torstai 14. huhtikuuta 2011

Villin värikästä kesään!


Bongailin Lindexiltä ja Po.P:lta ihania värikkäitä t-paitoja. Meille voisi tulla vaikka nämä kaikki, mutta koitan hillitä itseni ja valita vain muutaman. Entäs teille? :)



Viidakkokuosi tulee taas, nämä tämän kesän on mielestäni vielä ihanemmat kuin ne viime kesän!



Bamse on kuosina toisaalta kiva, toisaalta taas en välitä. Mutta nämä t-paidat on valloittavat.






















Entäs nämä Po.P:n sitten, oi oi..
Yritä tässä sitten päättää!

Siitäkin huolimatta että pari anonyymiä on ollut huolissaan meidän lasten kalvakkuudesta ja toinen kehoitti siirtymään hillitympiin kuoseihin (edellinen postaus), niin pitäydyimme kuitenkin väreissä. JA hei, ehkä meidänkin lapset saa taas kesällä väriä naamaan! Muistan laskea heidät pihallekin välillä. ;)



45 kommenttia:

  1. :D reps.. jopas nyt ollaan huolissaan :D

    VastaaPoista
  2. Ihania! Meille tulee ehdottomasti nuo lindexin paidat! Ja melkeen on pakko saada tuo popin auto paita!

    Toivottavasti et jaksa välittää noista anonyymien kommenteistä! Blogisi on huippu ja tänne on pakko kurkkia päivittäin! Meidän pojilla (3v,1,5v ja 2kk) samanlainen vaatetyyli ja täältä saa aina kivoja vinkkejä!

    VastaaPoista
  3. Ihania paitoja POPilta! Heti löytyi kaksi suosikkia meillekkin!

    VastaaPoista
  4. Ompas herkullisia paitoja. Katsoin 4v poikani kanssa äsken nämä ja hän piti eniten popin kuppikakuista ja niin minäkin. Voi kun saisin sen meille. Ihanan värikkäitä kaikki.

    VastaaPoista
  5. Huomasin myös nuo viidakkopaidat Lindexin sivuilla ja heti tuli teidän pojat mieleen :)

    Itse tykkään kyllä näistä kaikista kyllä myös ihan hulluna, kukahan tahtoisi tulla rahoittajaksi ja ostaa pojille vähän paitoja ;)

    Ihanaa saada väriä kesään!

    Ja anojen kommenteista on turha välittää, toiset nyt vaan on luonnostaan kalpeampia ja that's it.

    VastaaPoista
  6. Ihania nuo Popin paidat! Ihan must pojalle tuo autokuosi ja tytölle cupcake. En minäkään halua luopua värien käytössä, vaikka meidän punapäät ovat ikuisesti kalpeanaamoja =)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania nuo viidakko ja ilmapallo paidat....

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania! Mä en tiiä miksi ajattelen nykyään että pojalla pitäisin kaikkea tällaista ja vauvalla (tyttö tai poika) pitäisin kanssa, niin kuin meillä olikin mutta tytöllä en oikein osaa enää pitää. Mutta joo värikästä lapsilla ehdottomasti, kyllä niitä beigejä ja mustia ehtii pitää myöhemminkin.

