tiistai 31. maaliskuuta 2009

Shoppailuraportti; osa 1

Vaikka yksi ostoskassi jäikin Tuusikselle, niin kyllä kolmesta muusta löytyi jo vaikka mitä!. Tässä siis esittelyssä pussien sisältöä, paaaaljooon siis kuvia. ;)



En ole tummansinisen ystävä, mutta tässä takissa tuo vihreä väri ja malli oli niin kivat että mukaan läks. Stokmannilla sai kaikista ulkovaatteista -20%, joten hintaa jäi huimat 20e tälle kauppatakille.
Body ja trikoot bongattu aikaa sitten Jarnan blogista ja olivat jo ostoslistalla valmiiksi. ;)
Kaikki siis Name It.

Name Itin bodeja ihanissa väreissä. Huomaa siis mitkä on minun kevään lempparivärit.


Kesähatut H&M ja Pipo Reima.



Hihattomia; Kaikki H&M (ruskea alesta 2e).




T-paidat H&M.




KappAhl t-paita & farkut H&M.



H&M:stä haalittua lisää. Kauluspaita ja sen alla oleva turkoosi t-paita settinä alerekistä 5e.



Ainoat Lindexin ostokset(!). ;)
Koppis t-paita 3,45e alesta ja pipo pienelle sukulaisvauvalle 1e.


Unipussi H&M:stä, meillä pikkuinen siis nukkuu yönsä unipussissa.
Kaikki tähän saakka kuvissa olleet vaatteet on siis meidän 1v poitsulle.



Po.P:sta 9v:lle raitapaita ja 4v:lle kuviollinen paita.



9v:lle H&M:n shortsit ja t-paita.



8v:lle Jesper Juniorista slipari 5e ja housut H&M.



Ikean saalis kotiin; kangaskassi, matto vessaan, fleecepeitto, pussilakanasetti pinnikseen ja ruokapöytään lapsille alustoja.



Sunnuntaina juuri ennen lähtöä kipaistiin Sisukkaaseen. Sieltä tarttui matkaan Malan body ja Småfolkin omppupipo.



15 kommenttia:

  1. Mahtavia ostoksia ja niin teidän näköisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Vihreä takki näyttää kivalta, juuri semmoselta vähän paremmalta takilta joka myö tarvittais Manulle. Ja sehän taisi olla myös name it:n? Täytyy käydä kaupungissa kattomassa löytyykö sieltä tuota takkia.

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja vaatteita! Jos meillä olis poika, voisin ottaa vaikka kaikki. Ja tytöllekin nuista kyllä moni passaa. Nuo ylimmäisen kuvan bodyn ja trikoot haluaisin tytölle, ja KappAhlin t-paidan. Nettisivuilla näkyi olevan punaisena vissiin samalla kuviolla, sinisenkin voisin kyllä ottaa. Ja kunhan pääsen Lindexille (lähin on 100 km:n päässä), tyttö saa traktoribodyn :.Mieluiten vaaleanpunaisen, jos vaan sopiva koko löytyy.

    VastaaPoista
  4. Ihania vaatteita! Näitä kuvia on niin kiva katsella, oikein tulee hyvä mieli.

    Mitä kokoa unipussi on? Meillä 1v4kk tyttö nukkuu yönsä myös unipussissa ja edellinen alkaa olla kohta pieni. Ja kesäksi tarvitsisin isomman ja kevyemmän unipussin. Myös Snuggle sag (en muista tarkalleen ko. tuotteen nimeä) on haaveissa seuraavaksi, on kylläkin makuupussi, mutta luonteva jatke unipussille.

    VastaaPoista
  5. No johan tässäkin oli vaikka mitä! Vaikka onhan sulla noita poikia, joille shopata ;)
    Turkoosi on kyllä niin ihanan raikas väri, tykkään siitä ekä itsellä (pikku ripauksina) ja lapsilla. Ja lime myös. Keväällä tulee aina kaipuu piristäviin väreihin myös kotona ja nuo Ikean ostokset on ehdottomasti niitä.

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia. Jotain tuttuakin löytyi. Itsekin ostin perjantaina Lindexiltä nuo bodyt ja niiden lisäksi vielä limenvihreän, ne olkoot viimeiset bodyt, mitkä enää pojalle ostan.:)

    VastaaPoista
  7. No ei oo yllätys että ostokset on tositosi kivoja! Tuo KappAhlin paita täytyy meidänkin saada! (ja nyt en mene laskemaan kuinka monta T-paitaa tuolla jo odottaa...) Kaikki nuo voisin meille ottaa, vaikka ei mahtuiskaan! :) Mä muuten tuota Malaa katselin joskus paitana, mutta tilaamatta jäi. Miksi ihmeessä??! ;)

    VastaaPoista
  8. Heidi; Jep takki on Name Itin. Kokoja oli 98cm saakka ja tuohon rintaan on ommeltu auton ääriviivat, jotka ei nyt kuvassa näy. :)

    Marjo; Unipussi on kokoa 86/98cm eli reilu on. Edellinen koko olisi ollut se 68/80cm ja meillä oli aiemmin ostettu sitä kokoa juuri H&M:n pussi, joka jäi nyt äskettäin pieneksi. Nyt sitten oli pakko napata tämä isompi, koska oli niin edullinen (14,90e) ja sopivan paksu (ei siis liian). :)

    Haituva; Toivottavasti löytyy!, se onkin ihana se vaaleanpuna/ruskea traktoribody. ;)

    VastaaPoista
  9. Jamina; Tiedätkö että pitkään mietin nappaanko tuon Kappahlin paidan teillekin, kun oli tosiaan NIIN teidän näköinen! =D
    No en sitten uskaltanut, kun ajattelin että jos sanot että t-paitoja on liikaa. Mutta eihän me lasketa!, eli lauantaina sitten. ;)

    VastaaPoista
  10. Tää on niin tätä. Kun on PAKKO ostaa heti jos tulee joku kiva vastaan tai sitä ei enää myöhemmin saa. Ja aina löytyy lisää kivoja! No onhan se kiva että pojalla riittää paitoja. Mutta tuo on tosiaan ihan meidän paita :)

    VastaaPoista
  11. Aivan todella ihastuttavia vaatteita taas!! Minä olen nyt kahden vaiheilla noiden kesävaatteiden suhteen. Viimekesä oli niin huono, että monissa t-paidoissa ja shortseissa on vielä laputkin kiinni. Toisaalta ne on jo kertaalleen nähty, joten eiköhän ne lähde kiertoon.. :)
    Tuollaiset pikku lomat tekee meille äideille välillä todella hyvää!! ;)

    VastaaPoista
  12. Kivoja on. Turkoosi on iloinen kesäväri.

    VastaaPoista
  13. Kivoja ostoksia.

    Hauska taas lukea teidän kuulumisia.

    VastaaPoista
  14. Paljon ehdit muutamassa päivässä. Takista tykkään erityisesti. H&M:n shortseja täytyy hakea meillekin, ne on tosi toimiviksi havaittu.

    VastaaPoista
  15. No siellä sitä turkoosia ja limeä roppakaupalla=)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)