maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesä esille


Tänään mies kuunteli hiukan huvittuneena kun otin poikien kesää esille ja yritin saada ne mahtumaan kaappeihin. Pojilla, kolmella vanhimmalla on käytössään vain YKSI hyllykaappi ja yksi tankokaappi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että siellä hyllykaapissa on yksi hylly per poika ja yksi yhteinen.
Tuolla yhteisellä hyllyllä on pyjamapinot edessä ja takana välihousut (pitkät kalsarit).
Voitte arvata, että nuo yhdet hyllyt per poika on aika tiukkaan mitoitetut. Sieltä löytyy t-paidat, pitkähihaiset ja collegehousut. Sitten näin kesän kynnyksellä sinne olisi saatava mahtumaan yksi ylimääräinen pino, nimittäin shortsipino.
Aikani kiroiltua ääneen tyyliin "p*kle yksi hylly, johon on saatava mahtumaan kaikki. Ihan kaikki!. Tosi shoppaajan ilo s*t*na*.." (pojat oli pihalla, joten ei tartte miettiä noituuko se lasten kuullen), sain kun sainkin mahtumaan kaikki siististi kaappiin. Se on vaan järjestelykysymys katsokaas, mitä siitä jos vähän matkalla päämäärään hermostuu. Turha tulla minulle väittämään ettei kolmioon mahdu kuutta ihmistä. Tää kämppä on kuulkaas tilaihme! ;D

Jotta nuo kaapit ei pääse kovin vajaana olemaan, kävin tekemässä dealejä Lindexillä. Viimeaikoina minulla on muutenkin selvästi ollut sellanen Sulo Vilen-tyyli, mutta minkäs sille mahtaa kun halvalla saa? Heh..



Itseasiassa nuo trikoosortsit on enemmän kun tarpeeseen. Meillä vaihdetaan aina ulkoa tullessa sisäshortsit eli samoilla ei olla sisällä ja ulkona. Ulkona pidetään ihan farkku/kangasshortseja ja sisällä suositaan näitä mukavampia shortseja. Nämä siis kaikki Oliverille 122cm ja hyvin mahtuu. 4,95e/kpl.























Emil sai myöskin omansa 98/104cm. Lisäksi Lindexillä oli kampanja lastenvaatteista eli osta 30e saat 10e alea, hyödynnettiin sekin hyvin. Vasemmalla collegetakki ja uimashortsit 98/104cm.



Volkkaripaidat Emilille jemmaan isommassa koossa.























Täällä tuo 10e alekampanja koski myös ota 3 maksa 2 vaatteita, sain siis kahdet alet! Myyjän mukaan nuo ota 3 maksa 2 vaatteet ovat heillä "normaalihinnalla", koska tuo tarjous on pysyvä ja siksi saa niistä 10e myös. Hedelmävaatteet oli ota 3 maksa 2 rekissä, joten niitä jemmaan isompana. Bokserit just käyttöön ja samoin sukat.



Sitä Emilin hattutilannetta helpottamaan pari tähtihattua.

Kaappeja on tyhjennetty myös huutikseen, sieltä löytyy nyt ensin Emilin viime kesän 86-98cm vaatteita (lisää tulossa). Huutelemisiin! :)

22 kommenttia:

  1. Moikka!
    Ihania asuja taas, mutta miusta ois kivenmpi että jos ois se "osta hetiÄ" hinta, niin ei tartteis jäädä roikkumaan MD

    VastaaPoista
  2. Hih, eilen juuri blogitin "säästämisestä". Hienoa huomata, että muutkin on "säästänyt".

    Tuo siilippaita on kyllä suloinen, samoin tähtihatut!!

