torstai 28. huhtikuuta 2011

KaksiKuningasta


Jokos olette tutustuneet kauppaan nimeltä KaksiKuningasta?
Ihana nettiputiikki josta löytyy värikkäiden lastenvaatteiden lisäksi persoonallisia pehmoleluja, naamiaisasuja, puuleluja ja pelejä.

 "KaksiKuningasta on lasten vaatekauppa. Kaupasta löydät laadukkaat ja värikkäät vaatteet niin pojille kuin tytöillekin.
Vaatteita löytyy tällä hetkellä 0-8 vuotiaille lapsille. Kaikki sisävaatteet ovat valmistettu ekologisesti, joten ne ovat turvallisia käyttäjille kuin vaatteen tekijällekin."Minä ihastuin ja meille kotiutui Katvigin t-paita (110cm) sekä upea Puolassa valmistettu 40cm Kalimba-koira.Eniten taisi kuitenkin rakastua koiran saaja.
"Saanko äiti tämän ihan omaksi ja saako se nukkua minun vieressä?", kysyi pieni mies heti kun paketti saatiin auki. Juu juu lupasi äiti, vaikka sänky onkin jo ennestään unikavereita täysi ja tällä koiralla on kokoa aika paljon. Mutta siellä se vaan nätisti nukkuu nytkin, kaikkine kavereineen. :)

T-paita vaikuttaa oikein laadukkaalta myös, koko on juuri sopiva n.105cm pojalle. Sopii kivasti keltaisten shortsien kaveriksi.Pusi pusi!

Nyt kannattaa kurkkia tuonne kauppaan, siellä on menossa vappuale ja lisäksi koodilla Poikien tyyliin saat tilauksesi ilman postikuluja (valitse toimitustavaksi nouto ja kirjoita koodi lisätiedot-kohtaan). Koodi on voimassa 1.5.11 asti. :)


8 kommenttia:

 1. Meillä on tuolta tilattu Ducksdayn haalari:)) ihana ja edullinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana lökökoira !
  Tuollaisen voisi vaikka ommella pienempänä jos joka paikka ei jo pullistelisi pehmoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihana koira! Piti tulla ihan laittamaan viestiä, että nyt ne on Elloksella pistäneet Kavatitkin E-tuotteiksi eli vain netissä, että heippavaan halvat kengät :/ Meille niitä tulikin viisi paria tälle kesälle, mutta tuskin enää! No tämä oli kyllä odotettavissa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Oho, meille lähti pari puulelua ja muutama body :D. Eilisestä asti mietin tilausta kun olen tavallaan ostolakossa (no, blogini tietää että sorruin eilen tilaamaan toisestakin paikasta :O), mutta kun tuollaisia puuleluja olin hakenut niin eivät jättäneet rauhaan :D.

  VastaaPoista
 5. Katvigin vaatteet ovat kyllä tosi laadukkaita. Minäkin juuri tuota T-paita olen ihaillut, mutta taitaa jäädä ostamatta, kun itsekin tulee tehtyä niin paljon.

  VastaaPoista
 6. jaana & Pieni Lintu; Se on upea, meillä ei vielä koiraa ollutkaan. ;)

  Tessa; Minäkin niitä haalareita ihailin silloin aiemmin, mutta ei ollut Emilin kokoa. Harmi kun ei saanut isompana, ihania tosiaan! :)

  ninnu; Se on kumma miten noita pehmoisia kavereita kertyy. ;D

  Anonyymi; Eikä! :( Kohta siis loppuu Ellokselta tilailu varmaan kokonaan. harmi.

  L-E; No kiva että oli vinkkiä ja tilasit. Olisi tosiaan saattanut jäädä pahasti harmittamaan muuten. ;)

  Saana; Sinä teetkin niin upeita itse! :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)