maanantai 16. maaliskuuta 2009

Salaisia ja ei niin salaisia vaatteita

Meidän viikko alkaa aina 4v:n kerholla, se on maanantaisin klo.9-11. Joka on kyllä harmillisen lyhyt aika ja harvoin.
Poika tykkää olla siellä kovasti, vaikka tyttöjä onkin suurinosa. Taitaa olla 2 poikaa n.10 lapsesta. Heh, no saapahan tyttönäkemyksiä tämän poikajoukon keskelle. ;D
Pikkuisen poikasen kanssa sillävälin leikitään ihan kaksin kotona. Mihinkään kun tuossa välissä ei oikein kannata lähteä tai ainakaan ruokakauppaa etemmäs.

Lauantaina kävin kaupoilla, mutta en siitä sen kummempaa ostospostausta tee, koska ostin Lindexiltä jo esittelemiäni kuoseja. Eli traktoribodyt ja ötökkä t-paidan. Lisäksi Kappahlista viidakkokuosisen shortsipyjaman 4v:lle.

Ystävälleni tuli tilaamani Me&I vaatteet, joten ne taas kipaisin hakemassa. Tilasin kaksi salaista vaatetta ja vihreät froteehousut. Mutta harmikseni en enää froteehousuja saanut, ovat jo loppu. :(
Salaiset vaatteet olivat ihan kivoja, mutta ei meidän näköisiä. Lähtee siis myyntiin.
Ystäväni tilasi tytölleen salaisia vaatteita neljä ja kolme niistä oli enemmän poikien vaatteita (värit), joten häneltä ostin yhden paidan meidän 8v pojalle.

Iloista alkanutta arkiviikkoa kaikille! Toivottavasti aurinko esiintyy tällä viikolla paljon. ;)



"Kaiken korjaan!"


Ja bisnespuhelut on otettava vastaan keskittymisellä! :D
Lindexin kuteet.


Isoveikka kuvaa äidin tapaan. Paita Duns ja housut Lindex.



Salaiset vaatteet: auto ja robottipaita 86/92cm. Rottakarkki paita 134/140cm, 8v ihastui paitaan.

14 kommenttia:

  1. rottakarkit on tämän mamman mieleen. :D

    ja myös nuo dunssin paidat on veikeitä.voisin jopa miimoulle harkita!

    VastaaPoista
  2. Tuo rottakarkkipaita on tosiaan kiva, ei ihme että tykkää :) Harmi ettei nuo paidat osuneet kohdalle. Meillä soitellaan kanssa joka päivä vaikka mihin, vaikka yleensä puhelimeen vastaakin "Mainio Manun korjaamo, mikä on rikki se korjataan!" Nätit vaatteet kumpaisellakin :)

    Jamina

    VastaaPoista
  3. Mistä kumman liikkeestä, sä aina noita Lindexin ihanuuksia löydät :D ?? Meidän Lindexillä ei ole ikinä mitään tai sitten jotain tiettyä saa aina odotella viikkotolkulla.. Surku!

    VastaaPoista
  4. Meillä on nuo molemmat paidat ylärivistä, monsteriauto ostettu esikoiselle aikaisemmin ja toinen tuli salaisena pari viikkoa sitten. Mä ihan tykkään, mutta siitä rokkikitarapaidasta, joka myös saatiin salaisena vaatteena en oikein välitä. Se vihreä on liian räikeä...

    Ihana korjausmies teillä :)

    VastaaPoista
  5. harmi, ettei olut kivoja salaisia vaatteita. minusta tuo robottipaita on kyllä aika kiva! meillä muuten kuopuksella tänään tuo sama body, punaisten veloureiden kanssa. sitten meiltä löytyy nuo "farkut" myös, sen kaveriksi piti ostaa se puna-valko-tummansininen etana body :o)

    VastaaPoista
  6. Kivan näköiset nuo pienen farkut!

    Miten nuo salaiset paidat toimii? Siis tilataan jotain ilman, että tiedetään mitä saa? Löydät varmasti ostajat robotti ja autofaneista noille paidoille.

    VastaaPoista
  7. Joo siis ihan ok kivoja nuo minustakin on pienelle tulleet paidat, mutta ei niin ihania että pitäisin. Meillä kun niitä ihanuuksia kuitenkin kertyy, niin en viitsi pitää "ihan kivoja". ;o)

    Meillä on yleensä Lindexillä kaikkea suht hyvin ja ostan aina heti ihanuudet kun ne tulee. Tai varaan, jos en heti ehdi sinne. :D
    Lindexin vaatteet on vaan NIIN minun makusia että.

