perjantai 1. huhtikuuta 2011

HUPPA tarjous!Vielä valikausivaatetta vailla?
Anskun nettivaate tarjoaa kaikille lukijoilleni Huppa ulkovaatteet -15% alennuksella. Huomaathan että kanta-asiakkaat saavat aina lisäksi vielä -10% alea tilauksistaan (katso ohjeet kaupan etusivulta). ;)

Mikäli Huppa on ihan uusi tuttavuus, niin tässä kopsattua tietoa merkistä;

"Huppa mallistoja suunittelee, tuottaa ja myy OÜ Minitex. Huppa mallistoja suunittelevat alansa parhaat suomalaiset suunnittelijat. Huppa lastenvaatemalliston tärkein ajatus on tuoda lapsille toimivia ja turvallisia tuotteita ulkoiluun. Huppa mallistossa turvallisuus huomioidaan jo tuotteiden rakenteissa. Samoin heijastavuus on tärkeä suunitteluelementti, jolla varmistetaan lapsen näkyvyys joka suunnalta. Tuotteiden toimivuutta lisätään myös materiaalivalinnoilla. Ulkovaatteiden materiaalit ovat vettäpitäviä ja hengittäviä sekä tärkeimmät saumat on teipattu. Tuotteiden mitoituksessa on tärkeää riittävät väljyydet mukavaan ulkoiluun. Ulkonäöllisesti Huppa tuotteet ovat raikkaita ja mukana lasten iloisessa maailmassa."
VEDENKESTÄVYYS: 10000mm
HENGITTÄVYYS: 10000g/m2/24h

Alennukset saat kun rekisteröidyt kauppaan ja lunastat alennuskoodin kassalla tilausta tehdessäsi. Alennus on voimassa 1-8.4.2011 koodilla;
Poikien HUPPA


1 kommentti:

  1. Huppa on kyllä hyvä merkki!
    Itse olen sitä virosta ostanut.

    Meidän pojalla oli pikkuisena tuollainen vauvahaalari kun kuvassa keskellä (nuo vaal.sin ja vaal.pun) limenvihreänä. Ja oli kyllä superhyvälaatuinen ja mielettömän söpö :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)