sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Voihan sandaalit..

Oikeesti, siis ihan aikuisten oikeesti! ;) Olen kokonaan jälkijunassa 5v:n kesän sandaalihankinnan suhteen. Pojalla ei ole yhtiäkään sopivia sandaaleja ja kesä kurkkii jo ovella, ompas noloa..

Kaikilla muilla pojilla on jo sandaalit hommattuna, mutta olen kai vaan odotellut että 5v:lle kävelee ne ruskeat hyvät ja kauniit sandaalit vastaan. No eipä ole kävellyt..

Nyt siis urakalla nettikauppoja selaamaan. Totuus kun on se että täältä meidän lähikaupungista, saati kylältä on moisia turha edes lähteä etsimään. Olen kyllä katsellut pitkin kevättä ja ois voinut olla vaikka katselemattakin, kun yksiäkään kunnon kenkiä ei ole näkynyt. :/

Tässä nyt siis nettikauppojen vaihtoehtoja, koossa 30-31. Kaikki poimittu näistä kahdesta kaupasta;

Brandos

Barnskospecialisten


Nämä olisi kivan väriset, sopisi hyvin kesän vaateväritykseen. ;)

Merkkinä Skechers. Kellään kokemuksia?, itse en ole koskaan kuullutkaan.


Näissä just hyvä väri kanssa. Meillä oli viime kesänä vanhimmalla pojalla vastaavat Timberlandit ja tykätyt olikin.


Hmm.. Oranssit Columbiat ei taida oikein värin puolesta sopia, eikä laadustakaan ole tietoa.. Kivä oranssin sävy olisi kyllä.Nämä Eccot olisi aikas kauniit, mutta olisiko väri kohta käytössä oltuna jotain ihan muuta? ;)Kavat on yleensä tasalaatuista ja hyväksi todettu merkki. Umpikärkisiä tai yleensäkään näin umpinaisia meillä ei ole koskaan ollut. Kokemuksia??
Näistä Naturinon sandaaleista tykkään höpsönä, mutta en taatusti ala maksamaan 74e sandaaleista! Kyllä se kipuraja menee tuossa 40-50e.
Sandaalien käyttöaikakin on aika lyhyt, riipuen tietysti Suomen kesästä ja taatusti samat ei enää mahtu seuraavana kesänä. Hyväkuntoiset meillä toki säästellään kakkoskengiksi seuraavalle käyttäjälle.

Kertokaa ihmeessä millaisia sandaaleja teille on kertynyt kesäksi ja kuinka monet per lapsi?


20 kommenttia:

 1. 2-vuotiaalle umpikärkiset sandaalit, crocsit, kumitossut ja muutamat tutulta saadut tennarit varalle.

  VastaaPoista
 2. Enpä osaa auttaa, kun kamalasti ei ole kokemusta.;) Kivan näköisiä on kaikki. Itse ehkä ottaisin nuo Timbet.

  Meillä mennään vielä umpikärjellisillä sandaaleilla, vaikka ne meidän pojan superfitit ei ole niin umpinaiset kuin oisin halunnut.:( Eli siis meillä on ne yhdet sandaalit, toisetkin haluaisin, mutta en tiedä viitsinkö ostaa, kun miehen mielestä pojalla on jo riittävän monet kengät...

  VastaaPoista
 3. Meillä on vanhemmalla pojalla ihan Citarista ostetut halvat perus tarrasandaalit..lisäksi on feikki-crockseja monessa värissä.. :)

  Nuoremmalle meinasin laittaa isoveljen vanhat söpöt musta/beiget tarrasandaalit..tänään ekaa kertaa jalkaa..nro 23, mutta eeeehei, ei mahtunu. MURR!! Ne olis niin siistit, vähän käytetyt. Olin ihan varma että menis tän kesän kun isoveli piti niitä siis aikoinaan 3kk vanhempana, mutta pikkuveljen jalka on näemmä isompi..

  Eli..metsästys alkas minullakin..toivottavasti ihan CM:sta tai Prismasta löytys kivat ja halvat ja ei liian siniset..pakkaa olemaan vaan sinisiä ja punasia valikoimissa..

  VastaaPoista
 4. Kyllä itse tilaisin silti nuo Naturinot, vaikka ovat kalliit. Ovat niin hyvät jalalle ja jos vielä mallion mieleisin.

  VastaaPoista
 5. Meillä on isommille pojille siis näin;
  -9v: Adidaksen sandaalit ja kahdet kopio Crocsit.
  -8v: Isoveikan vanhat siistit Eccon sandaalit, Catmandoon uudet sandaalit ja aidot Crocsit.
  -1v7kk: Eccon sandaalit, halpis sandaalit, veikan vanhat Elefantenin siistit sandaalit ja tennarit.

  Ja miten kummassa en ole hankkinut 5v:lle yksiäkään.. Älkää kysykö! ;D
  Kopio crocsit pitäis ostaa tai aidot, jos sais vähän alea..
  Ja nuo kunnon sandaalit!

