tiistai 25. toukokuuta 2010

JOS...


...minulla olisi sikana rahaa, niin meidän pienet pojat kulkisi koko kesän pelkissä Småfolkin vaatteissa. Nää on vaan niin mahtavia ja ihan kuin meille tehty.

Mutta koska kukkaro ei ei anna periksi moiseen shoppailuun ja niitä t-paitoja näyttää kaapissa olevan jo ennestään, niin tyydyin nyt vain kahteen. Ehkä myöhemmin sitten lisää..
Katsotaan mitä onkaan tulossa. ;)
Löytyikö muille suosikkeja?


21 kommenttia:

 1. Småfolk on meijän suosikkimerkki!
  Ihania kuoseja ja ihanan tuntusia, vaikkakin nyppääntyy jonkun verran käytössä.
  Mut aina kun pussi antaa periksi niin niitä tilaillaan!!!

  VastaaPoista
 2. Mun silmissä toi oikea alin oli aivan Duns-tyylinen, en olisi arvannut Småfolkin paidaksi. Uskomattoman hauskoja kuvioita näissä kyllä on ja ihanan reippaasti väriä. Mun ei kyllä ole niitä juurikaan tullut silti osteltua, meillä on ollut pari vaatetta Småfolkilta ja laatu ei mielestäni vastannut hintaa.

  Adeleide

  VastaaPoista
 3. Tuohon norsu/poni... kuosiin ihastuin, kun näin sen haalariversiona, vaikka retrokuosit ja värit ei nyt muuten uppoakaan. Ehkäpä meille tulee pieni unihaalari tuolla kuosilla.

  VastaaPoista
 4. Meillä oli joskus jotain, mutta kaikki jäi kuitenkin käyttämättä... Tosi ihania ja mäkin ihastuin, mutta en sitten osannutkaan niin kirjavia meidän tytöllä käyttää.

  Mutta hienoja on!

  VastaaPoista
 5. ääks.
  mää en sit jooko nähny tota missä on noita hinausautoja jokka hinaa traktoreita.
  se on niistä mun mieluisin :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä upeita paitoja, minäkin tykkään Småfolkista! Minun suosikki näistä on tuo robottipaita :)

  VastaaPoista
 7. Oi joi, hinausautopaita olisi meillä ihan kuumaa kamaa. Onneksi yhtään t-paitaa ei tarvita :)

  VastaaPoista
 8. Oon sun kanssa samaa mieltä, että Småfolkin tämän kesän mallistosta löytyy vaikka mitä ihanaa. Vaikeuksia päättää mitä ostaisi, kun ei kaikkea voi kuitenkaan ostaa. Tosin pian pitäisi päättää, jos ei aio jäädä nuolemaan näppejään.

  VastaaPoista
 9. On nuo monet kyllä ihania! Tykkään itse hirveästi tuosta aurinkopaidasta ja leijonapaidasta :) Mitkä tilasit nyt?

  VastaaPoista
 10. Toi missä on noita leijonan päitä (joka on ylimmässä kuvassa vasemmanpuoleisen pojan päällä) kelpais kyllä meille! =)
  Småfolkin huono puoli on kyllä kalliit hinnat...

  VastaaPoista
 11. Aurinkopaita, krokotiilipaita ja hinausautopaita on ollut mun ostoslistalla jo pitkään (sekä pitkähihainen sementtiautopaita). Meillä on Småfolkeista kestänyt hyvin vaaleapohjaiset paidat, joten niitä uskallan ehkä vielä ostaa.;)

  Nyt vain ei sais ostella mitään turhaa, kun kohta pitää tehdä hiukan isompia ostoksia...

  VastaaPoista
 12. Täytyy sanoa, että kaikki ovat niin ihania, että vaikea on päättää suosikkeja. Innolla jään odottamaan, mitkä kaksi olet tilannut :)

  VastaaPoista
 13. Småfolkiin minäkin pukisin täysin jos vaan pystyisin, on niin ihania kuoseja ja materiaali mukavaa. Tilasin just tuon leijonapaidan, se on tosi kiva päällä. Muutama paita Wilmiksen alesta on vielä tulossa, viidakkokuosinen ph ainakin... Noista vielä haluisin tuon lentsikka/helikopteripaidan, ankkalampipaidan, ja menisi noista moni muukin. Aika monta Småfolkin ph ja lh paitaa pojalla jo on, kun on tullut niitä haalittua...

  VastaaPoista
 14. Pienelle pojalle ottaisin tuon lampi-paidan ja sitten alarivistä vasemmalla olevan paidan :) Ihania kaikki, myös tuo pullea kissa!
  t. Elly

  VastaaPoista
 15. Meille on tulossa nyt ihan ihka ensimmäinen "pikkuväki"-paita. Odotan mielenkiinnolla minkälaista laatua on.

  VastaaPoista
 16. Muutkin siis tykkää. ;D
  Laadusta olen kuullut suuntaan ja toiseen. Omasta mielestä on olleet ihan hyvää laatua, mutta ei mitään huippua. Näin kalliit vaatteet voisivat kestää vielä paremmin pesuja, mutta toisaalta on laadukkaampi kuin moni muu samassa hinnoissa oleva merkki (esim.Duns).
  Meillä on kestäneet hyvinä kyllä ne muutama pitkähihainen mitä kaapista löytyy.

  En paljastakaan mitkä meille on tulossa, vaan postaan niistä sitten poikien päällä. ;)
  Tulee varmaan jo huomenissa..

  VastaaPoista
 17. Hmmm, minuun nämä ei jostain syystä iske. Varmaan liikaa värejä, kuvioita ja retroa tai sitten minä oon vaan liian vanha :D, mutta en osaa näitä meidän tyttöjen päällä nähdä.Ehkä jos meillä olisi poika, voisin olla eri mieltä. Ja oikeasti hintaa on minusta liikaa, hyvä että itselle tuon hintaisen t-paidan raaskisin ostaa.

  VastaaPoista
 18. Meille tulee ehdottomasti Dunsin voikukkapaita pojalle!

  VastaaPoista
 19. Wilmiksellä koko vaatevarasto näköjään -20% koodilla...menin tilaamaan lisää mutta harmi kun Småfolkista ei ollut oikein enää pojan kokoja jäljellä,niistä mitä sillä ei vielä ole. Siellä ei kyllä ole myynnissä kaikkia noita uutuuksia.

  VastaaPoista
 20. Perla; Enemmän pojalle minäkin näistä tykkään, jos olisi tyttö niin en tiedä tulisiko tilattua. ;D

  Imdina; Minäkin kävin jo kurkkimassa Wilmiksen, mutta siellä ei ollut meille muuta kun tuo aurinkopaita jota himoitsen. En keksinyt muuta, harmi kun siellä ei ole noita monia kivoja muita!

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)