perjantai 28. toukokuuta 2010

Ne unelmien kesäpaidat


Tässä ne Småfolkin t-paidat nyt sitten on, ne joista en malttanut pitää sormiani kurissa. ;)
Onneksi en pitänyt, kuosit on vielä ihanammat luonnossa ja materiaalit niin pehmoiset. Etenkin tuo Emilin paidan kangas, joka on vielä paksumpaa kuin Oliverin. Nyt on varmaan ihan pakko tilata vielä ne pari jotka jäi kaihertamaan. Mutta vain alella, kun ainakin Wilmiksellä tuntuu sellainen olevan menossa.



Koska ulkona on kylmä ja harmaata, niin testattiin kesäkamppeet sisällä. Harmillisen hämärää oli, kun ei tahtonut valoa riittää kunnolla kuviin saakka..
Samalla testattiin uudet Po.P:n kesähatut, eli kiitoksia vaan parille ihanalle blogiystävälle joiden kautta hatut meille pääsi! ♥
Molemmat oli tarkoitus olla Emilille, mutta ovatkin niin reilut että lippis on Oliverille ja lierimallia voi ehkä pitää jo Emilillä. Parempi koko varmaan vuoden päästä. Molemmat 52/54.



Valloittava tämä pupukuosi, Emil ihastui myös oitis.



Oliver tykästyi myös paitaansa, mutta ilmoitti että olisi vielä hienompi jos krokot olisi olleet vähän enemmän vihaisen näköisiä. ;D























Niin ja ne omppu uikkarit tuli kanssa, tosi kivat nekin. Testattiin Emilille ja noissa on mukava malli, sellanen hiukan pidempi lahkeinen kuin joissain vastaavissa uimahousumalleissa. Vaikuttaisi siltä että nuo 98/104cm meneekin kaksi kesää.
Emilin t-paita myös 98/104cm ja Oliverin 122/128cm.

Kuvissa Emilin housut Lindex ja Oliverin shortsit H&M (veljen vanhat).




16 kommenttia:

  1. Meillä kanssa tykätään paljon Småfolkin paidoista. Ja kyllä meillä niitä sitten riittääkin =) Eilen juuri Wilmikseltä paketti tupsahti.

    VastaaPoista
  2. ihanat värit tuossa pupu paidassa :) niin kesäinen

    VastaaPoista
  3. On kyllä mahtavat!!! Hyvälle tuulelle tulee noista!

    VastaaPoista
  4. No on kyllä ihanat. Tietysti tilaat sitten lisää ;) Meillä on ainakin noista pitkähihaisista tuo 110/116 liian iso vielä ja pienempi menee vielä hetken aikaa. Ehkä nyt jää väliin, vaikka voinhan mäkin tietysti ensi kesää varten tilata, sieltä alesta tosiaan :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kivan näköiset paidat! Ja ihan teidän poikien tyyliset =D

    Minullakin on pari t-paitaa Småfolkilta harkinnassa, täytyypi varmaan kohta tilata ;)

    VastaaPoista
  6. Mä arvasin että Emil sai tuon :)

    VastaaPoista
  7. meillä on myös tämän kesän mallistosta jokuset småfolkit pojilla, tänään just tuli laivapaidat. pitkähihaisia on paljon ja lisää tilasin, esikoiselle ostan jo kokoa 122/128. vielä tuo edellinen menee hyvin, mutta niitä on niin paljon, enkä vielä kaikista raaski luopua :o)

    VastaaPoista
  8. Ihanat, meillekin tuli sieltä eilen paketti ja lisää piti tilata kun on alessa...Tosiaan värit olivat luonnossa niin makeat, vielä paremmat kuin ruudulla.

    VastaaPoista
  9. Noi Popin hatut on muuten tosi isoja kooltaan. Samoin kyllä Småfolkin paidat. Otin kokoa pienemmän kuin yleensä, koska ei ollut isompaa ja se on sopiva. Mä ainakin tykkään, että t-paita saa olla vähän tiukempi ja niukempi eikä se kuitenkaan mee kuin yhden kesän. :)

    VastaaPoista
  10. Minä olen hyvin arvattavissa ja kun aikas moni muistaa että vastustan "tytöille ja pojille" jakoa. ;)
    Miten voinkaan olla iloinen, kun ostin nämä ihanat paidat. Pienet on kotiäidin ilot, heh.

    Poikien äiti; Meille menee hyvin vielä Oliverille tuo 122/128cm, mutta olisin ttilannut sen 134/140cm jos olisi ollut. Ei sekään varmasti liian reilu olisi ollut.
    Harmillisen vähän on niitä isompia kokoja..

    VastaaPoista
  11. Voi hurja miten suloiset nuo paidat ja niin hyvin sopii teidän pojille <3

    VastaaPoista
  12. Småfolkilta olisi niin paljon tilattavaa :D
    Laiva t- paidan tilasin ja harkinnassa muutama muu, jos sattuu kokoja vielä saamaan.

    Nuo kuvan paidat näyttävät hauskoilta pojilla! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)