perjantai 29. toukokuuta 2009

Nää hihat ei mee alas!

Pientä totuttautumista kesävaatteisiin! :D
Pikkuinen sai aamulla aikamoiset hepulit, kun äiti oli laittanut lyhythihaisen bodyn ja hihat ei mennyt alas. Äiti kurja vaan nauroi kippurassa vieressä, kun pientä suututti ja toinen kiskoi hihoja alaspäin heittämällä välillä kiekkoja pitkällään. Hih..



Hetken päästä hihat unohtui ja leikit jatkui.
Nämä Moonkidsin froteehaalarit on vasta toista kertaa päällä ja nyt totesin että lahkeet on jo vähän lyhkäset. Harmittaa..
Ostaessa ajattelin olevan reilua kokoa, mutta nuohan olikin just kokoaan vastaavat ellei pienemmät. 86cm haalarit jäi siis 86,5cm poitsulle jo pieneksi.




5v on kuumeessa, eihän tässä montaa viikkoa terveitä oltukaan. Plääh..
Pojalla viime kesäinen Lindexin kilpparipaita ja velourhousut.

Minulla on menossa ajatustasolla meidän vaatteiden uudelleen järjestäminen, kesävaatteiden ja pienen vaatekoon muutoksen myötä säilytystilat loppuu! Täytyy pohtia miten ne mahtuu mihinkään. Siis kun hylly/laatikkotilaa ei ole t-paidoille ja shortseille..
Ajattelin laittaa koko kaappi/hyllyjärjestelyt uusiksi.
Mutta siitä ehkä sitten lisää kuvien kanssa, kun saan kaapit järjestykseen. ;)

Hyvää viikonloppua kaikille!, nautitaan auringosta. :)




18 kommenttia:

  1. Meillä on sama ongelma t-paitojen js shortsien kanssa..:)

    VastaaPoista
  2. Minä änkesin Nöpön shortsit ja hameet omaan vaatehuoneeseeni=)) Eivät olisi mahtuneet minnekään! Ajatelkaa poikien äidit kun olis teilläkin veilä mekot, hameet, bolerot, tunikat...=)

    VastaaPoista
  3. Meillä myös sama ongelma kroonisena, viime vuonna jäi kaikki t-paidat käyttämättä ja tänä vuonna ostankin vaan sitten pitkähihaisia t-paitoja, jos jostain löytyisi..

    Tosi hauska pikkumies teillä :)

    VastaaPoista
  4. On kivan värinen tuo isomman paita. Voisi löytää tien meillekin :) Meillä on kyllä tuo sama paita, mutta vihreä/oranssina.

    Meillä taas kiskotaan hihoja ylös, joten nyt ei haittaa yhtään :) Paranemisia!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  5. No eikun Moonkidsit huutikseen vaan, haalin ne sieltä sitten meille ;)

    Meillä sama ongelma, lastenvaatteita pursuilee joka puolella!
    Mies sanoikin että meidän asunto on ihan kuin alkoholistien kämppä, kaljapullojen tilalla vaan lastenvaatteita ;D

    VastaaPoista
  6. heh, meilläkin myös on kiskottu t-paidan hihoja ja shortsien lahkeita...

    VastaaPoista
  7. Helmi 1v9kk ei myöskään ymmärrä miksi paitojen hihat ei tule alas, kiskoo vaan vimmatusti! Tuota on hauskaa seurata, eikä itselle tule aina edes mieleen mikä kaikki voikaan noille pienille olla outoa ja "väärin".

    Meillä myös meinaa hyllytila loppua, kun pojille tuli ainakin yhdet pinot lisää shortseille ja Helmille kaikenlaista kesämekkoa ja muuta. Mulla aina tosi tarkkaan mitoitettu tuo säilytystila, yhtään turhaa tilaa ei ole tyhjänä hyllyillä joten uudelleenjärjeleyä jouduin myös tekemään.

