sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Piposia

Nyt kevääksi kaipaan jotain uusia, erilaisia ja värikkäitä pipoja yksivärisiin välikausihaalareihin.
Jokunen Reiman ja Jonathanin pipo meiltä löytyykin, mutta pari uutta ja erilaista olisi kiva saada kanssa.
Selailin nettikauppojen valikoimaa ja mitään oikein pakko saada pipoa ei tullut vastaan, kivoja kyllä monta. Täytyy siis laittaa harkintaan..
Alan kallistua siihen suuntaan, että käyn kangaskaupat läpi ja ompelen itse muutaman piposen. Saisin ainakin ne juuri oikeat sävyt ja kuosit, jos vaan kankaita löytyy. ;)

Millasia pipoja olette kevääksi kahmineet? Vinkkejä otetaan ilolla vastaan! :)www.Riemukas.fi kaupasta löytyisi froteisia pipoja heijastavalla dinoharjalla.


Kimperin pipoja saisi monessa kuosissa ja myös froteisina.
Tämä alempi turkoosipallonen kävisi ihanasti turkoosiin ja ruskeaan Ticketiin.
Tämä taitaa lähteä tilaukseen, hiukan erivärisillä lenkeillä vain. ;)
www.tirsokas.com
Myllymuksuilla olisi ihana kuosi, mutta malli hiukan mietityttää..
www.myllymuksut.com
Tämä Hannan meille löytämä pipo olis mieleinen kanssa. Eli Kade puu-pipo ja paikka www.sisukas.netSmåfolkin omppupipo on kanssa vahva ehdokas meidän pipolistassa. ;)


Tää taitaa olla viime kevään mallia, mutta siis Pikku Stikkarilta sais kanssa hauskoja.


Tietysti perinteisesti Reimalta sais monia malleja. Tämä olis kiva, mutta toisessa värissä. www.reima.fi


15 kommenttia:

 1. Sama Kimperin pallokas olisi meilläkin listoilla. Muuten hankinnat ovat lähteneet alekoreista mukaan. Ihan vain kävelleet vastaan.

  VastaaPoista
 2. meille tulee pikkustikkarilta (tilauksessa) ja sitten on kasa viime vuotisia. ja jos Hannalta jotain...kivoja pipoja olet jaksanut etsiä :o)

  VastaaPoista
 3. Mä kannatan pikku stikkarin pipoa ja UNQ:ta! Mä en vaan itse raaski aina... Mutta tilaat tuota myllymuksujen norsufroteeta ja teet ITSE pipot, sä osaat paremmin kuin minä!! samalla kröhöm, voit meillekkin tehdä ;) mut mä en diggaa tosta tirsokkaan piposta, sä osaisit sellaisenkin 3minuutissa itse... småfolk on kyllä söpö !

  VastaaPoista
 4. Hassu yhteen sattuma..
  Minäkin mietin pipoja tänään ja bongasinkin uuden kimperin pinkin pipon jonka varmaan ostan.
  Vanhat kun laitoin äsken myyntiin kun eivät käy uusiin kevätvaatteisiin.
  Nyt mietin että minkä muun pipon ostan.
  Toisen pinkin pipon reimalta vai v.punaisen..
  Ärsyttää kun ei reiman sivuilla ole isompien pipoista värivaihtoehtoja! :/

  VastaaPoista
 5. Mietinkin Tuusis että itse ompelis nopeesti, mut kun ei jaksais. ;D Hinta ei kuitenkaan ole ihan mahdoton, mutta halvemmaksi tottakai tulis itse tehtynä.. Täytyy yrittää saada aikaseksi.
  Tuota norsufroteeta haluaisin, mutta oli Myllymuksuilta nyt loppu.

  Sadie: eikö se teidän Kimperin tähtipipokaan käynyt mihinkään?, se oli ihana. :)

  NIIN sitten toinen ongelma on se, että mistä löydän kivoja pipoja 9v pojalle, jonka päänympärys on jo vähän vajaa 56cm???
  Poika ei välttis tykkää enää että pipon edessä lukee esim. Reima tai Jonathan. ;)

  VastaaPoista
 6. Kivoja pipoja olet löytänyt.:) Tuo puu-pipo on jotenki tosi hauska.

