tiistai 12. huhtikuuta 2011

Värikkäästi shoppailtua


Vähänkös oon shoppaillut värikkäästi viimeseen reiluun kuukauteen vai mitä? ;) Tosi ihanaa kun kesää kohti saadaan ihania värejä taas tavallista runsaammin myös pojille. Oikein odottaa että päästään sujahtamaan pihalle t-paidoissa ja shortseissa. Kyllä se kesä on odotettu juttu, vaikka hellettä en todellakaan toivo (viime kesän kamalat helteet mielessä kauhukuvina edelleen). Heh..
Mutta kesä ja aurinko ja sopivan lämmin. Siinä toiveita tulevalle!



Iloisen kirahvin puodissa on aina yhtä mahtavaa käydä, jälleen kerran älyttömän ihanat paidat Emilille 110cm. Kiitos siis taas Saanalle hyvänmielen kaupoista!



Metsolan traktori paita ja keltaiset housut on ihanan paksua ja laadukasta froteeta. T-paita 116cm, koska nämä on minusta naftia mitoitusta. Housut taas 110cm.
Nämä tilasin Kuopuksesta -15% alella.



Maxomorran uusimmat kuosit ihastutti, joten tilasin jo syksyä odottamaan pari juttua. Kaikki 110/116cm. Metkulasta sai sopivasti jokin aika sitten -20% alennusta (vai olikohan se jopa -25%).



Lindexin nettikaupan -10% alennuksesta Emilille traktoripaita 110cm ja pari kesä hattua. T-paita Oliverille 134/140cm, joka on kuvassa paljon hailakampi kuin livenä.



Pehmoiset kesähousut on myös Lindexiltä 110cm ja t-paidat H&M 110/116cm.



Vasemmalla H&M:n nettikaupasta tilattu t-paita 110/116cm, jonka sai 1,95e ja shortsit normihintaan 110cm. Sitten oikealla suloinen kesämekko pienelle kummitytölle synttärilahjan osaksi. Oli muuten edullisia mekkoja taas vauvoille, tuokin 4,95e.



H&M alettaa ja alerekistä nappasin meidän Buzz-fanille 5e paidan 110/116cm.



H&M:n paketista tullutta nämäkin. Tykkään hurjasti H&M:n vaatteista etenkin isoille pojille ja kesään sieltä löytääkin lähes kaiken. Hinta-laatu mielestäni kohdillaan.
Aqua t-paita Oliverille 134/140cm ja lila Emilille 110/116cm.



Shortseja pienimmille, 110cm H&M ja 128cm Kappahl.



18 kommenttia:

  1. Aivan ihania kokonaisuuksia :) Ja mun silmään sopivan värikkäitä.

    VastaaPoista
  2. ihanan värikästä! meille tuli kans noita metsolan froteita, onneks otin riittävän reilua meidän pikku-pullukalle.

    VastaaPoista
  3. Lindexin traktoripaita on pitkästä aikaa kiva sieltä putiikista pojille. Ostin syksyksi odotteleman, en enää näin lähellä kesää osta nyt käytöönotettavia pitkähihaisia.

    VastaaPoista
  4. Ihanan värikästä! Itsekin odotan innolla kesän saapumista ja kun voi vaihtaa vähän vähemmälle vaatetukselle.

    VastaaPoista
  5. Aivan mielettömiä osotoksia! Pikkusen vaan harmittaa ettei poitsu susotu enää noita iloisia lapsekkaita paitoja pukemaan ylleen...Eli turha ostaa kappiin pölyttymään...Mutta onneksi saan teidän pojilla ihailla..

    Jos olette tulossa Helsinkiin kesällä, niin ilmoita, olis kiva nähdä taas pitkästä aikaa=)

    VastaaPoista
  6. Todella ihania ostoksia! Oikeaa väriterapiaa :)

    VastaaPoista
  7. Kivoja ostoksia! Meillä sama juttu kuin Jarnalla, poika 4v ei suostu pitämään printillisiä vaatteita, ja lempiväri on kuulemma valkoinen .. Osta siinä sitten kesävaatteita :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja on noi Maxomorran puserot. Mietin vain suostuuko 5,5 vuotias enää pitämään väreinä kelta-oranssia? Mitenkäs teillä muilla? Täytyypä kysyä pojalta itseltään suoraa. Mitenkäs Maxomorran paitojen ja housujen koot; vastaavatko kokoaan?

