torstai 17. syyskuuta 2015

Mini Rodinin talvihaalarit



Mini Rodinin toppamallisto on aika kiva tänä vuonna. Meillä ei ole (uskomatonta kyllä) ollut vielä koskaan yhtäkään ulkovaatetta kyseiseltä merkiltä, mutta sisävaatteita on ollut muutama. Olikin mukavaa kun Jeriikan sovituspaketissa saatiin kuvauksiin Mini rodinin pienten pilkkuhaalarit. Haalarit on ihanan muhkeat ja laadukkaan tuntuista kangasta. Näissä on kyllä sellainen "luksuksen tuntu" etten yhtään ihmettele suosiota. :)


"Tyttö värinen" Alaska-haalari on sävyltään persikka, vaikka itse ainakin alkuun luulin nettikuvien perusteella enemmän vaaleanpunaiseen vivahtavalta. Pilkut on oranssin punaiset. Luulin myös että haalarit on leveämpiä malliltaan, mutta eihän ne olleetkaan. Varsin hyvin istuu päälle vai mitä sanotte?
Olivia on n.82cm pitkä ja persikka haalari kooltaan 86cm.


Ihanan mintussa haalarissa on mustat pilkut. Tähän rakastuin oitis ja jos meillä olisi pieni poika, niin tämän olisin ehdottomasti meille ostanut. Tytölle en osaa tätä ostaa, vaikka onkin ihan unisex väri.


Vilkas neiti pysyy hetken paikoillaan kuvauksissa, kun saa samalla katsella Fröpelin palikoita. :D


Minttu haalari on kokoa 92cm ja siinä onkin reiluutta etenkin lahkeissa aika paljon vielä Olivialle. Hihat ei taas ole niin reilut. Vyötäröä pystyy kiristämään, jos siltä tuntuu, näissä kuvissa sitä ei ole kiristetty yhtään. Nämä Rodinin haalarit asettuu kivasti tuosta kaulalta pienelle. Hupun karvareunus on minusta aivan ihana lisä.

Tässä teille vielä vertailun vuoksi pieni "haalarikakku". Alimmaisena on Molo Kids, keskellä Racoon ja päällä Mini Rodini. Kaikki koossa 86cm. Mini Rodini on kokonaispituudeltaan pisin. Niska-haara mitta on näistä kolmesta mielestäni pisin ja hiukan lahkeetkin. Hihat sitten taas on kaikista lyhimmät Rodinilla. Leveyttä näistä ei nyt näe, mutta minusta oli aikalailla samaa leveyttä kaikki kolme.


Mini rodinilla oli lisäksi isommille ihana pingviini-haalari ja pienille panda-haalari. Mintut pilkut löytyy myös isoille haalareissa ja molemmat pilkkusävyt takeissa. Myös lämpöpusseissa löytyy nämä ihanat pilkut.

Kannattaa kurkata myös sisävaatevalikoima, sielläkin oli vaikka mitä kivaa. Jeriika tarjoaakin teille nyt -10% alennusta valikoimastaan koodilla rodini10 ja se on voimassa su 20.9.2015 asti.
(alennus ei koske Molo Kidsin toppavaatteita, eikä alevaatteita)

Mitä te tykkäätte Mini Rodinin toppavaatteista? Löytyikö lemppareita? :)


(Yhteistyössä Jeriika. Vaatteet kävi sovituskuvauksissa, jonka jälkeen lähetin ne takaisin. En hyödy linkkien klikkauksista)




10 kommenttia:

  1. Onhan nuo söpösiä, mutta hinnat nousseet pilviin. Pienimmälle ehdin jo ostaa talvivaatteet ja isommille mies vaatii "sporttisempaa vermettä" kuin rodinit. Aikoinaan pojalla oli rodinin armeijanvihreä talvihaalari ja oli kyllä ihana. Minun silmään tuo minttu sopii niin teidän tytölle <3 Onko blogissa ollut jo juttua me&i uutuuksista (en pikaselauksella huomannut)? Aina täältä pitää lukea niistä. Eilen näin malliston livenä ja oli nyt niin onnistunut.

    Terkuin AnuH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisi kyllä minttu ihanasti Olivialle ja meillä onkin sitä jonkin verran sisävaatteissa. ;)
      Ulkovaatteet haluan ehdottomasti vaaleanpunaisena tai pinkki sävyssä, johtunee siitä että muita värejä on saanut tässä vuosien varrella ostella ihan riittämiin. Hih. ;)
      Hinnat on tosiaan näissä aika kovat, mutta niin tuntuu olevan nykyisin lähes kaikissa "merkki" haalareissa. Hurjaa mihin on menty, kun ajatellaan, että haalari menee yhden talven lapselle tai ei jopa sitäkään.
      Me&I postausta en ole vielä tehnyt. Itselle ei ne ekat uutuudet kovin kovasti iskeneet, mutta näissä lisäyksissä oli ihanuuksia ja teinkin tilauksen. ;) Ajattelin tehdä postauksen, kun tilaus saapuu, mutta katsotaan nyt jos jo aiemmin innostuisi.

      Poista
    2. Taatusti on kivaa laittaa nyt söpöstelyhaalareita vaikka racoonilta tai mini a turelta :) Meilläkin pikkuisella päädyin toisessa vaaleanpunaiseen ja toisessa kukkakuosiin <3

      Kiva, miikkaripostausta ootellessa. Minäkin ostin aluksi vain samistelupaidat itselle ja pojalle, mutta kun näki livenä ja nuo uutuudet, tuli sorruttua ainakin yhteen "ylimääräiseen". Naisten mallistosta olisin kelpuuttanut lähes kaikki, paitsi zikzak-kuoviot itselleni :D

      Poista
  2. Molemmat pilkkuhaalarit on aivan ihania, tykkään.

    VastaaPoista
  3. Tosi herkkuja! Tuosta mintusta tulee ihan jäätelö mieleen :D Ja meille kelpaisi koko kakku, jos vaan käyttäjä olisi!

    Jos teiltä löytyy isompaa talvivaatetta, niin... ;)

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tulee! :D
      Isompaa ei taida nyt olla tulossa myyntiin, vai olikohan jotain 152cm. Nyt en muista, mutta ajatus oli huutikseen laittaa ne hyvänä säilyneet. Osa oli ainakin jo ihan puhkikulunutta. ;)

      Poista
  4. Meillä oli viime vuonna Rodinin haalari. Olin materiaaliin vähän pettynyt, koska peppu ja polvet kuluivat enemmän kuin samaan aikaan käytössä olleessa Molo Kidsissä :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei. Onkohan nämä uudet paranneltuja vai samaa materiaalia.. Toivon mukaan on kestäviä.

      Poista
  5. Jos laitat huutikseen toppaa koossa 152 cm niin vinkkaa blogissa ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)