  Meillä on jo ne kaksi reiman pipoa, tosin toinen niistä tulee varmaan vasta syksyllä käyttöön tai sit kypärälakin kans. Ja noita omia neulomiakin jää meille ainakin 3, siinä siis jo 5 pipoa. Lisäksi ostan vielä varmaankin reimalta oranssin pipon. Joten muita ei pysty edes enää katella...;) Talvellakin on käytetty melkein aina vain yhtä ja samaa pipoa, vaikka vaihtoehtoja ois.

  VastaaPoista
 7. En minä kimperin tähtipipoa myyntiin laittanut.
  Kyllä se käy mutta on aika reilu vielä. :/

  VastaaPoista
 8. Pipoja kaivattais pojille täälläkin. Popilta löytyi heidän takkiinsa sopiva, mutta varapipo olis hyvä olla. 5-vuotiaan ulkovaatteet on vielä mietinnässä, kunhan ensin sovitellaan käykö syksyiset. 10-vuotias on ongelma..., 15-vuotiaalle tytölle on turha edes pipoa tarjota. Talvella sentään piti edes pahimpina pakkaspäivinä.
  Kitos noista nettisivuista kuvien yhteydessä. Täytyy käydä tarkistamassa olisko meille sopivia.

  VastaaPoista
 9. 9-vuotiaalla voisi löytyä pipo urheiluvaatekaupasta. En tosin muista millaiset valikoimat kevyempiä pipoja niissä yleensä on, mutta talvipipojen valikoimat ovat ainakin laajat.
  Olen 4-vuotiaallekin ostanut ihan aikuisille tarkoitettuja pipoja urheiluliikkeistä. Niissä on usein hyviä tarjouksia/poistokoreja.

  Meillä pipoja on lapselle ihan liikaa. Harmiksi ne ovat monet kovin ohuita. Harvoin onnistun metsästämään sellaisen talvilakin ja kevätpipon välimuodon, jolle olisi paljon käyttöä.

  VastaaPoista
 10. En oo kahminu vielä yhtään välikausipipoa=)

  Puupiposta tulee Osuuspankki mieleen=D

  Ja Småfolkin malli mietityttää...Omituisen näköinen kuvassa.

  Haluaisin jotain aika grungea meidän apinalle (kuten viime vuoden keltainen pilvipipo, jollainen taitaa olla ostettu isompikin)ja Nööpille nyt käy mikä vaan, mieluummin sellainen vauvaisan söpö.Mutta näissä meen intuitiivisesti tunteella eli ooteelen että vastaan tulevat=)

  VastaaPoista
 11. Mulla olikin jo bloggaus pipoista ja muista päähineistä, niitä kyllä löytyy :) Itse pidän myös Kimperin palloista, olen sellaista miettinyt mutta ei ole juuri sen väristä kun tahtoisin. Unq:n hilkka kiinnostaa myös. Meillä esikoiselle (py noin 54-56) kerääntyy pipoja ihan mistä sattuu, Seppälä, H&M, Stockmann... Olen tykännyt tosi paljon henkan aikuisten puolelta löytyvistä neulotuista miesten puuvillapipoista (en tiedä saako näitä enää). Nyt on hakusessa punainen "Custou"-mallinen kevääksi.

  VastaaPoista
 12. Kimperistä!

  kattokaa tää vaa 9e ja toimitus 1e :)
  https://ssl.neutech.fi/vauvauva.fi/product_details.php?p=434

  t.Suvi Kuopio =)

  VastaaPoista
 13. Heippa! Minäkin laittelin blogiini eilen asusteiden kuvia. Minä itse pidän hyvänlaatuisista Maximoista, mutta ovatko ne liian tylsiä sinun makuusi?? :)

  VastaaPoista
 14. Urheilukauppojen valikoimat täytyy tosiaan vielä kurkkia, sieltä varmasti 9v löytäis mieluisia. :)

  Kävin heti kurkkimassa Ananan ihanat pipoja ja Hannan kanssa (Maximon pipoja meillä on ollut ja olen tykännyt), samalla ilmoittauduin tottakai lukijaksi. =)

  Kiitti Suvi uudesta nettikauppavinkistä!

  VastaaPoista
 15. Jos norsufroteeta kaipailee nyt heti, sitä oli tuolla VauVauvassa näköjään puolen metrin erissä. Myllymuksuilta toki saisi kymmenen sentin tarkkuudella, mutta sieltä on nyt tosiaan loppu.

  Meilläkin välikausihankinnat (varsinkin kaikki "lisäkkeet") vielä osittain kesken, pitäisi tutkia se kaikkea nielevä vaatehuone ensin perinpohjin ja suunnata vasta sitten täsmäiskuihin kaupoille.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)