maanantai 4. huhtikuuta 2011

Silverjungle


Suomalaisen äidin suunnittelemia vaatteita Suomalaisille lapsille.
Näin kertoo uusi lastenvaatteiden nettikauppa Silverjungle itsestään. :)
Eikä siinä vielä kaikki, kertovat he muutakin;

"Yrityksemme ideologiana on tarjota ekologisesti, esteettisesti ja eettisesti asiakkaan tarpeet täyttäviä korkealaatuisia tuotteita ja palveluita. Uskomme lujasti laatuun, kestäviin ja ekologisiin ratkaisuihin sekä suomalaiseen osaamiseen yhdistettynä tarkasti valittuihin tuotantotehtaisiin ympäri maailmaa. Kaikki tuotteemme ovat Öko-Tex sertifioituja ja varmistamme sekä henkilökohtaisesti että auditointijärjestelmän avulla sen, että yhteistyötehtaillamme on kunnolliset työolosuhteet eikä käytössä ole lapsityövoimaa. Tästä olemme erittäin tarkkoja!!"

Kuullostaa hyvälle vai mitä?
Joko olette käyneet ostoksilla?

 

Minä sain mahdollisuuden testata näitä ihanuuksia pojille.
Näin ensimmäisten sovitusten ja hypistelyn perustella sanoisin että laadukasta työtä. Meille vaatteista tuli se suurin koko jota heiltä tällähetkellä saa eli 110/116cm, vaikuttaa reilulta. Kuten kuvista huomaa, niin takistakin saa kääntää hihoja vielä. Vauvoille tuolla kaupassa on vaikka mitä suloisuuksia, oih.



"Tilkkutakki" on aikas söpöinen. Se on kaksinkertaista trikoota, oikein mainio viileisiin kesäpäiviin tai välikauteen ulkotakin alle lämmittämään.



Paketista löytyi myös kaksi t-paitaa, ihanan pehmoista materiaalia.



Tosi kivoja pipoja löytyy kaupasta kanssa. Huokailin niiden tyttöjen ihanuuksien kohdalla, mutta täytyy sanoa että tykkään kovasti näistä poikienkin.
Pipoissa onkin sitten kokoja sinne 55/57 saakka, eli menee vaikka aikuisellekin.



Emilin pipot on kokoa 51/53 ja Oliverin 55/57.
Dinomyssy on fleeceä, sitä on muuten tytöille vaalenpunainen/musta. Ruskea/keltainen tupsupipo upposi esikoululaiselle, se täytyy kuulemma saada heti käyttöön.



Ohutta puuvillaneulosta olevat raitapipot molemmille. Lisäksi Emilille saatiin samassa kuosissa lapaset. Tykkään. Pipot istuu nätisti päähän, eikä löpsötä mistään vaikka koko olisikin himpun reilu.

Lisäksi hinta on mielestäni kaikissa vaatteissa edullinen, suosittelen kurkkimaan!



Vaatteita saa muuten nyt myös kotimyynnin kautta, pääkaupunkiseudulla on siis mahdollisuus pitää kutsuja. Kuulemma myös lisää myyjiä on hakusissa, eli jos innostuit niin kysele ihmeessä kaupasta lisää.

Niin ja onhan tuolla nyt vielä menossa tutustumistarjous, tarjous on voimassa huhtikuun loppuun ja sen saa syöttämällä kassalla koodin; tutustu10
saat -10% alennusta tilauksestasi.



13 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kyllä tosi kivalta!
    Alkuun luin ja mietin: "Vau, hienoa, upeaa, hinta vaan on varmasti sitten aika iso". Yllättävän edullisia ovat kuitenkin kun kävin katsomassa :) Harmi että koot loppuu 110/116, koska meillä seuraava tarvitttava koko on jo 122... (nyt käytössä 110/116 ja sitä kokoa on jo riittävästi). Hatutkin on aivan ihania! Mielettömän sopöjä noi vauvojen raitahiippapipot, joiden hinta on uskomattoman edullinen...

    VastaaPoista
  2. Vaatteet on niin perussettiä että jos haluaisin tuollaisia ostaisin lindexistä tai henkkamaukasta.
    Edullisuus plussaa.

    VastaaPoista
  3. Joskus netistä bongasinkin tuon Silver Junglen, ja nimenomaan tuota ruututakkia katselin. Hupun kera olisin tykännyt vielä enemmän tuosta ruututakista.

    VastaaPoista
  4. noi dinosauruspipot on ollut aina mun inhokkeja. Tosi mauttomia. Kun kehuit, ettet tee ruokaa tai tykkää ulkoilla, niin lapsesi näyttävät kyllä kalvakoilta

    VastaaPoista
  5. titti; Niin on minustakin. :)

    Onaha; Olisi tosiaan kivaa jos saisi isommillekin. Edullisia tosiaan. :)

    ninnu; Se on kyllä totta että saahan samantyylisiä H&M:ltä ja Lindexiltäkin. Näissä eroa on varmasti ekologisuus.

