keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Vaaleanpunaisessa lämpöpussissa (sis. alevinkin!)

 
 
Oon varmaan jo monta kertaa maininnut, että rakastan lämpöpusseja (ja unipusseja)? Ai sitä haikeutta kun Emil kasvoi, eikä enää mahtunut lämpöpussiin tai ylipäätään kun tarvetta ei enää ollut. Nyt tytön synnyttyä rakkaus pusseihin syttyi uudelleen ja olenkin ihan luvan kanssa nauttinut pusseista jälleen. ;D
 
Joku taisi jo aiemmin ihmetelläkin, kun lämpöpusseja pohdiskelin, että mihin vauva niitä tarttee monta. No ei varmaan tartte, kuten ei montaa muutakaan asiaa, mutta rakkautensa kullakin.
Toki ainakin meillä niitä on pakko olla vähintään se kaksi, ihan jo siitäkin syystä että niitä käytetään paljon, neiti pissaa välillä pitkien unien aikana läpi ulkovaatteidenkin ja yksinkertaisesti tykkään että pusseja on muutenkin eri käyttötarkoituksiin (mm.vaunut, kaukalo, kaupunkirattaat ja eri sääolosuhteet) omansa.

 
Me saatiin alkutalvesta yksi lämpöpussi ihanuus Jollyroomista  testiin, nimittäin tuo kauniin vaaleanpunainen beemoo-merkkinen lämpöpussi. Olivia nukkuu päivittäin ulkona parin tunnin unet (kovilla pakkasilla alakerran isossa varastossa, jossa on aina pakkasilla nolla astetta) ja lämpöpussi on käytössä aina, sään mukaan sitten muu vaatetus. Pienillä plussakeleillä riittää haalarina pelkkä fleecehaalari ja pakkasille tietty toppahaalari. Beemoon pussi on siis päässyt kovaan käyttöön ja olen tykännyt kovasti. Pussi on mielestäni sopivan paksu, joten se sopii moneen säähän, ei pelkästään paukkupakkasille.


 
Sisäpuoli on ihanan pehmoista fleeceä ja takaosassa on sellainen liukumaton kangas pinnassa, joten pysyy hyvin paikoillaan. Pussi aukeaa kokonaan, joten me ollaan pidetty sitä esim. kyläillessä alustana lattialla. Tykkään myös tuosta, että pussi on tarpeeksi tilava, neiti mahtuu hyvin paksuissa toppavaatteissa nukkumaan vaunuissa. Pituutta pussilla on 100cm. Tuossa etureunassa on neppareita, joilla etureunaa saa säädettyä alemmas kiinni, vaikka silloin kun lapsi istuu vaunuissa.
 
Varsin pätevä pussi siis ja mielestäni suht edullinen vielä. Normaalihintaisenakaan ei paha ja nyt Jollyroomissa -38% alessa vain 39,90e. Osa väreistä jopa -60%!


 
Kannattaa muuten käydä kurkkimassa koko Jollyroomin lämpöpussivalikoima. Siellä on nyt lähes kaikki lämpöpussit hyvässä alessa. Esim. Elodie detailsin untuvapusseja -38%, lampaantaljapusseja puoleen hintaan ja  itse ihastuin myös noihin kukkakuosillisiin Petite Chèrie lämpöpusseihin, niissä aleprosentti jopa -60%!
 
Jollyroomin lämpöpussivalikoimaan pääset tästä.
Suosittelen myös kurkkaamaan winter salen ja Jolly tunnin tarjoukset!
 
Millaisia lämpöpusseja teillä on ollut tänä talvena käytössä ja oletteko ollut tyytyväisiä valintaan?
 
(Postaus sisältää mainolinkkejä.)
 
