tiistai 5. toukokuuta 2009

Kurkistus H&M:n syksyyn

Tähän aikaan kevättä postilaatikkoon kolahti H&M:n syksyn ennakkokuvasto.
Ja vaikka kesää kohti vasta mennään, niin oli kiirus saada pikkumies päiväunille ja sormet syyhysi päästä syksyä selaamaan. ;)
Tässä teille maistiasia..


Paljon on taas "samaa vanhaa" eri väreissä ja sävyissä..
Ja heti pisti silmään että noiden hyvien resorifarkkujen hinta on noussut 3e!
Poikien vaatteet oli minun makuun liian sinisävyisiä ja tummia, mutta onneksi muutama kiva uutuus mahtui joukkoon.
Kuten yläkuvan raitapaidat on hauskat.


Tästä vihreäsävyisestä pyjamasta tykkään.



Autoja.. Ne taitaa kuulua jo perusvalikoimaan. Meille ei tule näistä mitään, syynä väritys. ;)



Tytöille perinteistä Disneytä ja Hello Kittyä.





Talveksi.





Eniten olin harmistunut, kun en löytänyt kuvastosta sitä ruskeaa edullista perushaalaria. Se on ollut jo pari edellis talvea meidän suosikkeja. Harmitus..
Kuitenkin kivan värisiä takkeja löytyy.




Vauvoille on taas vaikka mitä kivaa, huoh!..



Voi voi, menisiköhän meille vielä 86cm syksyn..
Pakko varmaan muutamia tilata ja testata, koska jotkut on niin reiluja mitoitukseltaan. :)




Kaikenkaikkiaan en löytänyt paljoa tilattavaa. Jotain uutta kivaa ja muutama perusvaate lähtee tilaukseen ja jos itselle jotain uutta kanssa..
Olen sitä mieltä että saisi vähän uudistua nämä kuosit ja mallit tai ainakin värit vähän enemmän muuttua vuosittain. Muuten ihan ok mallisto.
Mitäs tykkäätte?



13 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun laitoit syyskuvastosta esimaistelua =). Ite kun muistin tuon kuvaston tilauksen pari päivää liian myöhään.

    Oli tuolla jotain kivaa näköjään...mutta tosiaan aika samanlaista mitä ennenkin. Jotain tilattavaa kyl aina löydän, ylläri =D

    Noi vauvojojen jutskat on kyl suloisia <3

    VastaaPoista
  2. Minullekin tuli kuvasto tänään. Aika samanlaista tosiaan kuin edellisissä kuvastoissa. Esim. tyttöjen resorifarkut ihan samanlaiset jo kolmatta kertaa. Niissä taisi olla sama hinta kuin ennenkin. Meillä on yhdet, mutta voi tulla toisetkin, isompaa kokoa, niin kivat ovat käytössä.

    Tuossa ei muuten ollut ollenkaan velourhousuja yli 86-senttisille. Niitä olisin kaivannut. Saattaahan niitä tulla myöhemmin syksyllä...

    Kaikista ihanimmat on tosiaan vauvoille :(. Meidän tyttö on varmaan kohta 90 senttiä pitkä, niin ei varmaankaan mahdu kovin hyvin syksyllä enää vauvavaatteisiin. Mietin kyllä, että tilaisko sieltä mekon tunikaksi tyttöselle.

    Itsellekin löysin pari mukavaa juttua, mutta taidanpa odottaa heinäkuuhun, enkä tilaa nyt ennakkoon mitään.

    VastaaPoista
  3. Aika samaa mitä joka vuosi :( eli poikien puolella ei mitään mielenkiintoista...Tosin "tyttöjen" vakosamettihousut lähtee tilaukseen Manulle. Joku vuosi sitten ostin samanmoiset limet Manulle ja ne on olleet ihan lempparit, nyt tosin alkaa puntit jäämään pieneksi jo.

    VastaaPoista
  4. Meille ei ole vielä kuvastoa tullut:( Onneksi tuli postissa ihana neulelehti niin ei ihan turhaan laatikolla käynyt. Toivottavasti meille käy vielä koko 86 syksyllä. Perustrikoopaidat eri väreissä on ollut tosi hyviä hinta-laatusuhteeltaan tuolla vauvapuolella. Ja oishan tuo vaaleanpunainen neulemekkokin kiva.

