tiistai 17. maaliskuuta 2009

Paketista löytyi Moonkidsiä ja Snoozy

Viime viikonloppuna oli Wilmiksellä hulinat, tilauksen sai postikuluitta ja yli 50e tilauksesta vielä 10% alen. Ei siis voinut jättää tilausta tekemättä, kun niitä Moonkidsin froteehaalareita olin jo kauan katsellut. Noh, tarttuihan tuolta sitten muutakin paketin täytettä. ;)

Harmikseni en saanut vihreitä Moonkidsin haalareita enää, mutta oranssit sai sitten lähteä meille. On nuo ainakin raikkaat väriltään ja niin ihanan pehmoiset!
Haalareita sovitettaessa huomasin, että haalarit on aika napakat pojan rinnan kohdalta. Siis meidän hoikkikselle pojalle, ei varmana menis pullukalle lapselle päälle. Eikä tuo frotee juurikaan jousta..
Onko nuo oikeasti niin napakat vai onkohan meille tullut hiukan liian kapeaksi ommeltu malli? Olisiko kellään ottaa mittaa omista 86cm haalareista, jotta voisin verrata?

Ihanuuksia oli kuitenkin kaikki ja noita Snoozyn paitoja täytyy tilata pari lisää. :)Pieni testaa uutta Snoozy t-paitaa, kokona 86/92cm.

Moonkidsin haalareiden kaveriksi aloin heti etsimään sopivia bodeja. ;) Ihan just prikulleen samaa sävyä olevaa en löytänyt, mutta nämä oli aika lähelle (raidallinen H&M, muut Lindex).4v sai omat Moonkidsit; froteeshortsit ja t-paidan. Näissäkään ei ihan just sävyt satu kohdalleen.. Ai ai. :D

6 kommenttia:

 1. Kuvissa ainakin sävyt kohdillaan :))) Oranssit housut tosi makeet!

  VastaaPoista
 2. Hei, meillähän on nuo shortsit myös! Onneksi ei ole paineita itsellä löytää just sävy sävyyn mitään=)

  Nuita haalateita ei meillä ole, kun on Punaisen Norsun haalarit jotka joustaa ja sit ne velourhaalarit, jotka kyllä on ihan reilua mitoitusta.

  VastaaPoista
 3. Mä olisin myös tilannut jotain, mutta ei sitten ollut mitään tarpeeksi kivaa, tai sitten ei ollut enää kokoja jäljellä sellaisesta, mitä olisin halunnut.

  Olen tosi vähän mitään kesävaatteita ostellut, kun jotenkin mikään ei oikein miellytä mun silmää. :O No, eilen kävin Lindexiltä ostamassa Heppa- ja Lehmä-teepparit, kun ne oli poitsun mielestä hauskimmat.

  VastaaPoista
 4. Mutta hienoja ovat kuitenkin!

  p.s. blogini nimi ja osoite on muuttunut.

  VastaaPoista
 5. Me tykätään kanssa Snoozyn paidoista. Pitäisi varmaan hankkia pojallekin. Kangas on ihanan joustavaa ja ohutta.

  VastaaPoista
 6. Pitäisiköhän mun tilata vauvalle noi haalarit. On tosi kivan näköiset, mut pojalla ei kumminkaan tule pidettyä...

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)