tiistai 18. toukokuuta 2010

Ei kun uimaan


Monet uimahousut oikeesti tarttee?
Meillä on nyt joka pojalla yhdet tavan uimahousut, siis tuolla pienellä lahkeella (niitä perinteisiä alushousumallisia en voi sietää silmissäni ;D) ja yhdet uimashortsit. Niillä on pärjätty hyvin joka kesä, mutta miks kummassa tekisi mieli hankkia jokaiselle vielä yhdet.. kun näitä olisi niin kivoja! ;)

 














Småfolkin omppuiset uikkahousut on kummitelleet mielessä jo pitkään, vielä en ole sortunut.


Minymon pienten uimahousut olisi hyvän väriset ja Pippin tähtiuikkarit kivat, pohjaväri vaan väärä..



KappAhlissa oli kivoja kanssa.



Name It uimashortsit olisi ihanan raikkaan värisiä.

 

















Po.Pin valko/siniset on jotenkin kivat, vaikka värimaailma ei ole ihan minun makuinen.
IdaT:n apina uimahousut Emilillä oli viime kesänä ja tykkäsin kovasti, nyt olisi hauskat turkoosit valaskuviolliset.



Kokopukukin voisi olla kiva, ainakin IdaT:n keltainen olisi herkku ja Ej sikke lej:n sininen kiva.
Parempi jos olisi UV-suojattu paita uimahousujen kaveriksi. En löytänyt pojille yhtään kivaa settiä, joten niistä ei kuvia. Miten kummassa ne kaikki on mustia tai tummansinisiä??
Tässä tulee taas se että tytöille oli vaikka kuinka ihania ja värikkäitä uima-asuja, mutta pojille tarjolla on ihmeen tummia sävyjä. Onneksi sentään jotain kivaa löytyy, kun etsimällä etsii.

Jokos muilla on uikkaritilanne kunnossa?
Meillä nämä vois ostaa aina vasta kesäkuussa, koska meidän vilukissat ei veteen mene ennen kun heinäkuussa kun vesi on kunnolla lämmintä. Kokemuksella voin sanoa. ;)



25 kommenttia:

  1. Kyllähän uikkareita nyt ainatkin kahdet per pikkumies täytyy olla... ;) Meillä on uikkaritilanne hyvällä mallilla, tosin yksiä esikoiselle ostamiani pöksyjä en löydä mistään. Heh!

    Noi Småfolkit on ihanat!!

    VastaaPoista
  2. Meillä on kans Eelle uimahousut vielä hankkimatta. Aika kivoja uikkareita esittelit! Noita Småfolkin uikkareita olen himoinnut minäkin. Kait ne täytyisi pian laittaa tilaukseen :)

    VastaaPoista
  3. Ostin meidän pikkumiehelle (68cm)finnwearin muumi-uimahousut ja h&m uv-suojatun pitkähihaisen valaspaidan (se oli raikkaan värinen turkoosi). niin pientä kokoa ei vielä pari viikkoa sitten löytynyt mistään,mutta nyt oli esim. lindexille tullut kivoja poikien uimahousuja vauvojen koossakin.

    VastaaPoista
  4. Niin, meidän perheessä "tarttee" ihan sikana uikkareita=DDD Nöpöllä on ne seittemät, kuten äidillään ja siskollaankin ja poitsulle mahtuu vielä muutamat, kun on vasta muutamat=D

    VastaaPoista
  5. Meillä on uikkareita/ bikinejä ollut käytössä joka vuosi suunnilleen viidet. Siis ei todellakaan tarttis niin monia, mutta kun ne on herkkuja. On niitä joista äiti tykkää ja sitten neitonen haluaa vielä kaikenmaailman kimaltelevia ja rimpsuisia, joten niitä kertyy. Tänä kesänä on ekaa kertaa kokeilussa tommonen UV-suoja uima"haalari".

    VastaaPoista
  6. Kyllä Kasperilla ainakin on aina ollut monet, jopa viidet/kuudet. Ei ehkä niin paljoa tarvisi, mutta ei ne nyt niin kauheesti maksakaan. Emilialla on yhdet bikinit ja yhdet uikkarit otan varmaan meidän kaupasta. Toisaalta tasapuolisuuden vuoksi mä en itse tarvitsisi yhtään, kun en koskaan edes uskaltaudu veteen :o)

    VastaaPoista
  7. Meillä on isoimmalla käytössä 5 uikkarit, keskimmäisellä 3 ja kuopuksella 1. Esikoinen tosin sai ison uikkarikasan lahjaksi. Meillä esikoinen on käynyt tenavauimakoulua ja kun olen päivän pyörittänyt poikia, käynyt uimakoulussa ja tullut ovesta sisään uuvuksissa vain kuullakseni hirvittävää nälän valitusta olen unohtanut purkaa uimakassin. Kaksilla ei esikoinen pärjäisi (tällä äidin huolellisuudella).

