perjantai 29. toukokuuta 2009

Poikien suosikit: Aku Ankka

Ihana Aku Ankka tuskin esittelyä kaipaa; se on perinteinen, aina vaan ihana ja ikuinen suosikki. :)

Meillä asustaa kohta 10 vuotias Aku Ankka fani!.
Jos poikaa ei löydä pihalta tai jalkapallotreeneistä, niin sitten varmasti Akun parista.
Fanius taisi alkaa tuossa heti 7v, kun poika oppi lukemaan. Ensin ostettiin taskukirjoja ja sitten Mummo tilasi pojalle Akun, nyt siis joka keskiviikko on Aku päivä.

Meiltä löytyy vino pino taskukirjoja, yksi dvd ja kohta kolmen vuoden kasa ohuita viikottaisia numeroita. Täytyisi vaan keksiä joku hyvä säilytysjärjestelmä näille alati lisääntyville pinoille.

Aku on just siitä ihana, että se sopii kaikenikäisille. Meillä Akun taitaa lukea pojan lisäksi isi, kuinkas muuten. ;D
Kuvia katselee myös pienemmät ja 8v on kanssa lueskellut, mutta ei ole niin innostunut kuin vanhin veli.

Nyt pikkusen harmittaa kun itselläni oli aikoinaan ihan oma seinähyllyllinen Akun taskareita, jotka vanhempien muuton myötä meni roskiin..


Tuttu näky meillä. ;)
Mummo osti viime lauantaina pojalle kirpparilta nipun Akuja, taisi olla koko vuosi 2004 ja hintaa oli 2e.Mitä isot edellä, sitä pienet perässä..
4 kommenttia:

 1. Minä tilailin vuoden verran Aku Ankkoja miehelle. Ei niitä kuitenkaan kukaan lukenut, joten tauolle meni. Ehkä sitten joskus poika innostuu niitä lukemaan, niin aloitetaan uusi tilaus :)

  VastaaPoista
 2. meille on tullut aku ankka esikoisen syntymästä lähtien :o) ei sitä kukaan lue, ainakaan joka kerta, mutta menee kansioon. saa pojat sitten vähän isompana ne luettavakseen. minulle itselleni tuli myös pitkään aku, mutta ovat sitten vuosien saatossa hävinneet (itseasiassa suuri osa varastetiin vinttikomerosta).

  VastaaPoista
 3. Poikien äiti; Hauska idea, Akut on varmasti mieleen sitten jossain vaiheessa kun pojat kasvaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hei,

  Kiva postaus! Meillä on isi ollut aina Aku Ankka-fani. Lehti on tullut miehelle ja viime vuonna vaihdettiin poikien nimet lehdensaajan kohdalle. Kuinkas ollakaan esikoisemme nimi on Aku. Miehen valitsema nimi. Tietty. Kastepappi aikanaan kyseli, mistä olimme nimen keksineet (oli melko harvinainen silloin), niin mies vastasi että nimi on napattu laatukirjallisuudesta ;)
  t. Marjo (joka ei päässyt kirjautumaan lainkaan)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)