maanantai 18. huhtikuuta 2011

Marakattimarssi








Joko olette tutustuneet Marakattimarssiin?
Heidän kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa ja materiaalit ovat aina kun mahdollista kotimaisia. Kuullostaa ja etenkin näyttää hyvältä!
Olen todella monta kertaa katsellut kyseisen merkin vaatteita, mutta vielä en ole tilannut. Nyt en vaan voi vastustaa kiusausta, pakko tilata testiin pussihousut ja pallopaita. Ovat niin ihanan raikkaita nuo palloset. :)


15 kommenttia:

  1. Pussihousut vaikuittaisi kivoilta. Meillä on ollut Me&I:n joogapantseja, joissa on vähän samanlainen malli. Näissä Marakattimarssin housuissa ei taida olla nappikuminauhaa vyötäröllä. Urhosta näyttää tulevan samanlainen housuongelmainen kuin neidistäkin eli suurin osa kirjaimellisesti tippuu jalasta.

    VastaaPoista
  2. Värit tntuvat nyt hyvältä...Katselin messuilla heidän standiaan, mutten ostanut tällä kertaa mitään.

    VastaaPoista
  3. Hei noi pipot kivoja. Meill'ä tytölle odottamassa pojan vanhoja keltaisia ulkovaatteita...tuoltahan löytyisi sopivia pipoja niitä täydentämään.

    Ja kotimaisuus ja käsityö ehdottomasti plussaa!!!!!

    VastaaPoista
  4. Meillä on ollut Marakattimarssin rumpettilahkeiset froteehaalarit, ja ne oli kyllä hienot. Jäivät vaan samantien meille pieniksi. Mulle kelpaisi tuo pallopaita, olisi mahtava Moonkidsin keltaisten froteehousujen kanssa. 29 euroa paidasta menee kyllä harmillisesti mun kipurajan yli.

    VastaaPoista
  5. Meillä on ollut pallopaitaa, pari liivimekkoa ja pipoa, laatu on tosiaankin hyvää ja 100% kotimaista:).

    Tuo pallokuosi etenkin on on niin pirteä, että on saanut paljon positiivista huomiota! Piristi talven keskellä ja sopii täydellisesti muihinkin vuodenaikoihin.

    VastaaPoista
  6. Mä oon ostanut alesta varastoon yhden sini-valko pallopaidan. Puuvilla on ihanan paksua ja pehmeää, vaikuttaa tosi laadukkaalta! Pussihousut houkuttelisivat kovasti...

    VastaaPoista
  7. Meillä on ollut pallopaitaa ja myssyä sekä pari liivimekkoa. Paidat ainakin ovat kyllä naftia kokoa.

    100% kotimaisia ja laatu hyvää, varsinkin pallokuosi piristi ihanasti talven keskellä ja sopii kyllä kaikkina vuodenaikoina. Ihastelevia kommentteja sai aikaan tuo pallokuosi!

    VastaaPoista
  8. Ostin pojille pussihousut jouluksi, ja konttaavalla oli polvet läpipuhki jo 3 kk käytön jälkeen *ja siis hällä paljon vaatteita että ne ei jatkuvaan ole samat pöksyt jalassa* :/ Isommalla on nuo uudet vielä ehjät, mutta hänelle kun ostin käytetyt, niin ne kului myös puhki ihan kävelevällä pojalla. Että en ole ihan tyytyväinen, kun hinnakkaita kuitenkin ovat.

    VastaaPoista
  9. Meidän neitillä on oranssista palloneuloksesta pillihousut ja ovat todella hyvän laatuisen tuntoista kangasta, malli vain on melko kapeaa, eli meidän pullukalla pitää olla normaalia kokoa yhtä isommat:D Ja hame oli siltikin pieni, vaikka otettiin kokoa isompana:(

    VastaaPoista
  10. Oliviah; Ne Meandin Yogapantsit oli tosi kivat, en sitten tilannut kun parikin sanoi että ovat tyttöjen pöksyt. ;)
    Nämä on ainakin selvästi suunnattu myös pojille, tosin samaa mietin että onkohan vyötärö miten löysä..

    jarna; Miltä ne vaikutti sinusta?, kokeilitko materiaaleja kädessä?
    Jep, varsinkin kesää kohta värit on kiva päästää valloilleen. :)

    Ida-Antonia; Nuo on tosi herkkuja pipoissakin ja ihanaa keltaista. Tilaisin itse kanssa, mutta kun on ihan tarpeeksi jo pipoja jemmassa. ;)

    Outi; Tuon hinnan kanssa painin minäkin, harmi kun mistään ei saa mitään pikkualekaan näistä juuri nyt. ;)
    Toisaalta kotimaisia ja ekologisia, niin silloin olen hiukan enemmän valmis maksamaankin.

    Kaksi marjaa; Ihan taatusti saa ihastusta aikaan. :)
    Hyvä tietää että on naftia mitoitusta, täytyy ottaa meille sitten vähintään se 116cm.

    Tuuli; Minäkin katselin silloin sitä sini-valko palloista paitaa alesta, mutta en tilannut kun ei ollut niin just meidän väri. Tämä keltainen olisi.
    Nuo pussihousut on ihanat, olisi vähän vaihtelua velourhousujen sekaan. ;)

    Minttu; Ahaa, hyvä tietää tuokin. Tosiaan kyllä sitä kestävyyttäkin odottaa tuohon hintaan.

    Anonyymi; Voisi siis päätellä että meidän hoikkikselle olisi sitten hyvä malli. ;)
    Kiitos kun kerroit sinäkin mitoituksesta.

    VastaaPoista
  11. Meillä on ollut Marakattimarssin ruskea pallokuviopipo ja se oli huippuihanan tuntuista ja napakkaa kangasta ja istui tosi hyvin pojan päähän :) Vastasi hyvin kokoaan.
    Tykättiin kyllä kovasti ja nyt houkuttaisi tilata noita keltapallollisia juttuja ;)

    VastaaPoista
  12. Jaa, täytyy vielä korjata tuohon edelliseen tekstiini, että näin musiikinopettajana osaan kyllä kirjoittaa trumpetti...

    VastaaPoista
  13. Sonja; Noissa palloissa ja etenkin nyt keltaisessa on sitä jotain. ;)

    Outi; ;)

    VastaaPoista
  14. Marakattimarssin velourhousut (ne joissa on prässit edessä) ovat aivan mahtavat housut, varsinkin jos on hoikka lapsi. Meillä on ollut niitä muistaakseni kolmet, ja laatu on erinomainen. Pysyvät muodossa ja passaavat sekä kotikäyttöön että vähän siistimpäänkin asuun. Suosittelen!

    -Kirsi

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)