    VastaaPoista
  8. Munkin täytyis hommata UV-suojattu uimapuku pojalle, parit muunlaiset onkin jo. Ei vaan löydy kivoja mistään, aina joku typerä kuva ja teksti enkä sellaista haluaisi.

    Småfolkin omput on kyllä kivoja! =)

    VastaaPoista
  9. meillä on parit kummallakin, toiset shortsimalliset ja toiset tollaiset simmarit pienillä lahkeilla. käytännössä ovat tässä viime päivinä ihan boksereilla kahlanneet altaassa, kun siellä ollaan niin taajaan :o)

    VastaaPoista
  10. Meitin poitsulla on neljät uikkarit! Sattui löytymään yhdet Legon shortsimalliset kirpparilta, kahdet lahkeelliset olin ostanut kun siedettävän(lue:ei mustia)värisiin törmäsin ja mummikin oli ostanut yhdet,juuri sellaiset bodarin lyhyet...
    Ei oo kamalasti vaihtoehtoja taas nuille 134-146-senttisille...

    VastaaPoista
  11. Meil on tytöillä kahdet / neito. Bininejä siis. Emilillä taasen vähän useammat.... Meillä on tollanen kokouikkari. Siinä vaan on lisänä sellaiset puhallettavat kellukkeet. Tarpeen mukaan voi säätää sitä kellukkeiden pulleutta.

    Tykkään siitä että suojaapa sitten olkapäitäkin.

    Ja uimassahan on käyty järvessä jo viikon verran :o)

    VastaaPoista
  12. Osaatko kertoa Småfolkin koosta? Ei varmaan uskalla ostaa isompaa kuin 98/104 cm 102cm pitkälle pojalle? Olisi kiva, kun menisivät muutaman vuoden, mutta taitaa vaan olla pakko tyytyä naftiin kokoon?

    Ihanat siis noi omppupöksyt!

    VastaaPoista
  13. Meidän pojalla on perinteinen kokouimapuku, jota on vauvauinnissa käytetty. Nyt ostettiin ekat housu-uikkarit, tuolla pienellä lahkeella (Lindexin Bamset). Eiköhän noilla pärjätä. Nuo Småfolkit oli kyllä ihanat.

    VastaaPoista
  14. Hih, meillä taitaa pojalla olla jo kolmatta kesää samat uimahousut... siis yhdet ainoat.

    = D

    VastaaPoista
  15. meil on neljät uikkarit jokka on vähä erikokosia kaikki :)

    VastaaPoista
  16. Mia sä olet ajatustenlukija;-) mulla on "muhimassa" bloggaus ihan samasta aiheesta, koska ihania rantsu asuja on vaikka kuinka paljon! Ihania malleja olet löytänyt tähän;-).

    VastaaPoista
  17. Heti alkuun, kiva ja kiitos! Tämä menee sitten ja ostaa ihan luvan kanssa kaikille vielä yhdet. Jee! ;D
    Ajatelkaa, eihän niitä sitten ole kuin kolmet per poika!

    Hanna; Oot laittanut niin hyvää säilöön? ;D

    Wiltsu; Minunkin on varmaan pakko, on ne vaan niin ihqut!

    Maikko; Vauvoille saa ihania, monesti olen niitä hipalannut kaupoilla. :)

    Jarna; Sinulla on kyllä hyvä ettet oo jättänyt ittees vähemmälle! Minulla on itselle ajatteles vaan yhdet bikinit, joita en edes kehtaa näillä muodolla pukea! ;D

    Mari; Arvaa olisiko meillä kymmenet jos ois tyttö! ;)

    Pirjo; Samahan se minulla, en itse ui varmaan kun ehkä kerran koko kesänä. ;)

    Marita; Tuo onkin tosi hyvä syy olla useammat, meillä isot pojat "unohtaa" monesti uimahousut kassiin eteisen nurkkaan. Enkä minä niitä tajua heti sieltä noukkia.

    MrsAgatha; Sanos muuta, niitä on nyt jotenkin tosi huonosti..
    Nuo kaksi kokouikkaria miellytti minua ja saatan Idat:n keltaiseen sortua..

    Poikien äiti; Bokserit ajaa kyllä myös asiansa pienillä pojilla. :)

    Niinu; Isoille on tosiaan huono tilanne, kun haluis jotain muuta kun mustaa. Meillä nuo pojat on niin hoikkiakin ettei monet pysy päällä!

