torstai 14. toukokuuta 2009

Salaisuuksien postia ja sammakoita

Salainen ystävämme muisti meitä jälleen, saimme taas kerran niin ihanaa postia että. Isot kiitokset ystävä! =)

Tuota kuvaa klikkaamalla näette mistäpäin maailmaa meidän salaisuuksien postit on matkanneet. ;)Pojat postin kimpussa, oooooo näitä on monta ja vau!.."Äiti koska me leivotaan?" on se kuumeinen kysymys ollut pitkin päivää. :)
Eli ihanassa pussukassa oli merirosvot aiheiset piparimuotit ja tarra-arkit.Päivän pienellä poikasella on Lindexiä ja 5v:llä Po.P:n paita ja Lindexin velourit.
Sylissä eilen lähikaupasta (S-marketista) löytyneet aarteet; Sammakko ja lisko.Tälläiset pitäisi saada nyt isoveikoille kanssa, mutta ostimme tuon viimeisen isomman. Eli jos joku on nähnyt jonkun muun liikkeen ketjussa, niin saa vinkata!. Tiedän mistä lähteä hakemaan. ;)

Nämä on sellaisen painavat, joissa on sisällä jotain raetta (hiekkaa? tai jotain vähän karkeampaa) ja hinta oli mielestäni halpa (iso 5,95e ja pieni 1,95e).


12 kommenttia:

 1. No jo on kivaa postia!! Ei ole yllätys, että löytyy innokkaita leipureita :) Tuo isomman paita on niiiiiiin hieno! Hauskat nuo lisko ja sammakko.

  -Jamina-

  VastaaPoista
 2. Onpa teille tullut ihanaa postia ihan lentopostilla. Mä olen niiiiiiin kade, kun en itse ehtinyt ekalle kierrokselle mukaan. Toiselle tahtoo hän.

  Pitääkin katsoa onko meidän lähiässässä noita eläimiä, samanlainen lisko meillä onkin jo viime kesän matkalta muistona.

  VastaaPoista
 3. Olipa kivaa postia!! Meidän 5-v ois ihan innoissaan merirosvo jutuista!!

  Mullakin on ollut joskus teininä tuollainen lisko!! Se oli tosi ihana!! :) Joskus näin nuita jossain tockmannilla tai vastaavassa "halpis" kaupassa...

  VastaaPoista
 4. Osuuspankkipaita=D Mulla tulee noista puista aina osuuspankin logo mieleen=D

  Meillä on noita hiekkatäytteisiä liskoja ja sammakoita ja rapuja, muistaakseni jostain markkinoilta olen ostanut ja vissiin kerran huoltoasemalta...Eipä paljoa auttanut sinua=/

  VastaaPoista
 5. Just ajattelin että käyn lauantaina Tokmannin ja Kerdin kurkkaamassa. Nuo oli just sellasessa pahvitelineessä, missä kaikkee muutakin "tilpehööriä". Joten saattais olla "halpisliikkeissä". Mikä lie noissa viehättää 9v ja 8v poikiakin. ;)

  Sinulla on Jarna hyvä mielleyhtymä. ;D

  VastaaPoista
 6. Kivaa postia! Minäkin olen täällä kateellisena katsellut salainen ystävä vaihtoanne. Meillä muuten nuorimmaisella sama vaatetus tänään kuin teillä :D

  VastaaPoista
 7. Kiva tuo popin paita. Ihanaa päästä taas lukemaan ja katsomaan kuvia teidän lapsosista. Vitsi, mä myöhästyin sun huutiskohteista. Just kun olen innolla odottanut teidän pojan vaatetuksia. Höh.

  VastaaPoista
 8. No voi höh Shaoli!, en yhtää tajunnut edes vinkata, vai olisitko edes sitten ehtinyt kuitenkaan.
  Kivaa että olet taas lueskelemassa! :)

  Hauska sattuma Milla. :D

  VastaaPoista
 9. Ihana paketti salaiselta ystävältä. Tuo on niin hauska keksintö tuo salainen ystävä juttu että ensi kierrokselle mekin halutaan... (kuten kaikki muutkin)!;)

  VastaaPoista
 10. Heippa vielä,
  meidän ässässä on vielä noita sammakoita, mutta niiden lähettäminen postissa ei taida olla kovin kannattavaa. Mutta ilmoittele, jos et löydä niin voin hakea sellaisen.

  VastaaPoista
 11. Joo Nanna, mukaan vaan! =)

  Kiitos Katri kun tarjouduit avuksi! =)
  Mutta tosiaan taitaa tuon painon takia olla aika kallis postitus eli yritän nyt eka löytää täältäpäin. Mutta pidän mielessä!

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)