  Lenkkaritkin puuttuu urheiluun 8v:ltä ja 5v:ltä. Piheys on iskenyt, en halua niistäkään maksaa yli 30e (HYVISTÄ). ;)

  Tosiaan niitä sinisiä/mustia pukkaa joka suunnasta, nyt on ruskeat kiven alla..

  VastaaPoista
 6. Meillä lapsella on ollut aina yhdet sandaalit kesäisin. Aikaisempina vuosina on ollut kavatin umpinaisia. Itseasiassa aina samanlaiset: ruskeat perhosen kuvalla. Sellaisia ei täksi kesäksi löytynyt ja sain lapsen suostuteltua zaran kangassandaaleihin. Lapsella on niin kapea jalka, että kaikki tähän asti kokeillut sandaalit ovat liian leveitä. Kavateissa se ei kuitenkaan pahemmin haitannut ja olen niihin ollut muutoinkin tyytyväinen. Nuo zaran sandaalit eivät ehkä kuitenkaan ole jalalle parhaimman malliset, joten pohdin tarvitsisiko ostaa toisetkin sandaalit täksi kesäksi.
  Lapsen sandaaleissa tärkein hakukriteeri on tähän asti ollut umpinaisuus. Eikö muiden lapset telo varpaitaan noissa avokärkisissä?

  VastaaPoista
 7. Mä just tajusin että eilen otin kuvan meidän sandaaleista ja siellä se mun digikamerakin oli ;) kiitos siis postauksesta, sen takia sen löysin!

  VastaaPoista
 8. Meillä on tosi huonosti kesäkenkiä..Maxilla on lenkkarit + vilkkuvat sandaalit, mutta Fransille on vain yhdet kengät..

  Kun helteet tulevat niin me ilmeisesti juoksemme kaupungilla etsimässä pienelle sandaaleja.. :)

  VastaaPoista
 9. Meillä ei ole eikä tule sandaaleja, meillä mennään muutamilla lenkkareilla + crockseilla. :)

  VastaaPoista
 10. Mie noista ottaisin ne Timberlandit ja sitten jos miettisin toisia, niin Kavatit lisäksi :) Meillä on kenkiä hmm... aika reilusti :-D Mutta, en oo muuten tsekannu, onkon noista kesäkengistä tytöille juuri sopivia!! Pitääkin kattoa, että ei käy yllätystä... Pojalle ykkössandaalit on noihen Timberien väriset Eccot (ei tän kesän väriä). Viime kesänki poika tepusteli Eccoilla, ne vaan on niin hyvät :) Timberlandeja meillä ei ole koskaan ollut.

  VastaaPoista
 11. Mulle käy myös yllättävän usein juuri näin. Eli että sitä on olevinaan niin hyvin valmistautunut (jopa liian hyvin!) tulevaan kauteen muksujen kenkien ja vaatteiden suhteen ja sitten tulee tilanne, että huomaa täydellisesti vaan sivuttaneensa jonkin aivan oleellisen hankinnan!

  Meillä sandaalitilanne lapsilla on tällainen:

  1,5-v:llä tytöllä on kahdet sandaalit, Superfit ja jokin oudompi merkki (mol. avoinaiset, umpinaiset olisi kyllä kivat vielä hankkia) ja yhdet Crocsit

  4,5-v:llä pojalla on yhdet sandaalit (Footi) ja yhdet Crocsit.

  Luulen että pärjätään näillä hyvin, ainakin alennusmyynteihin asti. Niissä voi vielä heti juhannuksen jälkeen tarvittaessa sortua johonkin. :) (pojalle voisi olla tarpeen toiset sandaalit hiekkikselle ja tytölle ne umpinaiset)

  Kivoja vaihtoehtoja olit kyllä löytänyt!

  Terv. Tulppaanisipuli

  VastaaPoista
 12. Naturinoista tykätään täälläkin. Hinta vaan minunkin mielestäni kova, kun aattelee että on käytössä n. pari kuukautta. Tosin oisin saattanut kyllä noihin haksahtaa ellen olisi jo ostanut noita sinunkin esittelemiä Timbereitä :)Naturinot ostin 3-vuotiaalle pojalle sitten kävelykenkinä.
  t.Johanna

  VastaaPoista
 13. Eipä noita sandaaleja meilläkään vielä ole. Jotkut pitäis varmaan nyt kesäks katella, mutta en oo löytänyt edullisia ja kivan näkösiä mistään. :( Kauheesti en minäkään niistä viitsi maksaa, kun tuskin ovat jokapäiväsessä käytössä ja ovat kuitenkin vain tämän kesän käytössä.

