lauantai 1. toukokuuta 2010

Ne ihanaakin ihanemmat retrohaalarit!


Vappu alkoi mukavasti, kun postilaatikkoon kolahti viimein nämä ihanat Metsolan retrohaalarit. Nämä on vaan niin huiput!, pehmeää froteeta ja helppo pienen itsekin riisua vaikka pottaileekin. Kiitos siis Niilo ilo! :)



Mitoitus on ihan nappi Emilille. Emil on nyt n.96cm pitkä (en ole kyllä ihan varma, mutta lähelle) ja haalarit tilasin koossa 104cm. Niska-haara on juuri sopiva ja lahkeissa silti mukavasti pituutta.



Aurinkoiset haalarit on myöskin kokoa 104cm. Nuo lahkeensuun kuminauhat on hyvä lisä, menee niiden ansiosta jo vähän pitkinäkin ja ei ole lahkeet kantapään alla.























Samassa tilauksessa tuli Moonkidsin raitapaita.



Paita on kokoa 104cm ja sopivan reilu, tuosta mallista tykkään hurjasti kun on sellanen hyvin istuva.



NIIN ja on sitä taas jotain Lindexiltäkin haettu.. ;)
Kaikki aletuotteet oli ota 2 maksa 1, joten nämä Fixin vedenpitävät takit sain molemmat 26e. Ajatelkaas, 40e takki hintaan 13e!
Olikin rekin viimeiset ja juuri sattuvasti koot vuoden päähän Oliverille ja Emilille. Eli 110cm ja 134cm.



Raidallinen autopaita on ystävän pojalle, tummansinisen sävyn takia ei lähtenyt meille. Krokopaita on sitten meidän väreissä Emilille.
Lisäksi kasa boksereita myöskin Emilille.

Hauskaa vappua! :)



33 kommenttia:

  1. haalarit on kyllä tosi kivan näköiset!

    teilläpä on mukavasti tulkittu tuota tarjousta :o) mä ostin tuon vihreän takin keskiviikkona, mutta siitä sai vain sen -40%. sitten oli sellainen pieni rekki niitä aletuotteita ota2, maksa1...mutta siis meillekin tuli tuo vihreä takki ja fleece esikoiselle koossa 122. ajattelin, että on kivan näköinen, kun kuopukselle on sitten popin vihreä haalari koossa 104. menevät ehkä syksyllä, tai ens keväänä viimeistään.

    VastaaPoista
  2. Oletpas tehnyt kivoja ostoksia! Tuo moonkidsin paita noissa väreissä on kyllä niin herkku..:) Haaveilen piiperöllekin tuota samaa paitaa, kun vielä jostain samasta putiikista löytyisi myös siskon kokoa v.pun-valkoinen..:)

    VastaaPoista
  3. Hyviä löytöjä teit sinäkin =) Kommentoinkin jo tuonne omalle puolelle, joten sieltä löytyy.

    Minä hiplailin kanssa pitkään tuota krokopaitaa, mutta meidän pojilla on niin tuhottoman paljon teeppareita, että jäi tällä kertaa ottamatta.

    VastaaPoista
  4. Nuo on kyllä todella herkut haalarit, ja niin oli kivoja muutkin ostokset - kelpaisi kaikki meillekin :)

    Saitpa edullisesti kivat takitkin ja vielä oikeat koot.

    Ja malli on niin suloinen kuten aina <3

    Oikein hauskaa vappua koko poppoolle!

    VastaaPoista
  5. Tosi hyvältä näyttää! Hyvin sattui koko kohdilleen :)

    Hauskaa vappupäivää!

    VastaaPoista
  6. Mä voisin kanssa haluta löytää tommosen FIX:in takin samaan hintaan ;).

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia. Olisin halunnut meille Metsolan keltaisen froteemekon, mutta livenä tuo ei ollutkaan yhtä kauniin keltainen. Tuossa aurinkokuosissa keltainen on tosi nätti. Täytyy varmaan kaivaa meidän Moonkidsin raitapaidat käyttöön. Ostin keväällä kokoa 98 ja silloin ne näytti hurjan isoilta. Meillä tosin on nyt vasta jäämässä H&M:n 86 pieneksi paidoissa.