    VastaaPoista
  3. näenkö minä siellä tummansinistä?!!? ;o) T-paidan kantissa....

    meillä mies tuskaili tänä aamuna, kun paitoja on monenmoisessa pinossa, että miten näitä T-paitoja voi olla näin VÄHÄN (kun olin sanonut, että ensimmäinen pino on just sopiva koko) =D minulla siis on syy lähteä ostoksille =) tosia-asia on kyllä se, että pyykissä on vino pino, meillä myös sisälle tullessa vaihdetaan toiset vaatteet ja eilenkin nuo ulkona olleet olivat joka kerta myös märkiä, kun kaikenlaisia vesileikkejä leikkivät.

    näyttää nämä alekäytännöt olevan liikekohtaisia. tosiaan täällä nuo ota3, maksa2 eivät kuuluneet tuohon toiseen alekampanjaan, ei ole kuulunut enää pitkään aikaan. joskus kyllä oli. ja olen huomannut, että varsinkin sellon lindexillä roikotetaan normaalihinnoilla tosi pitkään "vanhoja" vaatteita.

    VastaaPoista
  4. Meillä ne hyllylliset tulee alas, kun pikkuväki käväisee valkkaamassa omat vaatteensa.

    Mä en voi kestää, että kaapissa on turhia vaatteita - meillä ne vaatteet lähtee armotta kiertoon, jos ei käytetä. Pojalla ainakin nyt on niin kova maku, että kaapista otetaan valkoinen kielipaita tai musta kielipaita, niin sieltä taas vapautuisi paljon kaikkea, kun jaksaisi... Niin, siis pysyy aika tyhjänä ne hyllytkin.

    Mistähän sitä metsästäisi nuo autopaidat...

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja värikkäitä vaatteita! Volkkaripaidat ovat meilläkin vielä hankintalistalla, samoin nuo tähtihatut näyttävät kivoilta :)

    VastaaPoista
  6. Volkkaripaidat on saatava, kunhan ne meille vaan tulee tuohon lähilindexiin. Noita viidakkopaitoja kävin kyttäämässä ajat sitten ja ne taisi pitää mua ihan hulluna =)

    VastaaPoista
  7. Maarit; Minä en tykkää käyttää sitä osta heti-nappulaa, haluan että kaikilla on mahdollisuus huutaa vaatteita ilman että joku ostaa suoraan. Sitäpaitsi minusta se vesittää koko huutokaupan idean. Lisäksi se olisi epäreilua, varsinkin kun moni ystävä ja tuttu huutaa vaatteita. ;)

    dibsukka; Säästäminen on kivaa, varsinkin kun saa halvalla sellaista mitä muutenkin ostais. :)

    Poikien äiti; Kyllä, ajattele! ;D Olenkin nyt pyöritellyt tuota t-paitaa ja miettinyt veiskö takas, kun eihän siihen käy kun tummansininen alaosa ja sellaista en kyllä osta. Heh..
    Tosi hassuja nuo käytännöt eri liikkeissä.

    Mari A.; Ei meilläkään ole kaapissa mitään turhaa, aina karsin heti pois jos jotain ei pidetä. Ei sinne mahtuis, kun tosiaan on vaan se yksi hylly. ;)
    Eli aina kun ostan uutta, niin yleensä jotain lähtee pois.

    Vauhtivekaroiden äiti; Nuo tähtihatut on tosi kivat. :)

    VastaaPoista
  8. Minäkin aloitin eilen saman operaation ja tänään homma jatkuu... Meillä on jo ihan liikaa t-paitoja, mutta täytyyhän niitä vielä muutama hankkia. Noi auto-paidat eivät vielä ole ilmestyneet meidän Lindexille... Sortseja onkin sitten aivan liian vähän. Hmm... mistäköhän löytäisin mieleisiä?? :)

    VastaaPoista
  9. Harmi, kun "meidän" Lindexillä ei ollut tuollaista tarjousta.:( Eikä myöskään autopaitoja.

    Mä siirsin viime viikolla tytön vaatteet pojan huoneeseen. Nyt lapsilla on käytössä yksi yhteinen kaappi ja molemmille oma tankokaappi. Ihan kivasti mahtuu vaatteet, mut kolmannen vaatteet ei sinne mahtuis.

