perjantai 20. maaliskuuta 2009

Siilitakille lakki

Pitkästä aikaa tänään kaivoin ompelukoneen ja saumurin esille, tarkoituksena ommella pari pipoa. Etenkin tarvittiin kaveriksi pipo ihanalle Punaisen Norsun siilitakille. Kääntelin ja pyörittelin takkia sekä kangasta, miettien mallia. Sitten kekkasin siilin piikit, siitä se idea sitten lähti.. ;)


Siilin piikkinen fleecemyssykkä. :)
Takkia on tarkoitus käyttää jo nollakelillä kauppatakkina, koska se on kevyesti topattu ja keväällä tottakai. Täytyy ommella vielä ohuempi pipo toiseksi.

Lisäksi ompelin pari muuta uutta pipoa. Turkoosi Fleeceä ja ruskea velouria.



13 kommenttia:

  1. Onpa mahtava idea tuo piikkipipo! Varmasti pikkuinen kerää huomiota tuolla vaatetuksella. :)

    Ei voi kun ihailla teitä ompelutaitoisia ihmisiä jotka osaatte loihtia tällaisia ihanuuksia.

    Nimim. ei edes ompelukonetta osaa käytää...

    merlin

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo siilipipo! :)

    ~Adeleide

    VastaaPoista
  3. Mä olen kateellinen tuosta siilipiposta! Sä joudutkin sitten meillä vääntämään siilipipoja, tuohan on ylisuloinen!! Myös velouria ja kaikkea on tuolla varmaan kolmeen tuhanteen pipoon, että nyt taitaa shoppailut jäädä väliin kun Miasta tehdään pipotehdas :D eikai, yhden siilipipon teko sun on kyllä opetettava mulle! =)

    VastaaPoista
  4. Uskomattoman suloinen siili poika!!! <3 tuo siilipipo on kyl IHANA!! Nostan hattua taidoillesi! Mä oon ni taitava ompeleen et ompelukonekki juoksis varmaan karkuun mut nähdessään,jos sil ois jalat. =D

    Muutkin tekemäsi pipot on kyllä todella hyvin onnistuneita!! :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten söpö. Kyllä tuossa asussa kelpaa keväällä kulkea.

    VastaaPoista
  6. Kertakaikkiaan olet kyllä keksinyt hienon siilipipon mallin! Aivan ihana. Olen seuraillut blogiasi alusta asti ja sitä on tosi kiva lukea. Nämä pipot joita olet esitellyt on inspiraationa kyllä mullekkin, josko saisin koneen kaivettua esille ja ideat kukkimaan muksujen kevätpipoiksi...! :)
    -Tulppaanisipuli-

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia! =)
    Kiva kuulla Tulppanisipuli ja ei kun vaan koneet surisemaan! ;)

    VastaaPoista
  8. Todella upea pipo ja hauskasti keksitty malli - sopii erinomaisesti tuon takin kanssa. Kateellisena luen teidän ompelutaitoisten tekemistä ihanuuksista, itse kun olen jäänyt toistaitoikseksi käsitöiden osalta.

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtava siilipipo, ja sopii upeasti tuohon kivaan takkiin! Mitäköhän keksisi meidän kevätpipoihin, ei oikein ajatus lennä...?

    VastaaPoista
  10. Ääk, miten ihana siilipipo! Aivan täydellinen setti tuon takin kanssa!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)