    VastaaPoista
  9. Mä puen lapselleni vähän eri tyylejä, sekä "klassisempaa" eli hillitympää että retrohtavaa (muutama pakko ostos). Hahmovaatteista muutama pakko ostos kanssa ja ne on tuota Bamsen iso-maisema-kuva mallistoa, ihania!
    Olkoot Bamset vaikka miten out ja nou nou täällä blogistaniassa, niin mua viehättää Bamset silloin tällöin pidettynä.
    Esim kevääksi Bamsen satulinna tunika ja kesäksi on onkipaikka-tunika. Kiva kun joka vuodenaikaan tulee uusi maisema :) Syksyksikin on jo meillä varastossa valmiina alesta ostettu syysmaisema.
    Tuota vaalempaa hiekkalinna teepparia katoin Lindexillä siis netissä, se tulee ehkä meille, kun on mielestäni tytöllekin ok.
    Jos mulla olisi pieni poika, en tosiaan osaisi päättää mikä noista Po.pin paidoista meille tulisi ;) Ehkä ilmapallot ja autot.
    Noista kelta-ruskeista retrovaatteista, kun joku oli sitä mieltä että ne ei sovi kalpeille.. Meidän tytöllä on aika tumma iho, suomalaiseksi siis. Ns hyvä pigmentti kuten vanhemmillaan. Ja koska hänen ihonsa on kellertävää sävyä (ei vaalea ja vaalenapunertavaa sävyä kuten varmaan teidän lapsilla). Tytölle ei missään nimessä sovi kelta-oranssi-ruskeat sävyt. Retrovaatteista voin ajatella VAIN valkoapohjaisia vaatteita
    Kiitos ihanasta blogistasi, kyllä mä olen sitä mieltä että puet lapsesi keskivertoa paremmin. Esim paremmin kun minä, vaikka vaatefriikki olenkin. En mä silti jaksa heittää katkeria kommentteja. Kunhan ihailen kun jaksat vielä isoihinkin poikiin panostaa, mä en, ostan vaan välttämättömän, heitä kun ei itseä kiinnosta. Tai kiinnostaa adidaksen pelipaidat, lätkäpipot jne kaikki mitä kavereillakin on. Tässä odottelen mikä on tämän kevään pakko-saada juttu heidän piireissään... Vielä ei ole havaintoa, joku kallis se on, varmasti ;)

    VastaaPoista
  10. Kiitos kovasti näistä vinkeistä :) Meidän esikoisella on niiiin vähän t-paitoja, että pakko on hommata lisää :)

    VastaaPoista
  11. Kyllä meillä ainakin lapset valitsevat kaapista ne värikkäät vaatteet ja jättävät neutraalit sävyt kaapin perälle.
    Onneks täs maailmas värejä ja kuoseja riittää, kaikki saa pukeutua kuten tahtoo. Mua pistää aina naurattaan noi arvostelevat kommentit :D

    VastaaPoista
  12. Ihania!

    Noita Lindexin kuoseja olinkin katsonut etukäteen, mutta popin uutuuksia en ollut vielä nähnyt. Täytynee käydä kurkkaamassa:)

    VastaaPoista
  13. Hahah, eipä voi kun nauraa noille anonyymeille! :D Selvää riidan jauhantaa, en ymmärrä en. Aivan ihania paitoja! Voi harmi kun tein jo tilauksen Lindexille, en saa lisättyä noita viidakkopaitoja! Voi miks niitä ei ollu tullu jo pari päivää sitten (tai sit en vaan tajunnut)! :D Pitänee sit ostaa, kun taas näkee livenä seur. kerran. Ja aivan ihana tuo Po.P:n muffinipaita! Meillekin semmonen! :)

    Ja kyllä meilläkin pidetään supervärikkäitä vaatteita, vaikka poika onkin valkoinen hiuksiltaan eikä mikään superpapu edes rusketuttuaan kesällä ;)

    VastaaPoista
  14. Jaahas, tulossahan ne viidakot vasta ovatkin, oli pakko käydä kurkkimassa Lindexin sivuilla ;) Minä jo ihmettelin, et miten mä olen jättäny huomaamatta sen :D

    VastaaPoista
  15. Hahhaa, miksi pitäisi siirtyä hillitympiin väreihin??Siirtyisi itse toiseen blogiin!Kiitos näistä ihanista vinkeistä, aivan mahtavat nuo Lindexin paidat!Meillä isommat lapset suut mutrullaan kun koot loppuu Lindexin kivoista vaatteista AINA, onneksi on Dunsia jne. jo tilattuna 140cm asti :) Jatka samalla linjalla! :)

    VastaaPoista
  16. Hah hah, avaat oven auringon saavuttua ja päästät sisään pimeän tultua...voihan sanon mä :D

    Niin teidän näkösiä paitoja, vau! ja nuo Po.pin paidathan näyttää yllättävän kivoilta, mikähän mua vaivaa ;)

    VastaaPoista
  17. Ihania paitoja.:)

    Näytin nämä esikoiselle ja hänelle ei kelpais noista Po.Pin paidoista mikään!!! Lindexin viidakkopaitoja kuulemma pitäisi.