 
 

9 kommenttia:

  1. Meillä on Ticketin untuvapussi ja olen erittäin tyytyväinen! Meillä on ollut vanhemmillakin lapsilla jo Ticketin pussit, eikä moitteen sanaa ole meillä. Eisbärchenkin käväisi esikoisella (kun en vielä ymmärtänyt että lämpimäpiä pusseja on, tai ehkä esim Tickettejä ei edes ollut?), ja sekin oli ihan hyvä, vaikka en yhtä paljon siitä pitänyt.
    Meillä nyt 5kk tyttö nukkuu pussissaan ulkona vaikka lähes -15 pakkasta pari-kolme tuntia päällään vain body, villasukkikset, vuoriton velourhaalari ja ruskovillan villahaalari, paksumpi villapipo, lapaset ja villasukat. Ja lämmin ja ihana paketti on, ei tulisi mieleenkään laittaa toppapukua. Vaunujen päällä on tuolloin ollut villahuopa (yksi kuomun ja yksi jalkaosan päällä, kuomun aukon edessä se sellainen trikoinen vaunusuoja. Tuossa Ticketissä mielestäni saa pussi suuaukon todella hyvin pienennettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta Ticketin pussista olen kuullut paljon hyvää, se pitäisi vielä päätä testaamaan, ehkä hommaan ensi talveksi. ;)
      Kevyellä varustuksella teillä neiti pussissaan pärjää, joten varmasti on lämmin.
      Meidän neiti on helposti palelevaa sorttia, joten päällä saa olla melko paljon pikkupakkasillakin.

      Poista
  2. Nordlysin lampaantalja-pussi ja vaikka pituus mainittiin olevan sen 100cm niin kyllä meidän reilut 90cm neidillä on nukkuessaan ulkona jalat ihan pussin päässä. Ehkä istuaaltaan pussi olisikin sopivampi. Mutta kertakaikkiaan mahtava pussi ja takuulämmin. Yli 10 asteen pakkasillakin sieltä kuoriutunut liki hikinen neiti. Harmi ettei pussia saa pidempänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesikö se lampaankarva sitä tila sieltä pussin sisältä ja siksi käy ahtaaksi jo aiemmin?.. Lämmin pussi varmasti! :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, tilasin meille ensiviikolla syntyvälle vauvalle vaaleanpunaisen petite cherien lämpöpussin, en voinut jättää ostamatta, kun oli niin huikeassa alessa :)
    Aiemmin meillä on ollut eisbärchenin lämpöpussi vaunuissa, mutta se on ollut jotenkin mielestäni "jäykkä" niin on jäänyt kaapin perille lymyäään. Josko saan tämän vaaleanpunaisen unelman kotiin niin testaan ensin sen ja laitan vanhan pussin sitten kiertoon. Kaukaloon meillä on beige Kaiser-merkkinen lämpöpussi. Kyllä nuo ovat vaan niin loistavia keksintöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan loistavia! :) Voi ihanuus minkä tilasit, juuri siitä minäkin haaveilen, mutta kun ei oikeestaan tarvittaisi (kaksi pussia löytyy jo). Tosi hyvässä alessa olivat kyllä, hyvä että hyödynsit! :)

      Poista
  4. Meillä käytössä Ticketin pussi ja pois en vaihtaisi mistään hinnasta! :) Juuri vaihdoin vaan isompaan, mikä sekin iso plussa että isompaa kokoa löytyy. Meidän vajaa 2v nukkuu edelleen päiväunet ulkona ja on se vaan niin paljon kätevämpää pussin kanssa kun pukea moniamonia vaatekerroksia. Ticketin pussiin ei tarvitse laittaa paljoa päälle ja varmasti tarkenee. Tänä talvena ei meillä pakkaset ole juuri 15 astetta kovempana olleet jolloin päällä on ollut vain sisävaatteiden lisäksi ohut villahaalari, rukkaset/lapaset, hattu ja villasukat, pussin päällä ohut fleecepeitto ja lämpöisenä on pysynyt. Ja tuossa -15 kelissä on rattaiden jalkapeitteen päällä ollut viltti, alle 10 pakkasasteessa en ole sitä enää laittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Ticket kuullostaa kyllä lämpöiselle pussille, niin moni sitä kehuu. :)
      Pakko varmaan testata sekin jossain vaiheessa, jos vaikka ensi talvena.

      Poista
  5. Minulla on etsinnässä lämpöpussi turvakaukaloon. Millainen pussi teillä on turvakaukalossa? Jollyroomissa näyttäisi nyt olvan alessa Beemoon Lux Mini lämpöpussit, sopisikohan kaukaloon?

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)