    VastaaPoista
  5. Noi toisiksi alimmassa kuvassa alaoikealla olevat 6,95 maksavat "pussihousut" on kivat! Harmi, kun syksyyn on vielä niin pitkä aika.

    VastaaPoista
  6. Millon ne alkaa toimittamaan noita tilattuja?

    Mäkin innostun syksyvaatteista jo =)

    VastaaPoista
  7. No tylsät on värit, meillä kun henkkamaukka on sellanen perusvaatteiden ostopaikka. No, jospa jotain löytyis.

    VastaaPoista
  8. Näin ennakkoon kun tilaa, niin saa 10% alea ja vaatteet tulee elokuun alussa. Laskulla kun vielä maksaa niin rahaa tarttee olla vasta syyskuussa. ;)

    Minä olen tyytyväinen H&M:n laatuun, pesunukkaa tulee mielestäni tosi vähän. Nykyisin vaan tulee enemmän ostettua uusretroa ja sitä täällä ei juurikaan ole. Mutta just kaikki perusvaatteet ja isojen poikein vaatteet varsinkin tulee meille H&M:ltä.

    Minä olisin löytänyt tytöille vaikka mitä kivaa, mutta tosiaan pojille on liikaa sinistä minun makuun.. Mutta aina jotain löytyy! ;)

    VastaaPoista
  9. Ihan kivoja...jaa onkohan mulle tullu toi..pitääpä plärätä postipino!!! :D

    VastaaPoista
  10. Vähän matti-myöhäisenä kommentoin meille vasta tänään tullutta katalogia: ihan kamala!

    Meillä on ollut valtavasti perusvaatteita H&M:lta ja paljon sellaisia joita ostetaan joka vuosi. Nyt suurin osa näistä klassikoista on poistunut valikoimasta tai sitten ovat tänä vuonna karsean värisiä. Pikkutytöille tarjolla oleva värimaailma lila-harmaa-petrooli + pakolliset vaaleanpunaiset on muutenkin kurja. Täytyy toivoa että myymälöihin tulisi lisää valikoimaa.

    Tyttökatraan äitinä on pakko kysyä, mitkä tyttöjen vaateista viehättivät poikien äidin silmää?

    Julis

    VastaaPoista
  11. Julis; No varmaan kaikki ne vaaleanpunaiset, pinkit, yleensäkin mekot ja tunikat. ;)
    Mutta nyt kun sanoit ja kuvastoa tarkemmin selasin, niin tuossahan on tosi vähän pienille tytöille vaatteita. Mutta erityisesti viehätti mm. s.226 A roosa mekko.
    Vauvaosastolla oli monta ihanuutta tytöille.

    Tuo kuvasto oli nyt muuten aika ohut ja puuttui aika paljon kaikkea.. Olisikohan kuitenkin sitten tulossa viralliseen kuvastoon enemmän vaatetta. Toivotaan niin!

    VastaaPoista
  12. Meillä kuvasto tuli eilen ja tänä aamuna sitä pikaisesti vilkaisin ennen töihin lähtöä. Samoja huomioita tein kuin muutkin täällä. Pojille oli tosi paljon sinistä tai muita tunkkaisia värejä, ei oikein mitään raikasta.

    Kuvastosta puuttui täysin miesten vaatteet. Tuleekohan niistä erillinen kuvasto? Yhdellä aukeamalle jotain miesten vaatteista vihjailtiin. Liekö tullut kiire tuon kuvaston julkaisun kanssa.

    VastaaPoista
  13. Minä luulen Hedy että miesten vaatteet on sitten siinä virallisessa kuvastossa, jos niillä on ollut menekki pienempi näin ennakkoon?. Tai tiedä tuota.. ;)
    Mutta samaa arvelen, että on kiire tullut kuvaston kanssa ja kaikki ei ole vaan kerennyt siihen.
    Kun tosiaan niin paljon "puuttuu".

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)