lauantai 7. maaliskuuta 2009

Maatilaneläimet ja uusi verhokangas kotiutui :)

Kävin siis tänään hakemassa ne ihanat maatilaneläin paidat meille Lindexiltä. 4v sai vihreän lammaspaidan (valitsi itse) ja 1v sai kanasen ja lehmän. Samalla nappasin tuon tähti t-paidan 4v:lle, joka oli halpa vain 4,95e.
Muuta vaattetta ei kerrankin tarttunut matkaan. Minusta tuntuu että nyt on kamalasti tummia värejä taas pojille tai etenkin tummansinistä, josta en pidä. Täytyy toivoa että kevään tullessa värit alkaa enemmän kirkastua! :)

Samalla reissulla ostin meille Eurokankaasta uuden verhokankaan olohuoneeseen, tätä kangasta oli jo ihastellut pari viikkoa ja pakko se oli ostaa. Vanhat oranssi/ruskeat verhot tuntuu niin syksyisiltä. Nyt vielä sohville jotkut kivat samansävyiset vihreät tai turkoosit tyynyt, niin jo on taas kevättä tuvassa. ;)





7 kommenttia:

  1. Minäkin katsoin Lindexillä, että värit ovat kovin tummia, tummansinistä ja punaista. Jäivät ostamatta..

    Ihanat peikonlehti-verhot :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa! Tähtipaitoja, meille kanssa. Me taidetaan muuten pysytellä norsupaidoissa, vaikka nuo maatilan eläimetkin on kivoja. Mutta ei niin kivoja kuin norsut.

    VastaaPoista
  3. Ihania paitoja. Laitappas kuvaa kun verhot ovat ikkunassa. Kiva kangas :)

    VastaaPoista
  4. Nuo eläinpaidat on kyllä suloisia :) Hyvä löytö tuo tähtipaita kanssa. Tuossa teidän verhossa onkin meidän nykyiset olkkarin värit lukuunottamatta tuota limeä ja sinistä :) Tapetti ja maalit on haettu ja tuolla ne odottaa tekijäänsä :)

    Jamina

    VastaaPoista
  5. Todella kaunista verhokangasta! Huolisin meillekin :)

    Katselin noita t-paitoja Lindexillä mutta en osta yhtäkään t-paitaa pojalle kesäksi, ei suostu käyttämään (kuuluu erityispiirteisiin tämäkin outous). Kivoja ovat!

    VastaaPoista
  6. Kun vaan sais aikaseksi ommeltua nuo verhot, taidan kallistua helpoimpaan vaihtoehtoon ja kiikuttaa kankaan äidille ommeltavaksi. ;)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva tuo verhokangas! Itsekin pähkäilen uusia verhoja, mutta en tiedä yhtään minkälaiset ne vois olla.

    Nuo t-paidat on tosi kivoja! Kävin niitä meidän Lindexiltäkin etsimässä, mutta ei ollut tullu ainakaan vielä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)