  VastaaPoista
 14. Tuolla Barnskospecialistenilla on aidot lasten Crocsit (ainakin ne lisenssicrcsit) aika paljon edullisempia kuin Suomessa, jos vain kokoja löytyy! Meillä oli viime kesänä umpikärkiset sandaalit silloin 3-v pojalla, ja musta ne oli aika hyvät varsinkin, kun viime kesä oli sellainen vilpoinen. NE oli siis jotain sandaalin ja lenkkarin välimaastosta...

  Meillä on nyt:
  1v 9kk aidot Crocsit, veljen vanhat sandaalit, Vikingin ohuet tennarit/lenkkarit...tulee ehkä toiset sandaalit, jos kesä vaikuttaa lämpimältä
  3v 10kk viime kesän Crocsit menee vielä, Adidaksen tennarit, ne vilkkulenkkarit, Footi sandaalit viime kesältä kokoa 28 (on aika naftit, mutta ostan aleista juhannuksen jälkeen vasta uudet!)

  VastaaPoista
 15. Meillä ei 5-v halunnut sandaaleja ollenkaan. Tykkää "kangaskengistä"/tennarityyppisistä kangaskengistä ja ruskeista kopio crocseista. Näin mentiin viime vuonnakin...sillon kyllä ostin pojalle sandaalit mutta käyttö jäi yhteen kertaan. Ei jostain syystä tykkää yhtään. Lisäksi pojalla on adidaksen lenkkarit ja vikingin wash kengät.

  2 vuotiaalla on sitten sandaalit, kauppailuun samanlaiset tennari/kangaskengät kuin veljellään, vale crocsit ja nahkakengät merkkejä en muista...

  Täällä on kyllä ollut joitakin 30-32 kokoisia sandaaleja ruskeanakin. Esim cittarissa oli footin sandaaleja ruskeana tarjouksessa 15e. Ja muitakin olen nähnyt...meille niitä vaan on turha ostaa.

  Nuo Timberlandit on mun mieleen!!! Ihanat!!

  VastaaPoista
 16. Ne meidän vale crocsit onki hi-pot näköjään... =D

  VastaaPoista
 17. Kivaa lukea muidenkin sandaalitilannetta. :)

  Hopsu; Meillä on varpaat säilyneet noissa avokärkisissä, mitään ongelmia ei ole koskaan ollut ja niitä ollaan suurimmaksi osaksi pidetty. On tainnut olla vain yhdet umpikärkiset 5v:llä pienenä, mutta ei muilla. Vaikka tykkään noista umpikärkisistä ehkä enemmän, kuin avokärkisistä. ;)
  Jälkeenpäin on vähän harmittanut, kun en nyt pienimmälle ostanut niitä umpikärkisiä..

  Tuusis; No sehän hyvä! :D

  Joo nuo Crocsit on aika pakko saada juttu pojalla, tykkää niistä hirveesti, kun viime kesänäkin oli. Joten ne on hankittava toisiksi. ;)

  Jotenkin kallistuisin noihin Timberlandeihin tai sit Kavateihin.. Nyt tuli valinnanvaikeus sitten. :D

  VastaaPoista
 18. Meillä menee pojalle vielä onneksi viime kesän lopulla alesta löytyneet Footin sandaalit. Lisäksi on Crocsit ja en-edes-uskalla-laskea-kuinka-monet tennarit/lenkkarit/nahkakengät/tms. ;)

  Tytölle ostettiin Dinskosta Hello Kitty -sandaalit, ja lisäksi hänelläkin on nuo Crocsit. Ja umpinaisia kenkiä tytöllä myös "jokunen" pari...

  Luulen, että meidän lapset menee lämpimillä ilmoilla pihalla enimmäkseen Crocseilla, sandaaleita varmaan pidetään sitten kun lähdetään omasta pihasta etemmäs.

  Niin ja noista Skecherseistä; mulla on itelläni ollut ko. merkiltä ainakin kaksi paria kenkiä ja miehellä yksi, ja kaikki on olleet ihan superhyviä! En sitten lastenkengistä tiedä, millaisia ovat, mutta aikuisten ainakin ovat oikein hyviä. Mulla on yhdet pistokasmalliset tennarit, joiden kanssa on nyt edessä kuudes käyttökesä, ja ne vaan kestää ja kestää... :)

  VastaaPoista
 19. Mie ostin viime kesäksi Ellokselta Geoxin umpikärjelliset sandaalit (jollain alella) meidän esikoiselle. Hirmu hyvät ja yhä priimat, vaikka ne oli jalassa paljon. Väri oli ruskea-oranssi mustin tehostein. Umpikärjet toimii hyvin isommallakin touhuavalla muksulla, pysyypä varpaat ehjinä ja voi potkia palloakin :)

  VastaaPoista
 20. Kiitokset kaikille vinkeistä ja kommenteista. :)
  Meillä sandaalien metsästys jatkuu, koska en pystykään noista kaupoista tilaamaan (en omista visaa, enkä periaatteesta maksa Brandosille postiennakkoa..)

  Täytyy kai sitten ostaa Cm:stä tai Prismasta jotkut rumat, pöh! ;/

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)