torstai 20. toukokuuta 2010

Aurinkopäivien puuhia


Auringosta on yritetty meilläkin nautiskella, lapset etenkin. Äiti nauttii vielä just ja just, kun asteet pysyisi näissä. En siis ole helle ihminen, mutta ehkä vielä joskus totun?
Ainakin se ihana iloinen puoli on kesässä, että kaikki kivat t-paidat saa kaivaa esille ja uloslähtö on todella helppoa..



Tiistaina ulkoiltiin pihapelien merkeissä.
Emilillä Moonkids huppari, Metsolan froteehousut, H&M:n lierihattu ja Superfit sandaalit.
Oliverilla Me&I t-paita, Adidaksen sandaalit, H&M:n housut ja hattu.



Keskiviikkona ihmeteltiin kukkia..



...Tehtiin hiekkakakkuja ja puhallettiin kuplia.
Arvatkaa monta kertaa Emilillä oli saippuavesinen pää tuosta puhalluslaitteesta suussa, monta kertaa oletti että ensin uitetaan ja sitten imaistaan ne saippuat. Voi jee! :D



Oliverille tuli nyt ekaa kertaa elämässään allergiset oireet johonkin siitepölyyn, silmät on turvoksissa ja kutiaa ihan kamalasti.
Ei siis tehnyt poikkeusta isoveljistään, kaikille on samassa iässä tullut siitepölyallergiaa. 9v:lle koivuallergia ja 10v:lle heinä. Oireet on kuitenkin toisina kesinä tosi lievät ja joskus taas pahemmat.



Hassu muuten tuo Lindexin keltainen lierihattu, se oli sopiva kaupassa ja nyt kun pesin sen niin kutistui vähän naftiksi. Onneksi ostin sen valkoisen isompaa kokoa.
Keskiviikon ulkoilun vaatetus Lindex ja H&M.

Kaikki ulkoilulta liikenevä vapaa-aika onkin mennyt huutista täyttäessä. Siellä on siis paljon pienen pojan kesävaatetta 86-98cm ja lisää tulee. ;)


20 kommenttia:

  1. Mukavia kesäkuvia ja aivan ihania vaatteita pojilla! Meilläkin nautitaan, kun ulos pääsee nopeasti ilman puolen tunnin pukemisrumbaa :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin ulkoillaan. Talvella neidin sai maksimissaan tunniksi ulos, nyt hyvä jos saa tunniksi sisälle. Itse en hurjista helteistä tykkää, enkä ole ikinä ollut innostunut uimarannalla makoilusta. Mulla on myös heinän siitepölyallergia, joten täytyy toivoa kylmää ja sateista kesää juhannukselta eteenpäin;) kun tänä kesänä ei lääkkeilläkään voi oloa helpottaa.

    VastaaPoista
  3. Tänä kesänä koivun siitepölyä onkin tosi runsaasti :(

    Minulle nämä kelit ovat just sopivat, yhtään ei tarvitsisi olla lämpimämpää. Tätä vain lisää. Jos olisin siellä teillä niin ilmojen salliessa varmaan asuisin tuossa järvessä.

    VastaaPoista
  4. Tosiaankin kesän parhaita puolia on se, ettei puketumiseen tuhraannu hirveästi aikaa.

    Ihania kuvia. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania kesäisiä kuvia! =)

    Voi kun saisi olla ulkona, töissä täytyy nytkin istua...

    VastaaPoista
  6. Tosiaan, ulos lähteminen on nyt niin ihanan helppoa! Itselle kengät jalkaan ja pojalle hattu päähän ja menoksi :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköiset setit päällä pojilla. Minkä kokoinen muuten tuo kelt.Moonkidsin takki on? Tilasin just pojalle samanmoisen sinisenä koossa 92cm ja se on just sopiva, ei yhtään reilu. Nuo on kait aika pientä mitoitusta. Olis ehkä voinut ottaa 98cm kokoisena niin ei jäisi pieneksi ihan kohta. Poika on nyt 1v7kk ja käyttää vähän sekaisin 86cm ja 92cm vaatteita.

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia! Voi että kun tuo leijona teeppari on ihana!!

    Nyt on toisaan helppoa mennä ulos (ja lasten pujahtaa salaa pihalle).

    VastaaPoista
  9. Ihanat asut ja kuvat!

    Harmi, kun teillä on tullut jo melkein kaikille siitepölyallergiat. Meillä on toistaiksi vain minulla, saa nähdä tuleeko muksuille.