    Nuo pienen housut ei ole farkut, vaan gollegehousut jotka hauskasti näyttää farkuilta. :)
    Nuo Poikien äiti tosiaan vaatii kaveriksi sinistä. ;)

    Me&I salaiset vaatteet on siis just sellaisia joista ei tiedä millaset saa. Tilauslistaan merkataan vain koko ja haluaako vaatteet tytölle vai pojalle.
    Sitten sieltä saattaa tulla mitä vain, ylä- tai alaosia.
    Vaatteet on siis halvempia kuin yleensä, nyt nämä kaksi jotka ostin oli yht.24e.

    VastaaPoista
  8. Meillä pidetään myös Dunsin paitaa limeiden housujen ( lindex ) kanssa, sopivat niin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  9. Voi olis minunkin makuun nuo me&I:t, koko vaan väärä. Mä en ihan ymmärrä miksi kysytään tuleeko salainen vaate tytölle vai pojalle, jos kuitenkin tytölle lähetetään aika selkeästi poikavärejä. Kaverille esim. tuli tytölle myrkynvihreä(?)karkki-jätskipaita, joka tietysti menee unisex-paidasta, mutta en usko kovin monen tytölle ostavan. No, siksi kai sukupuoli kysytään, ettei pojille mekkoja...

    Kerhosta sen verran, että meillä 4-vuotias käy 2 kertaa viikossa 3 tuntia kerrallaan kerhossa, ja musta se on tuon ikäiselle hyvä. Ja siinä ehtii tosiaan tehdä itsekin jotain. Täällä seurakunta järjestää kerhot noin ja 3-vuotiaille on se kerran viikossa 2 tuntia.

    VastaaPoista
  10. Oliko nuista me&i vihreistä froteehousuista menny jo kaikki koot? Mä niitä haaveilin pienemmälle pojalle jotai 98/104 kokoa tai vastaavaa. Isommalle sit jos sais ne turkoosit...tai sit toisinpäin. :) Oon kyllä taas vähän myöhässä liikeellä ku kaikki on kerenny mennä enne ku minä kerkeen ees innostua. =D

    VastaaPoista
  11. Hei, mä just huusin huutiksesta tuon robottipaidan, harmi, mä oisin sen muuten voinut ostaa sulta, itse tykkäsin siitä kovasti! :)

    VastaaPoista
  12. Hienoja salaisia, meidänkin poika tykkää tuosta rottapaidasta keltaisena =)

    Asiasta kukkaruukkuun: Olen suunnitellut ostavani ensimmäiset nova stars -housut pojalle, mutta pohdin kahden koon välillä?? Onko miten reilua vai pientä mitoitusta? Osaakos kukaan auttaa?

    VastaaPoista
  13. Ihan totta Aveliina. Kyllä jos kysytään että tytölle vai pojalle, niin saisi olla sitten kanssa edes suunnilleen niitä sopivia vaatteita värityksiltään. Koska kaikki ei tykkää tytöllä poikamaisista tai toistepäin.

    Täällä tuo kerho on kaikenikäisille vain kerran viikkoon ja vain tuon pari tuntia. Tosi harmi toisaalta, kun olisi niin kiva jo 4v pojalle useamminkin..

    En muuten sitä muistanut mainita Sifia, että siis koko 122/128cm oli loppu, kun sen olin meille tilannut. Muitakin kokoja oli jo loppu, kun tilauslistaa täytin jo 3-4 viikkoa sitten, mutta en yhtään muista mitkä koot..
    Meille piti tulla nämä jälkitoimituksena, mutta nyt laskussa lukeekin että loppu. :/

    Voi Tuusis, eipäs ollut puhetta! Höh..
    Minustakin tuo on kiva, mutta en tykkää noista oudon vihreistä kanteista ja ompeleista. Joo oon tarkka tosiaan.. ;)

    Heidi; Meille tuli vasta ihan ekat Nova starin farkut nyt ystävältä käytettynä, joten minulla ei ole kokemusta. Mutta reilut käsittääkseni on ja ainakin nuo meille tulleet 92cm näyttää tosi reiluilta.
    Toisaalta nuohan saa olla reilut ja jäädä muodikkaasti "pussittamaan" lahkeista. ;)

    VastaaPoista
  14. Meilläkin asuu pieni korjausmies.:)Tosin meillä ei ole noin hienoja suojalaseja.;)

    Oispa "meidän" Lindexillekin tullut niitä traktoribodeja, täytyy käydä tänään puistoon mennessä katsomassa.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)