    VastaaPoista
  10. Heippa

    Mäkin kävin ostamassa tuon tummansinisen viidakko t-paidan ja olen myös miettinyt veiskö takas kun on jotenkin niin sininen....hassua jos sinullakin ollut samat aatokset!
    Ajattelin kyllä et jos menis farkkucaprien kanssa isommalla pojalla,pienemmälle en sitä edes ostanut.
    ps.täytyykin käydä kyttäämässä mitä sinulla on huudossa....;o)

    VastaaPoista
  11. Hei, minäkin kävin tekemässä dealeja Lindexillä. Kahdet tummansiniset shortsit kuopukselle ja yksi krokotiilipaita. Enempää siellä ei sitten ollutkaan :D.
    Tyttöjen puolelta ne kivat siniset shortsit (ainoa väri mitä tarjolla) sekä se pinkki norsutunika.
    Kyllä oli kivan hintaisia :)

    VastaaPoista
  12. Sinä olet kyllä viikkaamisen mestari, kun saat poikien vaatteet noin kompaktiin tilaan mahtumaan! Samoissa puuhissa olin minäkin viikonloppuna ja tuskaista oli saada kaikki shortsit, caprit, legginsit, kesämekot, hameet jne mahtumaan hyllyille niin että olisi vaatteita myös helppo ottaa, kun pois ei samalla siirtynyt juuri muuta kuin sukkikset ja kalsarit. Pitkähihaisia ja -lahkeisia kun todennäköisesti kesän aikana tullaan tarvitsemaan enemmän tai vähemmän.

    Aamulla lapsia hoitoon viedessäni mietin miten helppoa talvella on, oli alla lähes mitä tahansa, niin haalarin, hatun, hanskat ja kengät kun vetäisee päälle, on sopiva vaatetus ulkoiluun ja yhdet varakamppeet riittää. Nyt saa olla sisään ja ulos eri vaatteita, varalla lyhyttä ja pitkää lahjetta/hihaa, kun ei tiedä mihin sää päivän mittaan muotoutuu.

    VastaaPoista
  13. Myrmeli; Mutta kärppänä kannattaa olla, että taatusti saa omansa! :)

    Hanna; Shortseissa on tosiaan ollut hirmu huonosti valikoimaa liikkeissä!, tuntuu että värejä ainakaan on tosi vähän..
    Meilläkin on paljon t-paitoja, mutta onhan niitä aina saatava lisää. ;D Ja meneehän niitä, kun kesä sotkee.

    Helmi; Tosi jännä ettei teillä ollut tarjousta, luulisi niiden olevan sellasia valtakunnallisia. :/

    3 x mami; :D Tosiaan farkkushortsien kanssa menee ja olihan tuo halpa. Tuossa vihreessä autopaidassa on kanssa kantit t.sin. ja sitä mietin kanssa..

    Hipsu; Ihanat hinnat tosiaan, meinasin itse ommella noita shortseja ensin, mutta ei paljoa kannata kun noin halvalla sai. :)

    Perla; Minulla jäi just sellanen muutama sentti vaatepipojen päälle tyhjää, että saa ihan kivasti otettuakin. Yleensä minä otan pienten vaatteet ja isot osaa ottaa onneksi siististi. ;)
    Talvella on tosiaan helpompaa, kesällä reissuillekin saa pakata vaikka minkälaista vaatetusta mukaan!

    VastaaPoista
  14. Mua rupesi naurattamaan kun sieluni silmin näin sut siellä vaatekaappia täyttämässä;-) mut toisaalta, t-paidat ja shortsit ovat aika ihanat kaapin täyttäjiä kun niitä mahtuu niin paljon yhdelle hyllylle.
    Ja olet kyllä tunnettu tuosta organisointitaidostasi, teidän hyllyt ovat taatusti siistejä!

    Kivoja vaatteita sä olet löytänyt, ihan teidän näköisiä. Hatut on aikasta söpöt;-) Ihanaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
  15. Moikka. Laitoin sulle sähköpostia.. käy kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  16. Aamunkukka; Kiitos! :o)
    Aika huvittavaa se taatusti olikin, hetken siinä mietin miten kummassa tämä onnistuu. Heh.
    Kaunista viikkoa myös sinulle!

