sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Apuja?


Voiskos joku auttaa shoppailun merkeissä?, joku joka olisi menossa ihan lähipäivinä Po.P:ssa käymään..
Pari hattua ja parit pöksyt olisi hakusissa, mutta lähelläkään ei satu olemaan Po.P:a. :(Emilin kesähattutilanne on aikas huono ja nämä kaksi olisi tosi kivat, kokona saisi olla molemmissa 52/54.Nämä housut ei ole niin kiireelliset, mutta jos samalla sattuisi löytymään. ;)
Eli vihreät ja/tai keltaiset 104cm tai 98cm menis. Vihreät myös 128cm.Nämä vihreät shortsit saisi napata koossa 98cm ja 122/128cm.

Kaikkea ei tartte löytyä, nuo hatut olisi ne tärkeimmät.
Mikäli joku ihana ystävällinen apushoppaaja löytyy, niin olisin enemmän kuin kiitollinen!! :)
Viestiä voi jättää kommenttilootaan tai ottaa suoraan yhteyttä;
poikientyyliin @ gmail.com
(välit pois)

 


7 kommenttia:

 1. Hei.
  Minulla on suunta po.pille tänään ja jos en löydä etsimääni tuosta meidän lähi Po.pista niin sitten vielä tiistaina toiseen liikkeeseen. Laitan mailia!

  VastaaPoista
 2. Minulla on ensi viikolla Po.piin asiaa ja voisin ainakin noita hattuja teille katsoa kun itsekin olen pienemmälle menossa hakemaan tuota kalastajanhattua jos niitä vielä on :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nanna ja Sonja! Jos Nanna ei löydä meille noita, niin ilmoittelen sitten Sonja sinulle jos viittit kurkkia. :)

  VastaaPoista
 4. meilläkin on lähellä po.p ja voin myös käydä jos tarvii. ilmota:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Suwi! Jos ei löydy jo aiempien apureiden kautta, niin ilmoittelen. :)

  VastaaPoista
 6. Esittelemäsi vaatteet on ihania,mutta meidän pojille ei kelpais ei edes nuoremmille.(pojat -96,-98,-01,-03)Liian "lapsellisia"kuoseja.Sportti vaatteet,löysät t-paidat ja hupparit on suosikkeja.Tytöllemme(-06)voi vielä ostella ihania retro kuoseja vaikka prinsessa tyyli on ennemmän neidin makuun.Olen seurannut blogiasi tammikuusta lähtien,ihania kuvia ja juttuja!-Ninnuli

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)