle, kun sisällä on jouduttu pakon suurinpiirtein kokoajan olla.
Pikkumies on ollut kuumeessa jo muutaman päivän, siitä saakka kun 5v:n kuumeilu loppui. Edelleen on lämpöä, mutta pikkuinen on niin hullu ulkoilupoika, että on ihan kärttyisä sisällä. Pakko siis vähän päästä tuulettumaan.

Minun oltua eilen kaupoilla hiukka kauempana anopin kanssa, joutui iskä viemään 5v:n päivystykseen korvakivun takia. Korvatulehdus oli siis iskenyt pojalle.
Tämä tautikierre on ollut ihan hurja meillä tämän menneen talven ja keväänkin se on jatkunut. Korvatulehduksia on meillä ollut tosi vähän koskaan ja nyt sitten putkeen pienellä ja 5v:llä. Hohhoijaa..

Kävin siis itse eilen kaupoilla, en kyllä ostanut juuri mitään. Ihan hyvä niin, tarttuuhan tuota aina muulloin tarpeeksi muutenkin mukaan. ;)Pienellä ulkoilijalla Helmin tekemä ihana autopipo ja Jonathanin mikrokangaspuku.
Kengät on Adidaksen, isoveikan vanhat (isi laittoi). Eikä yhtään sovi muuhun vaatetukseen väritykseltään, joka pistää tätä sävyttäjä äitiä silmään. ;)"Tuu jo isiiiii!"Tosiaan fleecetakki on 5v:n suosikki, pitäisi siis löytää uusi vähän kivemmällä kuosilla oleva. Tämä päällä oleva on H&M:n perusfleece.
Housut isoveljen vanhat Jonathanit (metsään sopivat röntsät) ja päässä Jonathanin pipo.Eilen shopatut; H&M:n shortsit ja Name It tossut pienelle.


7 kommenttia:

 1. Voi meilläkin riittää noita "aarteita" :)
  Ihanat NameItin tossut!

  VastaaPoista
 2. Hus Hus taudit pois! Meillä on ollut korvatulehduksia tuolla esikolla ainoastaan ja onneksi ei nyt koko talvena ole ollut ainoatakaan.

  Meillä on muuten tytöt ulkoilleet koko viikonlopun ihan kesäisissä vaatteissa, lyhythihaisissakin ovat tarenneet jo. Ja kävivät vielä molemmat heittämässä talviturkinkin :D Tosin saunasta menivät järveen.

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpöt tossut!
  Meilläkin oltaisiin ulkona aamusta iltaan ja mieluiten mahdollisimman vähissä vaatteissa. Sitten äiti on kurja kun pakottaa laittamaan takin päälle. Tänääkin tuuli oli taas niin kova että pihalla oikeasti ei ollut t-paita keli.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei vielä ainakaan minun mielestä t-paidalla ja lippiksellä tarkene. No korvia olen nyt ihan tarkoituksella ulkona suojannutkin.
  Tänään oli jotain +15 ja huomiseksi on luvattu +13 astetta.

  Eikä meillä muuten ole vielä pojat halunneet sisälläkään olla t-paidoilla, ovat vilukissoja. Äitiinsä siis tulleet. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat ulkoilijat teillä! Meilläkin pojat asuisivat varmaan pihalla jos saisivat... =D ja aarteita keräillään ja tuodaan oven viereen talteen ettei kukaan vaan vie.

  Kurja kun joutuu näillä hyvillä ilmoilla sairastamaan!

  Teilläkin ihana autopipo!! Meidänkin pojat saivat ihanat auto ja siili pipot Helmiltä. :)

  Ihanat noi eemeli paidat lindexillä!!!

  VastaaPoista
 6. Meillä oli kyllä ulkona kuuma viikonloppuna, kun aurinko paistoi, mutta ei silti mielestäni vielä t-paita keli. Varjossa oli kumminkin aika kylmä ja niin täällähän tuulee aina...

  Kivatsi sopii pienelle tuo pipo.;)

  Meillä ei todellakaan ole aina kengät savy sävyyn. Tulis turhan kalliiksi ostaa toosi monet kengät. Itse tosin voisin ostaakin pojalle vielä muutamat kengät, mut siinä vaiheessa saattaisi miehellä tulla mitta täyteen...;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin Helmiltä vielä sitä siilipioa himoitsen ja isompi tilas itselleen kaivuripipon! :D
  En ole vaan vielä Helmiltä kysellyt, hih..

  Minä ostan yleensä kengät sitä sävyä että käy sitten suurinpiirtein kaikkeen, yleensä siis ruskeat. ;)
  Nyt nämä vaaleansiniset on siis veikan vanhat ja jää ihan kohta pieneksi, niin on nyt urakalla pidetty.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)