    Minäkin olen aina ennen karttanut hellettä, ollut mieluummin sisällä silloin. Mutta nyt olen aivan hullaantunut tuosta auringosta ja olisin ulkona koko ajan. Ehkä syynä se, että lapset viihtyy eikä tarvitse kuunnella koko ajan kitinää eikä viihdyttää. Ja ulos on helppo lähteä. Niin ja sekin auttaa, etten ole nyt raskaana enkä pahoinvoiva, niinku viime kesänä ja pari vuotta sitten myös.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanan kesäisiä kuvia, tuli niin hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  11. kivoja kuvia.. sain muuten sen autopaidan. ei siis tarvitse napata sitä sieltä :) niitä oli nyt tullu tännekkin. tulee näköjään vähän jälkijunassa tänne kaikki :)

    VastaaPoista
  12. Juu on tämä vaan ihanaa ulkoilmaelämäaikaa.

    Tuo teidän järvi on kyllä ihanan lähellä! Taitaa olla vielä vähän kylmää pulikoimiseen?!

    VastaaPoista
  13. Meidän Aksu sai myös n.viikko sitten todella rajuja allergia oireita vaikka on syönyt koko kevään aerius liuosta ja nenä suihkeita käyttänyt päivittäin.Lastenlääkäri sanoi nyt koivun siitepölyn olevan todella paha ja hänellä juuri meni silmiin,kutina oli järkkyä,yskiminen,nuha....sai tehokkaat ja kalliit :o/ silmätipat ja lisää allergialääkkeitä.Nyt olo on siedettävä,näkeekin jotain silmillään,onneksi.Tämä kevät on ollut kyllä todella kummallinen.Lääkäri ennusti kyllä tulevan kesän olevan paha myös allergisille....:o(
    Mutta ihanaa tosiaan kun lämpöä on riittänyt!Ensi viikolla kuulemma jo viilenee reilusti...

    VastaaPoista
  14. Voi mitä kuvia! Tuo alimmainen on todella loistava otos, kävisi ihan postikortista. Kauniita ja värikkäitä poikasia teillä!
    Ja jos ensiviikolla sataa ja sataa, niin kyllä näitä kelejä vielä tulee ikävä;-)

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia ja pojat taas <3

    Kerrohan muuten miten saat kuvat asettumaan tuolla lailla nätisti vierekkäin? Mulla kun tulee aina kaikki allekkain ja en tiedä miten saisin ne jäsenneltyä vähän eri lailla.

    Saitko muuten etsimäsi Po.pista? Menen huomenna tai ylihuomenna käymään siellä :)

    VastaaPoista
  16. Kiitoksia kaikille kommenteista! :)
    Tänään oli vielä lämpöisempi kuin eilen ja alkaa olla minulla jo sellanen olo että tulisi hiukan viileämpi. HUOM! viileämpi, mutta aurinko saisi silti paistaa. ;)

    Imdina; Nuo on tosiaan pientä kokoa, vastaa minusta vähintään kokoa pienempää mitä lapussa lukee.
    Meidän huppari on 110cm, luulin että menee sitten myöhemmin kun tilasin, mutta on nyt juuri sopiva ja Emil on 97cm pitkä!

    Marjuli; Minulla ja miehellä on myös lievä heinäallergia. Silmien kutina on kyllä kamalinta mitä allergia saa aikaan..

    Laura; Ok, hyvä että löytyi. :)

    mude; Meillä ei ainakaan pojat uskalla uida vielä, vilukissoja. ;)

    3 x mami; No ilmankos, ihme ettei meidän 9v isommin oireile. Kohta tietty aloittaa..
    Toivottavasti teillä nyt sitten lääkkeet auttaa koko kesän!

    Aamunkukka; Kiitos! :) Kauniisti aina kommentoit.

    Sonja; Kiitos kovasti kun vielä kysyit!, sain hatut jo tai on tulossa pian.. :)

    Onko sinulla tekstieditorina se uusin versio?, löytyy sieltä bloggerin asetuksista. Sitten sinun täytyisi vaihtaa blogipohjan kokoa, sen saa muokkaamalla niitä Html-koodeja. Voin laittaa tarkemmin ohjeita, jos laitat s-postia. :)

    VastaaPoista
  17. Oih, täytyy kanssa harkita tuota Moonkidsin hupparia. Luulin että se olisi sitruunankeltaisempi, mutta sinun kuvissa se näyttää vieläkin paremmalta... Sopii ihanasti Metsolaan - housut meiltä löytyykin jo.

    VastaaPoista
  18. Joo on se vaan niin ihanaa, kun saa olla ulkona ilman mitään ihmeempiä vaatetuksia. Mutta harmi, jos siitepöly vaivaa :o(

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)