    Odottelen Småfolkin t-paitoja, toivottavasti niissä on jotain kivoja, mitkä kelpais pojallekin. Vaikka viime kesältä on jemmassa ihan riittävästi t-paitoja, jotka ehkä mahtuu vielä kesälläkin...

    VastaaPoista
  18. Kiitos Mia, sinulta saa usein ja paljon kivoja vinkkejä, miten pukea värikkäästi lapsia. Tykkään blogistasi!

    VastaaPoista
  19. Hohhoijakkaa, anonyymit voi kyllä jättää ihan omaan arvoonsa. Nuo ulkovaatekommentit oli kyllä erikoisia.

    Aivan huippu tuo Po.Pin oikeanpuoleinen paita, just kävin hakemassa vihreällä pohjalla ajoneuvoja, mut täytynee investoida vielä tuokin!

    Meille ei oo Lindexiltä ja KappAhlista tullu oikeastaan mitään pitkään aikaan, mut noita Bamseja ehkä nyt harkitsen. En oo mikään Bamse-fani, mutta nuo oli jotenki raikkaita!

    Toistan nyt vähä jo itseäni, mutta älä tosiaankaan välitä anonyymien kommenteista, sun blogi on ihan paras!

    VastaaPoista
  20. Viidakkopaidat on kivoja, molemmat meille kiitos! Ja tuo Popin auto paita on ihan ehdoton Topille! :)

    VastaaPoista
  21. Oi, nämä Popit on kivoja! Hillitympiin väreihin, kalvakkaat lapset, just joo.... :)

    VastaaPoista
  22. Ei kai joku nyt semmoista ole kommentoinut, voi hyvää päivää! Itse olen sen verran kalpea, että vasta heinäkuun tienoilla on jotain väriä pinnassa...

    Mä olen viime aikoina vältellyt valkopohjaisia paitoja, mutta usein niissä on ne kivimmat kuviot; niin kuin tuossa PO.P:n autopaidassain.

    En minäkään Bamsesta kauheasti välitä, mutta värit ja kuvitusaiheet vaan ovat aina kivoja!

    VastaaPoista
  23. Bamset ei iske, mutta toi popin autopaita on makea!

    VastaaPoista
  24. Kivoja! Melkein retkahdin tuohon autopaitaan, mutta sitten järki voitti toistaiseksi ainakin ;) Tuollainen samantapainen viidakkokuosi meillä onkin Lindexiltä joltakin vuodelta ja tosi harmi, kun nuo Bamset alkaa olemaan liian sopivia :( Miksei niitä voi olla 122cm asti??

    -Jamina-

    VastaaPoista
  25. Nuo Po.Pin paidat voisin ottaa vaikka kaikki! Ihania!

    Olitpas uskomattoman tökerön kommentin saanut :O Meidänkin tytön kalpeudesta on joku anonyymi joskus ollut huolissaan. Huoh... Ei niistä kannata välittää.

    VastaaPoista
  26. Bamset ei iske mutta nuo Popin paidat on kivoja! =)

    Hih, onneks mä puen meidän kalpeanaaman mustaan, harmaaseen ja valkoiseen suurimmaksi osaksi niin ei pääse anonyymit huomauttelemaan! :D (Ihmeen vähän ne kyllä negaa mun blogissa heittää, hyvä homma!)

    VastaaPoista
  27. Tuo autopaita on ihana. Mutta meillä alkaa olla kesävaatteista kohta ylitarjontaa. Tuo Bamse on kuitenkin haettava. Meidän kuopus on tosi kova Bamse-fani.

    VastaaPoista
  28. Äh, taas kirjoitin pitkät sepustukset jotka katosivat heti, kun painoin "julkaise kommentti"

    Lyhyesti siis, viidakkopaidat on tosi kivoja ja tykkään myös tosta popin ilmapallopaidasta.

