tiistai 11. toukokuuta 2010

H&M syksyä 2010



Taas se tuli, siis H&M:n syksyn 2010 ennakkokuvasto.
En tiedä miksi, mutta aina sitä on vaan yhtä mukavaa odotella. Tänä vuonna luulin etten edes saa koko kuvastoa, kun kyselyä ei tullut ja asiakaspalvelustakin vastattiin että etten kuvastoa saisi. Tämä kun lähetetään kuulemma satunnaisesti osalle asiakkaista, vähän kökkö systeemi..

No tuli se ja taas edellisen ennakkokuvaston mukaisesti jouduin pettymään. Sitä samaa taas paljon ja värit tylsiä. Ei juurikaan ruskeaa tai värejä, ei vieläkään vaikka niitä jaksan aina vaan odottaa (sen parin vuoden takaisen kivan kuvaston vuoksi). Tummansininen, musta ja harmaa kun ei minun makuun uppoa. Poikien tummana värinä ostaisin mieluiten ruskeaa ja  hiukan mustaa. Harmaata voisin sietää hiukan, mutta tummansinistä ei meille tule (se vaan jaksaa olla minulle yökötys väri). Jotenkin myös ärsyttää taas tämä niin räikeä jaottelu tyttöjen ja poikien väreihin. Pöh sanon minä! ;)
Mutta katsokaas muut näitä (huonolaatuisia) kuvia ja kertokaa onko teidän mieleen;



 Naisten vaatteissa vallitsi hyvin tasainen värimaailma ja syksyn hitti näyttää olevan tuollainen tunika, jossa helmat sivuilta pidemmät. Niitä oli usempi vaihtoehto, sellaiseen voisin itselle sortua.
Tuo oikeanpuoleinen neule oli se johon ihastuin, niitä voisin tilata parit eri väreissä. ;)



Lapsille on vanhaan tapaan collegehousut tarjouksessa.



Fleecejä yksivärisenä, raidoissa ja sydämillä.



 Tytöille on minusta taas kivempiä vaatteita kuin pojille.



Lyhythihaisia t-paitoja oli yllättävän monta, enemmän olisin odottanut pitkähihaisia trikoopaitoja syksyä ajatellen..
Keltainen huppari on ihan kiva piristys.



Rugbypuseroita, autopaitoja, vakosammareita ja disneytä.



Onneksi sentään yhdet vuorelliset housut ruskeana, näitä sitten joka pojalle. Pyjamissa kiva Barbapörröpyjama.




Toppaa..



Ei ihmeitä, yksivärissä haalareissa oli niinkin yllättävät värit kun punainen ja tummansininen.



Eipä vauvoillekaan ollut mitään erikoista, perussettiä vaan.
Mutta ehkä se onkin se koko idea!, H&M:ltä perusjutut ja spesiaalimmat muualta. ;)


19 kommenttia:

  1. Collegehousut tyttöjen väreissä - kiva juttu!

    Meillä on yhä vähemmän ja vähemmän Henkan vaatteita, kun laatu vain huononee ja paidoista lähtee värit/virahtaa helmat. Onneksi on muitakin kauppoja =D

    VastaaPoista
  2. joo aika tummaa oli. esikoisen kanssa kuvastoa eilen katsottiin ja hän ihastui mm. tuohon pöllöpaitaan. kovin on tyttömäiset leikkaukset, joten ei taida sitä meille tulla. ehkä sitten yksivärisiä peruspaitoja ja parit collegehousut?

    VastaaPoista
  3. Tuttu linja näyttää jatkuvan. Itselle ostan paljonkin vaatteita HM:ltä, pojille ei niinkään..

    Minäkin voisin ottaa tuon tunikan, missä on erimittaiset helmat. Tosin melko vastaavia taitaa jo vaatekaapista jokunen löytyä. Ovat vain niin mukavia päällä :)

    VastaaPoista
  4. No, eipä noiden kuvien perusteella ainakaan löytyisi mitään kivaa ostettavaa Henkka Maukalta.

    VastaaPoista
  5. Hö, ei mulle vaan ole tullut kuvastoa. EIkä varmaan tule :( Vaikka aika lailla samanlaista joka vuosi, mutta kummasti sieltä löytyy silti tilattavaa;)

    VastaaPoista
  6. Just eilen selailin HM:n Shop Onlinea sillä silmällä, että mitä on tarjolla. Ja olin kyllä hiukan pettynyt. EI mitään sykähdyttävää, yleensä kuitenkin vuotuisille on vielä värejäkin mutta nyt ei jotensakaan ollut.

    Tuota tunikaa kävin jo heittämässä päällekin läheisessä liikkeessä. Tykkäsin muuten, mutta kun olen lyhyt, niin jäi ikään kuin liian mekkomaiseksi! Monen muun tunikan kanssa hiukan samoja ongelmia, tuntuvat istuvan pidemmille paremmin!

