tiistai 19. toukokuuta 2009

Pitäähän ulkonakin käydä

Olen varmaan aiemminkin maininnut että en ole ulkoilmaihminen. Talvella minut saa pihalle harvemmin, mutta keväällä, kesällä ja syksyllä käyn hiukan enemmän.
Se hiukan on silloin kun mies ei ehdi poikien kanssa ulkoilla, eli aina kun isi lähtee pihalle, ei niinä päivinä äitiä ulos saa. ;)

Kyllä meillä siis ulkoillaan kerran päivässä, mutta yleensä se on isi joka ulkoilee kera poikajoukon. Isi onneksi nauttii liikkumisesta ja ulkoilemisesta.
Kyllä kauniit maisemat äidinkin silmää miellyttää ja aurinkoinen päivä saa sisäkissankin ulos kurkistelemaan. Tänään oltiin siis pihalla. :)


Rannalla..




"Äitii!! Minä menen jo"



Oman pihapiirin hiekkalaatikon reunalla olisi paljon kivempi istua, jos olisi muitakin äitejä lapsineen. Mutta tässä lähistöllä ei asu ketään kellä olisi alle kouluikäisiä lapsia.
Pienen kylän huonoja puolia siis..



18 kommenttia:

  1. Hei! Eksyin blogiisi kun etsin jotain vaatetta ja google vei tien siun luo :) Ja onneksi toi! Täällä yksi vaatefriikki vilkuttelee ja voi, että on ihana nautinto käydä kattelees ihania kuvia ja kivoja tekstejä! Päivän piristys!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanaa kuulla Mirka!, kivasti sanottu. :o)

    VastaaPoista
  3. Voi että kun tuo keltainen huppari näyttää kivalta :) Eihän niitä vaan olisi ollut isommille, eihän...?!

    VastaaPoista
  4. Onpas tutun näkösiä vaatteita jälleen!! :D

    Mä olen kans tosi laiska ulkoileen, mutta pakko mikä pakko..muuten lapset käy ylikierroksilla..

    VastaaPoista
  5. onpas pikkuisella ihanat vaatteet!! maisemat on kyllä komiat myös.

    meillä ulkoilu on isin hommaa viikonloppuisin. arkisin se on minun heiniä, kun mies tulee sen verta myöhään aina kotiin, hyvä kun iltatoimiin ehtii, aina ei niihinkään.

    VastaaPoista
  6. Hih, meillä on taas piha aina kesäisin täynnä väkeä. Ainoa mikä ottaa siinä päähän, ovat lapset vailla vanhempia. Siis, kuvittelevatko ne aikuiset oikeasti, että jos olen omieni (kahden vilkkaan! lapsen) kanssa ulkona, niin mulla on joku velvoite vahtia, ettei muidenkaan lapset tipu kiipeilytelineeltä. Ja pakkohan se on vahtia, mutta vaadin ensi kesänä jo palkkaa työstä...

    VastaaPoista
  7. Teillä on aivan mielettömän upeat maisemat, oon täällä vihreänä kateudesta. VAU!

    Itse tykkään olla ulkona, jos on urheilua tai tekemistä tai sitten jos saan ihan reporankana maata aurinkoa ottamassa ja lukemassa:)

    VastaaPoista
  8. Onko tuo se sama ranta missä mäkin olen ollut teillä uimassa ? Vuonna yksi ja kaksi :D Ihania vaatteita ja kuvia, taas kateellinen. Tule kultarakas jo pian takas! Tänne meillepäin !!!

    VastaaPoista
  9. Jamina; suurin tais olla 92cm tuosta Tutan froteesetistä, eiks ookkin hieno pipo? ;D

    Shaoli; Niin tuttua! Tässä joskus asui kolmekin perhettä, joilla oli pieniä lapsia. Yhden perheen lapset (3v ja 7v) laskettiin pihalle aina juuri kun minä olin lasten kanssa leikkipaikalla ja ilmeisesti odotettiin että siinä vahdin ne samalla!
    Koska tämä 3v oli ihan mahdoton tapaus, ei häntä minun mielestä missään nimessä olisi saanut laskea ilman vanhempiaan ulos.