    VastaaPoista
  8. Heips! Mitkä ihanat omppupäärynäpöksyt teillä on tuossa kuvassa Moonkidsin paidan seurana?
    Itse ostin samaisen Lindexin takin 6v:lle alesta ja löysin vielä mun hakeman värin,turkoosin! Joskus sitä vain käy tuuri!! :)

    -nunju-

    VastaaPoista
  9. Ja hauskaa vappua :)! Se unohtui tuosta äskeisestä :).

    VastaaPoista
  10. Ihania nuo Metsolan haalarit! Meille tuli uudesta mallistosta vihreä Hippie-mekko. Haalareita en ole uskaltanut tytölle tilata, kun meillä ei ole ollut vauva-ajan jälkeen haalareita käytössä ja tyttö on välillä niin tarkka siitä, mitä päälleen kelpuuttaa, niin luulen, että voisivat jäädä käyttämättä.

    Miten muuten Emilillä pottailu sujuuu? Meidän tyttöhän on n. 3 kk vanhempi ja meillä pienempänä istuskeli mielellään potalla, mutta ei sinne mitään tehnyt. Sitten alkoi vastustaa kaikkea pottaan ja pikkuhousuihin liittyvääkin. Nyt on sen verran edistystä tullut, että viikon aikana on saatu yhdet pissat pottaan (perhekerhossa vielä) ja kolmet pönttöön. Yleensä haluaa pitää pikkuhousuja vain illalla, mutta nyt on ollut ilman vaippaa aamusta asti. Osaa ilmoittaa, kun pissattaa, mutta välillä pissaa ei tule, vaikka sanookin. Mutta on viety pöntölle aina kun haluaa. Meillä tyttö käy mieluummin pöntöllä kuin potalla.

    VastaaPoista
  11. ihanat on kyllä nuo metsolan haalarit...voi kumpa noita kankaina tulis myyntiin joskus...itelle oon tilannu tosta auringosta tunikan..saa nähä koska tulee...

    VastaaPoista
  12. Mä aluksi pähkäilin noiden uusien metsoloiden haalarien kanssa, että pitäiskö tilata, mutta meillä ei vaan enää haalarit jostain syystä toimi Danskulla. Tulee jotenkin niin vauvamainen. Meillä on vielä yhdet Småfolkin ihanat froteiset haalarit, kun ne ovat vielä liian pitkät, mutta en tiedä tuleeko niitäkään enää pidettyä.
    Sopii Emilille kuin nenä päähän kyllä ja ovat hienot! :)

    VastaaPoista
  13. Olipa halvat takit ja nätitkin :)

    Ja kiitos tuosta hennesin pikeepaita vinkistä edellisessä postauksessa :) Tilasin kanssa meidän pojille kesäkuun synttäreille semmoiset paidat :)

    Iloista vapun aikaa,
    t. Jenni

    VastaaPoista
  14. Metsolat on ihania! Nuo samaiset kuosit polttelee itselläkin, tosin ehkä teeppareina. Kuopus, puolitoista vuotta, voisi ehkä periaatteessa pitääkin vielä haalareita..

    Meille ei ollut Lindexille tullut vielä ollenkaan sitä viidakkoteepparia ja taisivat pitää mua hulluna (taas!), kun kävin kyselemässä niiden perään =)

    Ihanaa vappua!

    VastaaPoista
  15. Poikien äiti; Aika jännä, että noin eri tavalla on eri Lindexeillä aletkin! :O
    Meillä oli toinen rekki sisävaatetta, josaa ei kyllä ollut mitään kivaa ja toinen rekki ulkovaatetta. Enimmäkseen vauvojen haalareita, mutta sit oli nämä kaksi vihreää takkia ja punaisia oli samoja jotain viisi.
    Fleecejä ei ollut, olisin kyllä napannut meillekin. ;)
    Nuohan ei tosiaan ole mitään hullun reilua kokoa, siksi ajattelin että kyllä meillekin tuo 110cm menee jo ensi keväänä ja varmasti ei ole kasvunvaraa enää yhtään.

    Emmi; Suosittelen tilaamaan!, aivan ihana paita ja hyvä laatu. :)

    Minttu; Onhan meilläkin jo ihan tarpeeksi t-paitoja, mutta kun ei osaa olla ostamatta. ;D
    No jos möis vanhoja muutaman pois ennen kesää..