    Laura; Kävin vastaamassa. :)

    VastaaPoista
  17. Tosi kivoja ostoksia :) meiltäkin löytyy tuo keltainen siili t-paita.. oranssina oisin kyllä ehkä mielummin halunnut mutta ehkä olin liian hidas ja kaikki oli jo loppunut.. :( vai onko tuota vielä edes myynnissä ollut,ei ainakaan ole blogeissa vilahtanut :D

    -TiiJa-

    VastaaPoista
  18. Jäin ilman noita kaikkia Lindexin ihanuuksia. En pitänyt kiirettä sinne, koska olin sitä mieltä ettei tarvita mitään. No.. kun helteet alkoivat niin huomasin että shortseja tarvii lisää 3v:lle. Aina kun ulkonta tullaan ne on vaihdettava sisäshortseihin. Mistäköhän vielä löytäis kivoja?? Tarviitais myös sellaisia ohuita housuja, joista saa lahkeet käärittyä että niistä tulee shortsit. Kaikkina aiempina kesinä ollut sellaisia ja nyt niitä on vaan meillä tuolla pienemmällä (niin uusia kuin vanhoja).

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  19. TiiJa; Meidän Lindexille ei tullut niitä oransseja siilipaitoja ollenkaan. :(

    Äiti ja pienet pojat;
    Nuo meni hullun nopeesti varmaan monessa Lindexissä, meidänkin Lindexillä nuo oli melkein kaikki jo mennyt vajaassa viikossa!
    Itsekään en ole oikein löytänyt kivoja shortseja mistään, tai ainakaan sellaisia yksivärisiä trikoisia yms.
    Noita housuja käännettävillä lahkeilla oli Lindexillä aiemmin, mutta taitaa nekin olla hyvin menneet. Täällä ei ainakaan ollut enää kokoja, kun ystävän lapselle etsin.
    Kannattaa kuitenkin kurkkia Lindex, samoin Kappahlissa oli ainakin. Juuri lauantaina ostin ystävän lapselle sieltä tummansiniset, olisi ollut myös mustat. Harmillisen tummia sävyjä..

    VastaaPoista
  20. Hei, vanha lukija mutta uusi kirjautunut ilmittautuu. Ihania vaatteita teidän pojilla kesää varten!! Mä kävin kanssa tuolla Lindexillä shoppilemassa pojilleni (3v ja 1v) Isommalle terttui toi viidakkokuosi oransseilla kanteilla ja oranssit shortsit. Nyt kyllä alkoi harmittaa että miksi en ostanut noita shortseja enemmän. Noita hattuja kanssa hiplasin, mutta ne jäivät sinne. Meillä on oikeestaan aika samanlainen Villervallan versiona. Mutta kun tolle pienemmälle ostin vauvapuolelta t-paitaa ja yritin siihen etsiä housuja, niin jäin niitä haaremihousuja miettimään. Siinä rekissä ei ollut muita sopivia alaosia ja niissä oli samaa kangasta. Kysynkin nyt sun mielipidettä. Voiko poika pitää haaremihousuja?? Mua jäi "vaivaamaan" mä meinaan laitoin niitä ees taas kädestä tankoon, mutta lopulta sinne tankoon jäivät. Saanko muuten laittaa sut oman blogini linkkilistalle?

    VastaaPoista
  21. Minäkin ostin nuo kivat shortsit vihreenä, viidakkopaidan ja kelt.siilipaidan. Hyödynsin myös sen tarjouksen, jolla sai kympin alea ja pari paitaa ja farkkushortsit lähti mukaan. Nuo hatut olis nättejä, täällä ei näkynyt eikä autopaitojakaan ollut vielä. Shortseja olen nyt hamstrannut useita, kun niitä tarttee kesällä. Parit trikooshortsit vielä ostin osta 3,maksa 2 -tarjouksella t-paidan lisäksi. On tullut kannettua lindexille rahaa viime aikoinakin ihan kiitettävästi...

    VastaaPoista
  22. Jutta-Maaria; Kiva että tulit kommentoimaan ja toki saat lisätä minut blogisi listalle. Täytyy tulla kurkkimaan myös sinun blogi. :)
    Minusta haaremihousut menee hyvin pienelle pojalle, minusta niitä ihan on tehtykin pojille. Mm. Shamboodlella on ainakin isommillekin.

    Imdina; Sama täällä, Lindex on saanut tämän äidin rahapussia tyhjenemään aika reilusti. ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)