    VastaaPoista
  9. Oi mikä traktoripaita! Löytää varmasti tiensä meidän traktorifanin vaatekaappiin. :)

    VastaaPoista
  10. ninnu; No minuakin hiukan jäi kaivelemaan kun ostin just sopivan, olisi pitänyt ostaa jo 116cm syksyyn. Mutta ei auta, kun olivat jo loppu nettikaupasta ja meidän Lindexiin tuli vain turkooseja.

    jarna; Meillä vielä vaan jaksaa värit upota pojille, ehkä teillekin tulee poitsulle se kausi jossain vaiheessa! :)
    Ehdottomasti olisi kivaa taas tavata! Pitää katsoa aikatauluja tai sitten teen keikan joku kerta ihan itsekseni että ehtii tavata kaikkia. ;)

    Ninni; Heh, no vähän rajoittaa joo. :D
    Meillä taas Oliver väittää ettei valkoinen ole mikään väri ja sitä ei mielellään halua päällensä. On ne kummallisia nuo lapset! ;)

    Anonyymi; Meillä kyllä vielä 7v. pitää keltaista ja oranssia, mutta hän tykkääkin väreistä. Varmasti kannattaa lapselta kysyä, ettei tule hankittua turhaan kaappiin. :)
    Minusta nuo Maxomorrat on reiluja, vastaa enempikin sitä kaksoiskoon isompaa kokoa. Tai ainakin nämä 110/116cm on Emilille liian reiluja vielä ja hän on nyt n.104cm pitkä. Lindexin paidoissa taas 110cm on just sopiva.

    Anne T, Ronja, Myrmeli, Katja, Hipsu ja Kotiäiti; :)

    VastaaPoista
  11. nuo sateenkaarivaatteet tekevät lasten kasvoista ikävä kyllä vileäkin anemiset. Kannattaisi suosia hieman klassisempia värejä, eikä noin kirkuvia. Tulee varmaan isona kammo tuohon 70 luvun väritykseen. Eihän nuo samoin ulkovaatteet, mihin "panostat" mitään ihmeellistä, noita reimoja ja ticsuja on joka lapsella ja joka av mamma ostaa varmaan väriin sopivat pipot ja hanskat. Siinä ei ole mitään outoa.

    VastaaPoista
  12. Luen aktiivisesti sisustus- ja lastenvaateblogeja ja täytyy sanoa, etä tää on mun suosikki! Sulla on niin samanlainen maku,kun mulla ja bongaan usein samoja/samantapaisia ostoksia täältä, kun jo ite oon ostanut esim.Metsolan traktoripaita. Toivottavasti jaksat olla yhtä aktiivinen jatkossakin. Hyvää kevättä!
    t.Eliisa

    VastaaPoista
  13. Anonyymi; Kiitos kommentistasi! :D
    Meillä pidetään näitä värikkäitä vaatteita ihan siksi että sekä äiti että lapset niistä tykkää. Minulle on ihan sama näyttääkö sinusta lapseni kasvot sitten aneemiselle!
    Tämä on meidän tyyliä ja makua, hillitymmät taas ei niinkään ole.
    Haluan pukea lapset lapsellisesti, hillittyjä ne ehtii olla sitten isompana ja saa vaikka sitten kammoksua 70 luvun väritystä. Mitä sillä on sitten väliä?
    Niin ei kuitenkaan välttämättä käy. Olen itsekin 70-luvun lapsi ja vaikka minulla pidettiin väriä paljon, niin silti tykkään niistä edelleen.

    Ja voi elämä tuota ulkovaatekommenttiasi. Siis olenko jossain sanonut että meillä on NIIN hienoa ja ihmeellistä tämä pukeutuminen??
    Ihan totta kuule meillä on ihan tavallisia Reimoja, Ticketejä ja muita merkkejä mitä monella muullakin!
    Ja ihan varmasti moni muukin pukee sävysävyyn, siitä ei ole epäilystäkään! :D

    Tiedätkö, en minä mainosta olevani täällä mikään ihmeellinen tai pukevani lapsia jotenkin paremmin kuin muut. Blogini tarkoitus on ehkä antaa vinkkejä niitä kaipaaville, että mistä löytyisi mitäkin kivaa ja sitä värikästä joita ihan oikeesti jotkut tykkää lapsillaan pitää!
    Makuja on niin monia, ettei niistä kannata riidellä, vai mitä? ;)

    VastaaPoista
  14. Vauhtivekaroiden äiti; Eikös! ;)

    Eliisa; Kiitos kovasti ja oikein hyvää kevättä sinullekin! :)

    VastaaPoista
  15. täytyypä kommentoida tuoda ikäasiaa. meillä 5,5v pitää mielellään kuviollisia / värikkäitä vaatteita. ei tietenkään kaikkia niin mielelläänn, vaan lempivärit ja kuviot / kuvat on hänelläkin ja toiveita yritän kuunnella. minusta lapsi saa näyttää lapselta ja mielestäni siihen kuuluu mm. pukeutumisessa iloiset värit. mutta todellakin, nämähän ovat makuasioita.

    VastaaPoista
  16. Olipas aneemisen kateellisia kommentteja anonyymeiltä! Taitaa niillä mennä naamat sateenkaarenvärisiksi kateudesta kun omat rahat riittää just ja just sidukkaan.

    nimimerkki: älä toisten pahoista puheista välitä

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)