    Ei silti, vanhemmat laskivat silti vaikka yksikseen ja pitkälle syksyyn tyttö sai viilettää kympin aikaan illalla pelkissä pikkuhousuissa ja t-paidassa pitkin pihoja. Säälitti toinen.. :(

    VastaaPoista
  10. Katri; Sepä se, minäkin viihtyisin paremmin jos olisi tekemistä. ;)
    Mutta tuossa meidän pihaläntissä ei juuri ole laittamista (lisäksi lehdet haravoidaan ja ruoho leikataan taloyhtiön puolesta).
    Auringossakaan en tykkää maata, mielummin istun varjossa. :D

    Tuusis; tuo ei ole se sama, jossa uitiin. Tuossa on aika huono pohja, joten on uiminen siinä jätetty väliin. Vaikka kyllä tuossa jotkut ui.
    Mutta tämä järvi siis on se joka näkyy meidän ikkunasta. :)
    Voi kulta! Ikävä on jo minullakin! <3

    VastaaPoista
  11. Tosi kivat pojilla. Etenkin tuo pienen keltainen huppari on tosi kivan näköinen ja pipo niin sopivasti sävy sävyyn.:)

    Meillä oli aamulla viileää ja harmaata, kun ulkoiltiin.

    Niin ja maisemat on ihanat!

    VastaaPoista
  12. Hei eipä täällä meilläpäinkään ole seuraa toisista aikuisista lasten pihaleikkien ajaksi vaikka ihme ja kyllä tässä meijän tienpätkän varrella asuu muutama alle kouluikäisten lasten vanhempi. Minua se ei kyllä haittaa koska viihdyn pihallamme omia hommia tehden esim. eilen istuin pihalla neuloen :D
    Aika paljon nuo lapset on keskenään pihalla ja Manu joskus itekseenkin. Meillä siis todella suuri piha jota ympäröi pellot, autoliikennettä todella vähän, muutamia autoja per päivä.

    VastaaPoista
  13. Minä olen huono ulkoilija jos pihalla ei ole puuhaa. Onneksi tämän pläntin kanssa puuhaa riittää, ainakin näin kesäisin.

    Teidän maisemat on taas kerran upeat.

    VastaaPoista
  14. Ihanat maisemat. Ehkä ulkoilu olisi innostavampaa, jos siellä tapaisi toisia lapsiperheitä.

    VastaaPoista
  15. Minäkään en ole ollut mikään ulkoilmaihminen, mutta lapsien kanssa on siihenkin oppinut. Nykyään tuntuu jo oudolta, jos ei ole päivään käynyt ulkoilemassa.

    Ihanat vaatteet pojilla :)

    VastaaPoista
  16. Ihanat on maisemat tosiaan ! Tosin pelottaisi vietävästi meidän Empun kanssa asustella veden lähellä.... Poika kun on melkoisen "vilkas" ;o)

    Meillä ulkoillaan lähes 24/7. Eilenkin Emil oli aamulla tunnin herättyään sisällä. Sit ulkoiltiin hoitolasten kans 2 tuntii. Poju käväs sisällä vain syömässä ja sit laittelin hänet ulos vaunuihin. Päiväunosia kesti lähemmäs 4½ tuntia ulkosalla ja sit kun poitsu heräs niin vaihdoin vaipan ulkona, kuinkas muutenkaan :D

    Ulkoilu vaan jatkui : ilta oltiin leikkipuistos, jossa oli MLL:n kahvila. Luvassa makkaranpaistoa. Sisälle poika tuli 19:00.

    Meil yleensä muutkin ulkoilee kesällä tosiaan koko päivän. Myös minä :o) Joko istun kiikussa tai sit möyrin tuolla pihamaalla. Oon huono olee sisällä. Valitettavasti kun sitten taasen jää nää sisähommat ihan retuperälle ;o)

    VastaaPoista
  17. Kaunnita kuvia <3
    Olen itse hieman samanlainen, kesällä viihdyn kyllä mainosti ulkona mutta välikaudet ja talvikaan ei oikeen innosta :)
    Sekin on harmillista ettei ole leikkikavereita hiekkiksellä, täällä on vähän sama juttu :(

    VastaaPoista
  18. Kiitos! :)

    Miten kummassa äiti kuudelle teidän Emilille riittää unta vielä yöksikin?, uskomaton nukkuja. :D
    Meillä 2h on ihan maksimi ja ei enää kolmen jälkeen. Jos nukkuu liikaa, niin yö menee riekkuessa!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)