lauantai 30. toukokuuta 2009

Yllätys ostoksilla

Aamulla sain ykskaks päähän lähteä vähän kauemmaksi ostoksille. Alunperin oli tarkoitus käydä vaan lähikaupungissa, mutta ne 5v:n sandaalit oli tärkeimpänä ostoslistalla ja ne ajoi sitten minut pidemmälle. ;)

Noh, sandaaleja löytyi kaksin kappalein. En ostanut sittenkään mitään kalliita, vaan päädyin ostamaan kahdet edulliset. Eipä silti, en törmännyt kalliimpiin ja mieluisiin muutenkaan..
Muutakin kivaa tarttui mukaan, kuten aina. Tällä kertaa en kuitenkaan tyhjennellyt Lindexiä. Heh..

Matkalla mietin laitanko Annalle ja Minnylle shoppailukaveriviestiä, mutta arvelin etten näin äkkiseltään uskalla häiritä, jos vaikka juhlimassa ovat *vilkuttaa!*
Hauskinta kaikessa oli että yllättäin törmäsin ostosreissullani kuitenkin toiseen blogistiin, olipas kiva hetki turista ja oikein mukava tavata. Hyvä siis että tunnistit! ;DEnsin ostin Euromarketista nuo umpinaiset sandaalit, merkkiä en nyt muista, mutta ihan ok sandaalit ja ajatuksena oli että ovat ne vähän "parempana pidettävät".
Sitten löysin Anttilasta alella Adidaksen mokkanahkaiset sandaalit, joita meillä oli viime kesänäkin pojalla.
Molemmat yhteensä 40e.Turkoosit 92cm froteehousut oli ihan pakko napata matkaan; Minymo.


H&M:n saalis pienelle. Pari juttua jäi saamatta koska koot oli jo menneet, vähänkös harmitti..


Nämä raikkaat housut (bongattu Tuusiksen blogista) ja body ovat jo kokoa 98cm; Name ItH&M:stä vielä pienimmälle ruskea hattu ja 5v:lle tai 8v:lle uimahousut.
Näistä en vielä tiedä kummalle menee, kun ovat aika reiluhkot 122/128cm ja meidän 8v on niin hoikkis että saattaapi mennä hänen käyttöön.
8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Erityisesti nuo turkoosit froteehousut on mun mieleen. Oliko niitä mihin kokoon asti? Ei varmaan kovin isoja?

  VastaaPoista
 2. Mä haluan kanssa tuollaiset minymon froteehousut! Mistä ostit? Paljon kustansi =)

  VastaaPoista
 3. ainiin ja mitä sulta jäi H&M:ltä saamatta? Mä voin hakea sulle täältä.

  VastaaPoista
 4. No hyvä että löytyi vihdoin :) Mä kanssa muuten noita umpinaisia ruskeita monet kerrat kääntelin, mutta en tajua miksei tarttunut mukaan!

  Onneksi en joutunut ostamaan niitä sinisiä sandaaleita, se halpa hinta olikin toisiin sandaaleihin ja nuo kivemmat oli sitten vähän enemmän ;)

  Kivoja ostoksia!

  -Jamina-

  VastaaPoista
 5. Ihanat froteehousut, löytyisköhän täältäkin noita...:)

  Kivoja sandaaleita löysit!!

  VastaaPoista
 6. Ostin nuo froteehousut lastenvaatekauppa Pastellista, ne maksoi 21,95e. isoin koko oli 92cm, aika pitkää mallia ovat, ennemminkin taitaa vastata 98cm.

  Nuo meni Anna meidän 5v:lle polvihousuina ja ajattelin ekana tämän kesän hänellä niitä kayttääkin. Eli varmaan menis teillekin niin. ;)

  Just sen takia Jamina kävinkin Euromarketissa, kun mainitsit niistä sandaaleista. Ajattelin käydä katsomassa ja löysin nuo. Hyvä kun siis mainitsit! ;D

  VastaaPoista
 7. Kivan kesänpirteät vaatteet!

  Meidänkin pitäisi päivittää pojan uimahousut, ja sandaalit.

  VastaaPoista
 8. Onpa tutun näköiset pöksyt... ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)