perjantai 6. maaliskuuta 2009

Viikon kuulumisia

Tauti taitaa pikkuhiljaa olemaan voiton puolella, pikkuinen jaksoi tänään jo hiukan tepastella, vaikka horjuvaa se oli. Mokoma tauti vienyt pienen voimat ihan tyystin ja painokin varmasti tippunut ainakin kilon! :(

Kolme päivää pieni vain makasi ja nukkui. Oikein mikään ei pysynyt sisällä vaan tuli jommastakummasta päästä ulos. Ainoa mikä on maistunut on jugurtti ja maissinaksut, niitä siis on saanut vetää nassuun. Kun vaan jotain menee!
Maito ei myöskään kestänyt sisällä yhtään ja vesi on nyt ollut ykkösjuomaa. Taisi siis imetyskin loppua sopivasti tähän.. Tarkoitus kyllä olikin lopetella tässä kuussa.

Kuului muuten jotain positiivista kunnan suunnalta. Valitukseni kuntalisästä on otettu huomioon ja nyt asia on uudelleen käsittelyssä (laskelmia kuulemani mukaan on myös tehty tai tehdään). Saas nähdä onko mitään vaikutusta kuitenkaan, mutta olen tyytyväinen etten vain jurputtanut kotona, vaan kerrankin tartuin asiaan. Olen siis ylpeä itsestäni. :)
Politiikka ei kiinnosta yhtään, enkä sitä yleensäkään pui. Mutta tämä oli asia, josta en voinut olla hiljaa..

Huomenna mikäli olen terve, kiiruhdan sairaalaan katsomaan vastasyntynyttä siskoni tyttären poikaa. Ai ai, kun ei vaan iskisi vauvakuume! ;)Oksennusvadissa voi vaikka istuskella :DTässä on maattu monta päivää ja tuijotettu Fröpeleitä nauhalta, muuten kuului jatkuvaa kiukkua jos dvd loppui. Pikkasen alkaa kyllä jo kyllästyttää äitiä samat biisit. Hih.


Isompi alkaa olla jo normaali oma itsensä.
10 kommenttia:

 1. Hienoa että tauti alkaa hellittämään!

  Siitä hyvän mielen osoituksesta ;
  Paina hiiren oikeaa nappia ja kopioi kuvan osoite. Mene sitten omaan viestinkirjoitukseen, paina lisää kuvaa ja liitä tämä kuvan osoite sitten url- kohtaan. pitäisi nyt näkyä kuvan. tekstin varmaan osaatkin kopioida :))

  VastaaPoista
 2. Voi että miten raju tauti teiööä on ollut! Meillä oli isommalla tytöllä niin että oksensi 3 kertaa ja muilla vain pyöri mahassa ja oli ripulia.

  Hienoa että olet ottanut härkää sarvista kuntalisän suhteen!

  VastaaPoista
 3. Kipeänä on kurja olla, hyvä jos alatte jo parantua.

  Fransilla on tuo sama Lindexin ruskeavalkoraidallinen haalari, se on kyllä kivannäköinen :)

  VastaaPoista
 4. Kiva löytää sinut Bloggerin puolelta!

  Voi miten kurjaa, että teilläkin sairastuttiin. Se on raskasta, kun ihan pikkuinen on kovasti kipeä. Meillä sama homma, tyttö mylös tuntuu laihtuneen kovasti. Itse asiassa juuri laitoin samasta aiheesti blogimerkinnän ja pari samantapaista kuvaakin löytyy :D (tuo ämpärissä istuminen ja kuva samanlaisesta Lindexin velourpuvusta).

  Kovasti paranemisia pikkuiselle potilaalle!

  VastaaPoista
 5. Meillä on ollut sama tauti koko perheellä kuluneen viikon, viimeiseksi tuli minulle, onneksi lapset ehti jo parantua. En voi kyllä valittaa, edellisestä sairastamiesta on vuosi. Mutta se mistä piti kommentoida, on Fröbelit. Meillä se oli myös juuri 2 vuotta täyttäneen potilaan pelastus. Muuten poikaa ei juuri tv kiinnosta (ja hyvä niin), mutta samoja Fröbeleiden ralleja jaksoi tuijottaa päiväkaupalla kun oli kipeä. Kieltämättä itse kuuntelisi välillä mitä tahansa muuta :) Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 6. Meillä ei Joonatan jaksa katsoa kun jonkun Puuha Peten ja Mikki Hiiren kerhotalon alkumusiikin alle 1min, ei se muuten katso ollenkaan vielä lastenohjelmia, ei se malta tai halua kait? Jossu mankuu Mikkiä joka päivä... ja kun vanhalla digiboksilla on mikit, joten ei ole tullut näytettyäkään mitään, tänään voisikin laittaa jonkun.

  VastaaPoista
 7. Voi että, pojat näyttää kyllä molemmat siltä, että painoa on lähtenyt. :( Pikkuiselta erityisesti, eikä mikään ihme, pienestä painosta häviää helposti oksentelun ja ripuloinnin myötä prosentuaalisesti enemmän kuin isommasta, ja se sitten näkyykin selvemmin. Toivottavasti tauti olisi nyt selätetty ja pääsisitte kaikki toipumaan!

  Hienoa toimintaa tuon kuntalisäasian suhteen, toivotaan että kunnassa tajuavat tehneensä ihan hölmön virheen! :)

  Onnea isotädille (hih, hassua, kun et jotenkin oo ihan stereotyyppinen isotäti-ikäinen ;)) siskon tytön pojan syntymän johdosta! Nyt onkin vaatteiden ostelu pikkuiselle helpompaa, kun sukupuoli vihdoin selvisi. ;)

  VastaaPoista
 8. Saattoi tulla edellinen kahteen kertaan, anteeksi! Kone/yhteys vaihteeksi temppuili... Ei tarvii kuitenkaan julkaista kuin kerran. ;)

  VastaaPoista
 9. Olipa tosiaan kova tauti. Onneksi pienikin alkaa olla jo kunnossa. Ihana tuo oksuvadissa istumiskuva. :)

  merlin

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ja Elenelle ohjeista! ;)

  Marjuli: Kävin heti kurkkimassa ja niimpä onkin. :) Pikaista paranemista ja voimia teillekin!

  Aveliina: Tuo Fröbelien voima on ihan uskomaton, meillä ihan ekat videokasetit on ostettu 9v ollessa 1v ja niitä samoja kasetteja pyöritellään edelleen pienelle. :D Lisänä se uusin dvd tosin.
  Ja Tuusikselle tähän samaan, että ei meidän 1v jaksa lastenohjelmia kauaa katsoa, mutta nuo Fröbelit istuu vaikka sen 40min katsomassa! Hassu..

  Anna: joo isotäti, hih!
  Oli muuten ihana vaalean poika, kun kävin katsomassa. Painoi 4060g ja on huikeat 54cm pitkä!
  Vauvakuumetta uhkaavasti pukkaa päälle.. ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)