    Saana; Minä taas tykkään nimenomaan ilman huppua, on ulkovaatteiden alla kivempi. ;)

    Anonyymi; Kiitokset aamun nauruista! Vedet silmissä täällä nauran kommentillesi. :D
    Luuletko että ihan oikeesti että koska minä en tykkää laittaa ruokaa tai ulkoilla, niin me ei sitten syödä kun valmisruokia eikä ulkoilla?
    Voin vakuuttaa että ulkoillaan päivittäin ja lapset saa terveellistä ja monipuolista itse valmistettua ruokaa ihan joka päivä. Lapseni ovat luonnostaan vaalea ihoisia, ovat perineet sen minulta.

    VastaaPoista
  6. Miksiköhän sen firman nimi ei ole suomalainen vaikka kaikki muu ois? :)

    VastaaPoista
  7. Äiti Seinäjoelta; No jaahas, siihen en osaa vastata. :)

    VastaaPoista
  8. Pakko puuttua vielä tuohon kalvakkuuteen, joka pahasti vaivaa meidänkin perhettä. Itse rakastan ulkoilua, samoin lapseni ja olenkin yrittänyt ulkoilemalla hoitaa pois meidän perheen kalvakkuutta - onnistumatta. Ihmettelijöille usein kerronkin lapsuuden onnettomuudestani - siitä kuinka tipuin Obelixin tapaan pataan. Taikajuoman sijaan padassa oli vetyperoksidia ja en saa kalvakkuutta irti vaikka kuinka ulkoilisin :(

    Olenkin vakaasti harkinnut ruiskurusketusta perheelleni, sillä näyttäähän kaikkien tuntema Tuksu paljon terveemmältä kuin suurin osa kalvakoista suomalaisista!

    Mukavaa viikkoa toivottaa ne toiset kalpeanaamat!
    Hmm. vai johtuukohan tämä tosiasiassa siitä, etten minäkään tykkää ruuanlaitosta...

    ps. poikani oli 3pv tarkkailussa syntymän jälkeen kalvakkuuden takia, kunnes kätilö tajusi lapsen olevan samaa sarjaa äidin kanssa :D

    VastaaPoista
  9. Mä tykkään tosi paljon! Kiva nähdä mallien päällä näistä kuvia, kiitos taasen :) Pitänee tilailla meillekin muutama juttu.

    Kyllä mun mielestä näillä on iso ero H&M-kamaan pelkästään jo ekologisuuden ja kotimaisuuden ansiosta, niistä paljon plussaa!

    VastaaPoista
  10. Tilasin eilen meille tuon ihanan sydänpipon, vaikka tarvettahan ei toki ole, mutta tuo sopii kuin nenä päähän pariin h&m:n kaupunkitakkiin.

    Odottelen huomenissa postia saapuvan, koska sain jo eilen tuolta sähköpostilla varmistuksen, että ovat jo eilen postittaneet tilaukseni. Joten plussaa siis nopeasta toimituksesta. Itse jotenkin odotan, että kun kotimaasta tilaa tavallisen kirjeen kokoista tavaraa, tilaus on parin päivän päästä perillä.

    Nyt siis odotellaan miltä hattu tulee luonnossa näyttämään. :)

    VastaaPoista
  11. Minnis; Kiitos! <3
    Voi kamala miten sinulle onkaan pienenä päässyt käymään! :D
    Mutta siis kalvakkuuden perimmäinen syy löytyy monesti siitä ettei perheen äiti osaa kokata, katsos kun silloin jää syömiset hyvin vähälle. Varsinkin kun mies ei tietenkään voi olla se joka kokkaa, eihän nyt semmosia keittöön päästetä!
    Ja kyllä on varmaan meidänkin harkittava sitä itseruskettavaa, kuinka kauniita ruskeita lapsia meilläkin olisi vaalean hiuskuontalon kanssa. Oi oi.. ;)

    Sonja; Niinpä, ekologisuus ja kotimaisuus on aina plussaa. :)

    Meeri; Tuo onkin tosi kaunis tuo sydänpipo, toivottavasti on livenäkin yhtä ihana ja Pinjalle sopiva. :)

    VastaaPoista
  12. Ekologisuus on aina plussaa! Ikäväkseni värit ja kuosit olivat aika valjuja. Ulkonäöltään aika halpakauppojen tuotteiden näköisiä. Ilmoittele ihmeessä lisää kun sinulle tulee mainostus pyyntöjä joistan muista ekologisia arvoja kannattavista lastenvaatekaupoista. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)