    VastaaPoista
  8. meillä tämän kiskomisongelman aiheuttaa polvihousut esikoisella. ei tule niiden pitämisestä mitään :o) tosi söpö yhdistelmä teidän pienellä päällä. on tuo isommakin kiva!

    VastaaPoista
  9. Heh, just samulla puhuin ystäväni kanssa samasta ongelmasta. Meillä ei saisi vetää pitkiä hihoja ylös, kun syödään... t-paitoihin on jo totuttu, kun päiväunilla nukkuu niissä.

    VastaaPoista
  10. Saapas nähdä, miten meillä käy;) Tyttö on tosi tarkka hihoista ja varsinkin lahkeista. Ne täytyy nykkiä heti alas, jos nousevat vähääkään ylös vaikka istuessa.

    VastaaPoista
  11. Täällä siirtyminen pitkistä kalsareista lyhyisiin aiheutti samanlaista tuossa aikaisemmin keväällä. Syksyllä taas kitistään kun pitää olla pitkähihaista ja pitkät lahkeet :)

    VastaaPoista
  12. Hih, hauska pikkuinen :)

    Meillä kanssa poika repi hihojaan alaspäin, mutta ilmeisesti on huomannut, ettei siitä ole thyötyä ja aurinkokin kivasti lämmittää, niin ei liene enää tarvetta.

    Kivan pirteä vihreä matto pilkisti lattialla.

    VastaaPoista
  13. Ihana.:)

    Meillä poika tykkää t-paidoista, kunhan siinä vain on joku kuva.

    VastaaPoista
  14. Meillä sama ongelma kaikkien vaatteiden säilytyksen kans. Tila loppuu aina kesken!! Ihania nämä vuokra-asunnot...

    Tulin kertomaan meidän 5-v esikon mittoja kun tänään kävimme neuvolassa... :) eli pituutta oli 114,4cm ja painoa 19,2kg vähän oli siis pienempi kuin teidän pitkä poju!!

    Toivottavasti teidän 5-v parantuu pian!! Inhottavaa kun jatkuvasti joudutte sairastelemaan!! :(

    VastaaPoista
  15. Hyvä kuullaettä muillakin kiskotaan. :D
    Kuinkahan käy kun laitan shortsit pikkuiselle jalkaan. ;)
    Meillä ei muuten 5v ole vielä suostunut shortseja laittamaan sisälläkään, pyytää aina pitkät housut. Toivottavasti helteellä onnistuu. Huoh, noita lapsosia..

    Kaapit jäi sit tänään järjestämättä, en saa nyt ajatuksissakaan selvyyttä miten olis hyvä.. Pitää varmaan vaan tyhjentää kaapit ja alkaa katsomaan mikä menis mihinkin. ;)

    VastaaPoista
  16. Minä en uskalla edes ajatella, että jos olis tyttöjen mekot, hameet ym. vielä kanssa. Mihin ihmeeseen ne työntäisin!

    Shaoli: Ikeasta nappasin kesämatoksi olohuoneeseen tuon vihreän maton, tosi raikas on ollutkin. Tykkään! :)

    Sifia; No ei ole montaa senttiä eroa, pitkä poika teilläkin! :)

    VastaaPoista
  17. Meilläkin kuopus kiskoi hihojaan ja sai hepuleita parisen viikkoa sitten, kun aloimme pitämään t-paitoja. Huvittavaa!!

    Säilytysongelma on meilläkin. Ajattelin ostaa pari päällepinottavaa korisysteemiä rekkikaappeihin. Niillä saa kivasti lisää säilytystilaa... Ainut vaan että tuntuu olevan kaikista paikoista loppu, enkä halua ostaa Elfaakaan, kun on niin kallis!

    VastaaPoista
  18. Sama hihaongelma meidän 1v8kk neitokaisella kun kesän ekat teepaitakelit koitti. "Hiha, hiha" toinen vain hoki tuskastuneena ja yritti kiskoa alaspäin... hih.

    ~Adeleide

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)