perjantai 6. maaliskuuta 2009

TÄÄ TAHTOIS NÄÄ!

Pienen sairastelijan lepäillessä vain sohvalla vaatien äidin oloa vieressä, voi äiti samalla naputella konetta. ;)

Kävin kurkkimassa kauppojen uusia valikoimia, H&M:n on tullut kasa kesäuutuuksia ja Lindexille ihania eco t-paitoja. Lindexille menen juoksujalkaa huomenna (jos en tuu kipeeksi..) ja H&M:n tilausta virittelen. Eli TÄÄ TAHTOIS NÄÄ! ;D

Kääks kun tämä ois ihana, kokoja tosin vain 86cm saakka.. Mutta H&M:n 86cm on yleensä aika reiluja. ;)Ja voi näitä kesäpukuja! (H&M), näitäkin 86cm saakka. Mutta kokemuksesta tiedän että nämä menee meillä vielä yli tuon senttikoon. Eli jos unipuvuiksi kun ilmat lämpiää?

Kivoja hihattomia oli kanssa paljon (H&M)
Ja entäs nämä ekopuuvillaiset t-paidat?, kyllä näitä on maalaispojille Lindexiltä haettava. :)
12 kommenttia:

 1. Ihania nuo eläinpaidat! Meille ei oikein enää mene H&M:n 86cm, tai en ainakaan viitsi ostaa, koska menisi vain muutaman kerran. Pikkupoikien puolella on kyllä ihania vaatteita. Toivoisin, että 110cm käyttävällekin olisi joskus "söpömpää" tarjolla.

  Kivaa blogiasi on mukava käydä lukemassa :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki voisin Danskulle kanssa ostaa :) Onko nuo H&M:t myynnissä vaan netissä?

  VastaaPoista
 3. Tuo lammaspaita on aivan hellyttävä :)

  VastaaPoista
 4. Tää rientäis heti katsomaan kanssa. Suloisuuksia. Nuo tiggerit oli meillä kanssa suosiossa silloin kun poika oli pieni ja siitä taitaa olla pieni ikuisuus jo.

  VastaaPoista
 5. tää osti tänään kaikki noi lindexin eco T-paidat, kuopukselle tipu ja lehmä, esikoiselle lammas ja oliko se hevonen. meidän lindexillä oli ostosten loppusummasta -20% joten paljon tuli ostettua myös ota 3 maksa 2 rekistä! terkuin, poikien äiti

  VastaaPoista
 6. San-na: Sama mieltä, isomillekin vois olla enemmän söpöisyyksiä. Mutta nuo eläinpaidat on Lindexiä ja niitä saa kokoon 116cm.
  Kiva että käyt lukemassa! :)

  Annika: yleensä minusta H&M:n nettijutut on myös liikkeissä myynnissä, mutta en tiedä onko samaan aikaan.

  Meidän 4v tilas jo itselleen tuon lammaspaidan. :D

  Tiggerit on Shaoli meidänkin suosikkeja pienelle retrojen ohessa. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, miten suloisia eläinpaitoja! Huomenna heti mars Lindexille :) Kiitos vihjeestä.

  VastaaPoista
 8. Tänne maalle kans noi eläinpaidat! H&M:n vauvapuolen ohi menen aina silmät kiinni. Ei ole ne ihanuudet enää aikoihin mahtuneet kuopuksellekaan päälle. Harmillista.

  VastaaPoista
 9. Poikien äiti: oi olispas täälläkin tuollanen tarjous!. Minä muuten kaipaan ihan hulluna teidän poikien kuvia!, kohta sinun pitää laitta s-postilla niitä jos et laita blogia pystyyn. ;D

  VastaaPoista
 10. Söpöjä tikruja, pakko ne pois on hakea :) Kyllä tuo kananen on niin meille :)

  Jamina

  VastaaPoista
 11. Vastasin olevinaan jo eilen...=o)

  Tää siis ihastui melkeinpä noihin kaikkiin samoihin vaatteisiin eilen illalla kun nettikauppojen valikoimaan tutustuin.
  Aika moni niistä varmaan meillekin kotiutuu.
  Keltaista paitaa en usko hankkivani kun en ole ollenkaan keltaisen värin ystävä...
  H&M valikoimissa oli myöskin oranssi cars sarjan paita johon esikoinen ihastui...hän kun tykkää kyseisestä sarjasta sekä oranssista, loistava yhdistelmä ilmeisesti siis =D

  Tänään ehkäpä pääsee shoppaamaan niin saas nähdä mitä mukaan tarttuu...jos vaan liikkeistämme mitään löytyy ; )

  Loppuun on vielä sanottava,että minäkin olen kaivannut termiittejä oikein paljon!!!!

  VastaaPoista
 12. Höh, mäkin yritin vastata tähän jo eilen, mutta ei kai ole tullut perille. :S

  Ihania nuo eläinpaidat! Haluan meille sellaisia, ainakin tuon lehmän, se on niiiiin söpönen. Olen ollut pienenä ihan hurja lehmäfani, siksi kai se paita tuntuu niin "omalta". Mä oon tällainen ikäni kaupungissa asunut, mutta hengeltäni ehkä kuitenkin enemmän maalainen... ;)

  Kesävaatteissa on kyllä sellainen hyvä puoli, että niitä voi pitää useamman kesän, kun hihat ja lahkeet eivät varsinaisesti jää lyhyiksi. :) Meillä on monesti varsinkin shortsit kolme-neljäkin kesä käytössä, kun ensin menevät sellaisina polven alle ulottuvina ja siitä sitten pikkuhiljaa lyhenevät kesä kesältä. Sama t-paidoissa; menevät ensin vähän reiluina, sitten tyköistuvampina. Tietysti vähän tylsää, jos ei voi sen takia ostaa mitään uutta että entisetkin vielä menee, mutta toisaalta kiva, että niitä suosikkeja voi pitää vielä toisen (ja ehkä kolmannenkin) kesän. :)

  Pitääkin muuten hankkia pojalle kesäksi Me&I:n polvihousut (jos/kun niitä tulee myyntiin), jos ne kerran olivat viime kesänä teidän 4v:n suosikit. Luulisin, että siinä tapauksessa ovat myös meidän pojan mieleen. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)