    Sonja; Kiitos ja ihanaa vappua teillekin! :)

    Vauhtivekaroiden äiti; Kiitos vielä!, sinulta saa aina ihan mahtavaa palvelua. ;)

    Mari; :D

    Oliviah; Noissa paidoissa on se hyvää, että voi olla hiukan reilukin eikä ole liian iso. Eli kannattaa ihmeessä koittaa jo teillekin niitä 98cm. :)
    Tosiaan tuo lada-haalarin keltainen on sellanen tummankeltainen, ei kirkas sävy. Itsekin tuota katselin ensin hetken, mutta kyllä se minusta kiva sävy on.

    -nunju-; Voi se turkoosi onkin kaunis!, meillä on se 9v:llä. ;)
    Nuo ompputrikoot on Lindexin All kids-sarjaa, joka ilmestyi tuossa pari kuukautta sitten. Tosi kiva kuosi ja sitä on t-paitoina kanssa.

    Haituva; Hiukan hitaanlaista on meidänkin pottailu. Emil ei jaksa pitkään potalla istua, vaan se on vaipan vaihdon yhteydessä sellanen muutama sekuntti kun siinä istuu ja suuttuu jos yrittää pidempää istuttaa.
    On saatu saalistettua parin kuukauden aikana muutamat pissit ja kahdet kakat. :D
    Ei kyllä ilmoittele hädästä vielä, vaan heti sen jälkeen kun kakka tai pissi on jo vaipassa..
    No kokemuksesta tiedän ettei tartte kiirehtiä, sitten kun se oppii niin oppii ihan parissa päivässä. Näin on ainakin veljet oppineet.
    Ajattelin tuossa alkukesästä (kun sisällä on lämpimämpää) rullata matot pois ja pitää poikaa pelkissä boksereissa ja potta aina saatavilla. Varmaan sitten oppii. :)

    Pikkuriikki; Minäkin ajattelin eka että jos tulisi kankaana, mutta sitten päätin tilata nuo haalarit kun en malta odotella. ;D

    Annika; Meidän tyyliin nuo sopii tosiaan hyvin. :)

    Jenni; Kiitos ja kiva kuulla että sait hyvän vinkin. :)

    VastaaPoista
  16. Myrmeli; Heh. :D
    Meille on tulossa ladat myös pitkähihaisena paitana Oliverille. ;)

    VastaaPoista
  17. Ihanan autofroteekangas. Sen ihastelin viime viikko kovasti kun kävin siellä osytamaan "pikkusen" joustofroteeta. Tulee kyllä joskus metritavarana ostettava, mutta se kestäääääää. Kyselin kaunisti.

    VastaaPoista
  18. Onpa herkkuja vaatteita :)
    Ilmapallorikasta, munkkista ja simaista vappua!

    VastaaPoista
  19. Sopiipa hyvin tuo raitapaita noiden hedelmäpöksyjen kaveriksi :)

    VastaaPoista
  20. Hauskaa vappua sinnekin!
    Aivan ihana autohaalari ja upeat löydöt Lindexiltä!

    VastaaPoista
  21. Ihanat haalarit! Ja sopii hyvin Emilille. Meillä oli viime kevään mallistosta ne Walmet haalarit, ja oli kyllä ihanat. Nyt en osaa enään haalarihousuja pitää 2 ja puolivuotiaalla, kun on päiväkuiva.

    Ja hyvät nuo takki-löydöt! Pitäisköhän käydä omalla lindexillä kurkkimassa...

    VastaaPoista
  22. Ihana tuo moonkidsin paita!

    Mulla on nuo retrohaalarivillitykset menneen talven lumia eikä todellakaan poitsu ikimaailmassa suostuisi pitämäänkään. Mutta Emilille käy hyvin!

    Hyvät löydöt Lindexiltä.

    VastaaPoista
  23. Voinko pyytää sua mittamaan tuon ihanan metsolan haalarin niska-haaramitan? Nuo näyttää teidän Emilin päällä niin ihanilta et haluaisin tuollaiset meiän sällillekin mut hän on jo metrin mittainen niin mahtaako noi enää mahtua?

