keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Ensi kesän vaatehaaveet

Tartun nyt maanantaihaasteeseen näin keskellä viikkoa. ;)

Meidän viimekesän vaatelempparit oli Lindexin retrot t-paidat ja H&M:n ohuet kankaiset shortsit. Lisäksi rakastuin Me&I:n froteisiin polvihousuihin, joten niitä on saatava parit. Moonkidsin froteeshortseja täytyy hommata parit kanssa.
Kivoja kesähattuja toivon löytäväni monessa värissä; lippiksiä ja kalastajamallia. Meillä kun hatun on sovittava myös sävysävyyn. Hih. :D

Kesävaatelaatikoita en ole vielä kaivellut kesää ajatellen, mutta ainakin pienelle SAA ostaa paljon kaikkea kivaa (mitään ei ole jemmassa, tai no ehkä pari t-paitaa viime kesän alesta).Ohuita kangashousuja tuli myös pidettyä pojilla paljon, monista kun sai lahkeet käärittyä ja laitettua napeilla kiinni sivuilta.

Nämä kesäpuvut, siis bodyt joissa lyhyet lahkeet, oli meidän viimekesän suosikkeja pienellä. Ensi kesäksi ei ehkä tule ostettua, kun on jo isompi. Toisaalta lyhythihaisia bodeja aion ostaa vielä 92cm.


Tässä yksi viime kesän suosikkiseteistä; Kappahlin palmupaita ja Me&I froteiset polvihousut (4v ois pitänyt vain näitä housuja koko kesän!).


Ticketin Splash-setit oli meidän kolmella nuorimmalla pojalla kovassa käytössä myös kesän sadepäivinä ja on tulevanakin kesänä. :)

Ensi kesältä odotan aurinkoisia ja sopivan lämpimiä päiviä (en helteitä). Mansikat on jo mielessä, nam nam! =)


6 kommenttia:

 1. Tutut paidat isommalla :) Tuossa taas meinasin "vahingossa" näpytellä tilausta, mutta onneksi tajusin laittaa viime hetkessä sivun kiinni...! ;) Parampi mennä nukkumaan ja pian!

  Nuo nepparihousut on kyllä kätevät, pidettiin meilläkin. Muuten jäi shortsien käyttö aika vähälle tai en oikein osannut niitä laittaa, kun polvet oli kuitenkin kovalla koetuksella. Ehkä ensi kesänä pidetään enemmän.

  Jamina

  VastaaPoista
 2. ihana minimies tuo teidän pienin näissä! :D isommallakin tyyli samaa luottotyyliä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat meandin polvihousut-meille kans!

  Ticketin takki on tosi raikkaan värinen!

  Muut vaatteethan löytyvät meidänkin kaapeista=)

  VastaaPoista
 4. Meille myös, muutamat shortsit, muutama t-paita, tytöt saa mennä pitkälti aleostoksilla... ainakin näin kuvittelen itse etten sijoita paljoa ensi kesään ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli tuo sama lahkeellinen tipubody. Minusta se oli aivan ihana, mutta ei kyllä viime kesänä ollut paljon käyttöä..

  Meilläkin Max käytti kangashousuja sekä t-paitaa + tietenkin aina piti olla huppari mukana.

  VastaaPoista
 6. Ihania samuuksia löytyi, tuo Lindexin norsupaita ja Kappahlin palmupaita esim.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)