    Noo, jäämme odottamaan, että HM tekee sen suuren sensaatiomaisen lastenmalliston... ;)

    VastaaPoista
  7. Tyttöjen pöllöpaita on ihana! Milloinkahan minulle tuo kuvasto tulee:)

    VastaaPoista
  8. Mullekin tuli eilen ja ihastuin samoihin neuleisiin mitä sinäkin :)

    Tykkäsin kyllä muutamista jutuista ja meinaankin tilauksen tänään napsutella...

    Mutta kyllä, tytöille oli kivempiä juttuja mitä pojille, kuten aina!

    -Rose

    VastaaPoista
  9. Miks mulle ei oo tullu. Odotan tyttöjen pitkiä neuletakkeja, ne on meillä must have hankinta joka syksy.

    VastaaPoista
  10. Nytkö se tuli :)? Odotettavissa siis lähipäivinä mullekin. Mulle tuli taas sähköpostia, että saa tilata ennakkokuvaston. Poikien vaatteet näyttää kyllä taas ihan samoilta kuin aina ennenkin, kyllä minä ne aina vilkaisen, vaikka ei meillä poikia olekaan.

    Tyttöjen vaatteet näyttää aika kivoilta. Ihana tuo pöllöpusero, ja kissako tuossa toisessa on? Ja hintakin on pitkähihaiselle niin hyvä, että varmasti tulee meille :).

    Perusjuttuja mullakin tulee tuolta enimmäkseen tilattua. Just laitoin vissiin tälle keväälle kolmannen tilauksen menemään, yksiväristä paitaa ja kesähousua tulee mulle ja tytölle.

    VastaaPoista
  11. Henkkamaukka on ihan paras pulju just niitten perusjuttujen hommaamiseen.
    Ihan epistä! Sä jo sait tuon kuvaston ja mulle ihan laittovat tilausilmotuksen ja eipä oo näkyny. Samaa mieltä kanssasi tylsyydestä. Ainakin kaikki nuo kuvat mitä oot tähän laittanu. Miks muuten tuo tyttöjen pöllöpaita on pöllön kuvalla vaan kahessa värissä?

    VastaaPoista
  12. Täytyy kyllä taas hyväksyä se ettei Henkalta ja Maukalta saa mitään erikoisen kivaa pojalle. Perusvaatteet vaan! Mä en voi sietää noita rugby-paitoja tai Cars-paitoja, miten niitä vaan vuodesta toiseen myydään?

    Tuo naisten neule on mullekin mieleinen, itselle löydän kyllä muutenkin Henkasta vaatteita!

    VastaaPoista
  13. Me maalaiset saadaan nämäkin postit aina viimeisenä;-) mullekin tuli kuvasto vasta tänään. Pikaisesti selasin, ei mitään uutta, ei taaskaan. Saisivat välillä vaihtaa lastenvaatteiden suunnittelijaa, aina samat kuosit ja samat värit.

    Pikkuhiljaa alkaa tökkimään jo nuo sinällään kivatkin kuviot kun ne olla möllöttävät joka kuvastossa;-).

    Toppavaatteet olivat mielestäni rumia- ei mahda mitään. Noh, tästä on hyvä lähteä, ei tarvitse taas odotella kuin kolme kuukautta niin päästään jo ihastelemaan muidenkin merkkien talvimallistoja..sitä odotellessa.

    Iloista päivää sinulle!

    VastaaPoista
  14. Aika perusjutuilta näyttävät tosiaan. Itse olen päättänyt yrittää olla tilaamatta Henkkarilta enää mitään, sen verran susia on mahtunut joukkoon, kaupasta voin sitten ostaa jos jotain tarpeeksi kivaa sattuu kohdalle.

    VastaaPoista
  15. Oon sun kanssa samaa mieltä, että H&Mltä löytää tytöille paremmin vaatteita kun pojille. Poikien vaatteet on vähän tylsiä ja tylsän värisiä. Tytöille on onneksi vähän värikkäämpiä.

    VastaaPoista
  16. Mä oon joka päivä käynyt viime aikoina H&M nettisaitilla ja kovasti miettinyt, et koska uus kuvasto tulis, kun sivuston valikoima kesävaatteissa jo aika ei oota. Mut varmaan saan kuvaston vasta joskus heinäkuussa :( Niin kovasti tahtois sen jo nyt, ehtis kyllästymään jo niiden vaatteiden selailuun ;)

    VastaaPoista
  17. Tosiaan ois saanut olla jo jotin uuttakin lapsille mallistossa, mutta ei..
    Minustakin tuo tyttöjen pöllöpaita on kiva, harmi kun on laitettu rypytykset hihaan. Ei sitten varmasti voi pojalle tilata!, tuostakin olisi ollut niin helppo saada unisex vaate jos olisi vähän ajateltu.

    Paljon siis taas tytöille Hello Kittyä ja pojille noita samoja disney kuoseja.
    Toivottavasti myöhemmin syksyllä tulisi jotain uutta kivaa!

    Mutta sillä nyt mennään, että jotain perusjuttuja lähtee meiltäkin tilaukseen ja itselle ainakin tuo neule. ;)

    VastaaPoista
  18. Minkälaista esimerkkiä kasvaville nuorille näyttää se että HM:n ensi syksyn malliston vetonaulana on luurangonlaiha Sasha Pivivarova? Sick!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)