    Marika

    VastaaPoista
  24. Jana; Juuri siksi oli pakko ostaa nämä nyt, kun ei malta kangasta odotella. ;)

    Hipsu ja Katja; Kiitos samoin! :D

    Iita; Joo sattua olemaan nuo housut justa jalassa kun paitaa soviteltiin ja tuli todettua sama. ;D

    Riikka; Meillä ei ole isoveljillä ollut koskaan näitä retrohaalareita ja nyt olen Emilillä saanut pitää urakalla. Ovat niin ihanuuksia ja varmaan viimeiset nämä meilläkin.

    Jarna; Minä taas rakastan edelleen retrohaalareita ja Emil ei vielä ainakaan valitse vaatteitaan, joten saan onneksi vielä itse valita. ;)

    Marika; Toki mittaan, lisään mitan tänne huomenna (siis sunnuntaina). Nyt pesin haalarit juuri ja ovat kuivamassa.
    Noitahan saa 110cm asti. :)

    VastaaPoista
  25. Ihania ostoksia taas!! Ja mahtavat löydot nuo takit!!

    Ootko nähnyt sitä yhtä emil paitaa lindexillä missä oli vihreät kanttaukset ja sellainen "maisema" kuva jossa Eemeli ratsasti hevosella?? Se oli sellanen mihin mä ihastuin enkä löydä sitä edes sieltä Lindexin sivuilta enään..:( Tänne ei lindexille tule kuin ihan muutama nuita Eemeli vaatteita. Jos siis sinulle tulee vastaan tuo kyseinen paita niin haluaisitko ottaa sen meillekkin 110cm (tai 104cm) kokoisena?? :)

    VastaaPoista
  26. Ihania löytöjä :). Mä noita vihreitä takkeja kanssa hipelöin, kun oli -40%, mutta olikohan se sitten tää lastenvaatelakko, joka sai jättään ne kauppaan ja kun mun tarttis jo ostaa 104 tms ettei osta päällekäisiä kokoja O:).

    Naperonutussa on nyt jämäkokoja moonkidsiltä -30%, niin nyt olen tullut siihen tulokseen, että nyt vois jo raaskia. Toi ribbipaita ois niin kiva :).

    VastaaPoista
  27. Ihania ostoksia. Haalarit sopivat täydellisesti Emilille. Meille on tulossa lada-paita ja tytölle aurinko mekko. Malttamattomina jo odotellaan. Olen metsästänyt monena päivänä sitä värikästä "krokopaitaa" meidän lindexistä. Ei löydy. Se oli syötävän suloinen.

    VastaaPoista
  28. Se tarkoittamani krokopaita onkin viidakkopaita.Saanan blogista hoksasin "virheeni". Joka tapauksessa, sitä ei tunnu tänne tulevan. (mur!)

    VastaaPoista
  29. Sifia; Samaa Eemeli t-paitaa odottelen minäkin, ei ollut vielä torstaina ainakaan meidän Lindexillä. Menen taas ensi lauantaina kaupoille ja voin tottakai napata teillekin jos on. :)

    Äitiliini; Minäkin jo Naperonutun Moonkids alea selasin, mutta ei ollut meille enää kokoja niissä mitä olisin halunnut. ;)

    SannaMaria; Ne krokopaidat tuntuu tulevan tosi eriaikaan eri Lindexeille, niin kun aina monet muutkin kuosit.. Toivottavasti saat sen pian. :)

    VastaaPoista
  30. Ihania housuja, varsinkin tuo aurinkokuosi iskee suoraan sydämeen :) Ja tuo Moonkids-paita on hyvän näköinen, meidän lempparimerkki!

    VastaaPoista
  31. Marika; 104cm haalarin niska-haara mitta pesun jälkeen on n.45cm ja haara-lahkeensuumitta n.38,5cm. Ole hyvä! :)

    Marjuli; Moonkids on tosiaan ihanan laadukas merkki. :)

    VastaaPoista
  32. Nuo haalarit on kyllä ihanat! oletkohan jo luopunut/luopumassa niistä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalarit on lähteneet kiertoon jo vuosi sitten, mutta ihanat ne oli. :D

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)