    Äiti kuudelle; Teidän lapsen on uskaliaita!, se kirkkoranta on kyllä ihana. ;)
    Sellanen uikkari kellukkeilla on taatusti kätevä.

    Anonyymi; Meillä on Småfolkilta vain paitoja ja niissä ainakin on reilut koot. Vastaa sitä kaksoiskoon isompaa kokoa.
    Uikkareista en siis osaa sanoa, mutta itsekin ajattelin 97cm Emilille tilata sen 98/104cm.

    Imdina; Taatusti pärjää kaksillakin. :)

    Mari A.; Meillä on isoilla kanssa kolmatta kesää samat uimashortsit, kun ne vaan mahtuu ja mahtuu. :D

    ankkis; Voiskin ostaa jo seuraavaa kokoa ne kolmannet, niin on sitten pariksi kesäksi varalta kun entiset jää pieniksi.

    Aamunkukka; :D Mutta ihmeessä bloggaat kanssa uimahousuista! Sinulla on hiukan erilaisia varmasti kiikarissa, niin olisi kiva katsoa sinun valinnat. :)

    VastaaPoista
  18. Tämähän tuli kuin tilauksesta! Juuri mietin, mistä ihmeestä löytäisin pikkiriikille lapsekkaat uimahousut jossain kivassa värissä. Småfolk tai idaT taitaa lähteä tilaukseen. Ehkä tuo idaT, on kivemman värinen. Vaikka kyllä luulin, että näihinkin olisi tullut jo ähky..:)

    VastaaPoista
  19. Oikeasti småfolkin omppu-uikkarit ovat tylsät. Heillä on ihania kuvioita ja uikkareissa sitten on tälläiset tylsät varmat kuviot ja värit. Ei tee mieli tusinatavaraan rahojansa pistää. Muutenkin esitelty lista oli kamala - toki varmaan edusti parhainta otosta mitä löytää voi, mutta ankea se oli. IdaT oli piristävä poikkeus, mutta heilläkin koot loppuvat nopeasti.

    Meiltä löytyy kolmet tai oikeastaan neljät uikkarit. Malan ja POPin kokouikkarit, joita käytetään pääsääntöisesti. yhdet tavalliset lahkeelliset ja yhdet kelluntapuvut.

    VastaaPoista
  20. Siis en ollut jotenkin edes tajunnut, että niitä pitäisi/olisi hyvä olla useammatkin:) Meillä on nyt ne ihanat Lindexin turkoosit Haisuliuimahousut kaapissa odottamassa, mutta taitaa pitää napsauttaa jostain toisetkin!

    VastaaPoista
  21. Huono on uikkaritilanne, vaikka niitä on jo tarvittu. Meillä siis vilukissan roolia näyttelee äiti. Pienemmälle ei taida oikeankokoisia olla ollenkaan.

    Eetillä oli ekana uimakesänään jäänyt uimashortsien alle vaippa, oumaigaad, miten jeppe painoi järvestä nostettaessa. :D

    VastaaPoista
  22. Emmi; Just samat oli minunkin lempparit näistä. ;)

    Anonyymi; No mielipiteitä ja makuja on monia. :)
    Omaan makuun tylsiä ovat värittömät eli tummansiniset, punaiset ja muut tylsät tavallisen väriset uikat.
    Po.pin kokouikkari olisi kiinnostanut, mutta ne oli tänä vuonna ihan kamalan väriset. Viime vuonna taisi olla ihanan raikkaat värit niissä.

    Susa; Meilläkin on ne ihanat haisuli uimahousut Emilille. :)

    Katri; Oi, no taatusti monta kiloa lisäpainoa. :D

    VastaaPoista
  23. Mia:lle

    Samaa mieltä, että nyt POP:n uikkarit olivat tylsät, onneksi meillä on viimevuotista sarjaa, joten väreinä oli muistaakseni petrooli&keltainen. Mutta yleisimmin nämä sinistä pojille - punaista tytöille on sitä tylsää minustakin. Mihin ovat hävinneet vaikkapa keltaiset, oranssit ja vihreät. Olihan tuossa joitakin vihreitä, mutta kuviot eivät nyt iskeneet.

    VastaaPoista
  24. Missäköhän noita tähtiuikkareita olisi myynnissä? Mä olen ihan heikkona kaikkiin tähtikuvioisiin juttuihin, ettei edes haittaisi vaikka väri olisi tummansininen...

    VastaaPoista
  25. Anonyymi; No just ne viime vuotiset oli tosi kivat Po.Pilla! :)

    Sammakkoprinssi; Tähtiuikat löytyy täältä;
    http://www.veetijavilius.com/uimaasut-c-158.html

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)