    Mun mielestä on värikkäät ja lapsenmieliset vaatteet on tosi ihania, ja sopivat nimenomaan just niille lapsille =) kyllähän sitä vanhempana ehtii olla tylsä ja tyylikäs.

    Muutenkin mennyt meno siihen suuntaan että lapsien pitäisi näyttää pieniltä aikuisilta tai vähintään teineiltä. Meillä ainakin lapset saa olla rauhassa lapsia ja iloisia sellaisia kirkkaissa vaatteissaan.

    Mä en tosin osaa itsellänikään käyttää esim mustaa, mun mielestä se on hautajaisväri (ja mustassa muuten näytän tosi kalpealta). Tänä talvena ostin ekaa kertaa harmaan takin ja se päällä tulee jotenkin hirveän vakava ja aikuismainen olo =)

    Uskon että aika moni lapsikin valitsee mieluummin kaupasta vaikka viidakkopaidan kuin mustan tyylikkään kauluspaidan.
    Meidän 1v puetaan jatkossakin riemunkirjaviin vaatteisiin, sopi sitten ihon väriin tai ei =)

    vanhempi 8v poika haluaa jo vähän mustaa, harmaata ja äklöä tummansinistä kaappiinsa, mutta yhdistelee niitä kyllä ihan päivittäin värikkäiden vaatteiden kanssa

    VastaaPoista
  29. Huolestuneita kansalaisia riittää joka lähtöön :D
    Popin paidat voisi tulla meille kaikki, tosin luulen että kuopus itse tykkäisi eniten autopaidasta.

    VastaaPoista
  30. Bamset ei kolahda mullekaan, eivät ole koskaan kolahtaneet. Nuo viidakkopaidat sen sijaan on kivoja, samoin tuo po.p:n autopaita. :)

    Ihme kommentteja kyllä jotkut jakelee. Meilläkin esikoinen on varsin kalpea kasvoiltaan varsinkin talvisin, isäänsä tullut. Silti pojan vaatteissa on värejä ja tulee olemaan niin kauan kuin itse tykkää. :)

    VastaaPoista
  31. Kiitos kaikille kommenteista, ne on luettu hyvin tarkkaan. :)

    Joo, ei siis kannata pelätä että lopettaisin bloggaamisen noiden kommenttien takia. En todellakaan!
    En ole sitä tyyppiä joka pahoittasi mielen tuollasista, enemmin tunnen sääliä noita ihmisiä kohtaan joiden pitää mollata muita tunteakseen itsensä paremmaksi. Mutta meitä on moneksi! ;)

    Ja rakentava kritiikki on aina tervetullutta, ei pidä luulla että hyökkään nyt negatiivista kommentointia vastaan. Erimieltä saa tottakai olla ja ei tosiaan tartte tykätä joka jutustani. Mutta kaikki järkevät ihmiset tietää, että sellaisen palautteen voi antaa ihan toisella tavalla.
    Minusta lasteni kalpeuden ja aneemisyyden toistaminen ei ole muuta kuin ilkeyttä.

    Sitäpaitsi kuten jo aiemmin Silverjungle postauksessa vastasinkin, lapseni ovat luonnostaan vaaleaihoisia ja näissä kuvissa se varmasti korostuu. Kun kuvat otan yleensä kirkkaassa valossa, niin pakosti se vaalentaa entisestään kasvoja.
    Kukaan ei ole koskaan vielä sanonut livenä että lapseni olisivat aneemisia tai kalvakoita. Ihan normi Suomalainen iho heillä on. :)

    Eli ei ei, ihan huumorilla nämä minulle menee. Muuten noita ei vaan voi ottaa vastaan, niin outoa touhua tuo on. ;D

    Kiva muuten kuulla että moni muukin vaalea lapsi pitää värikästä, en ole itse koskaan tuijottanut lapsen kasvoin valitessani jonkun tietyn väristä vaatetta, enkä aio jatkossakaan tuijottaa. Pidetään sitä mistä tykätään! :)
    Pitkän kommentin jättäneelle anonymille haluan vielä sanoa, että en todellakaan näe pahana sitä että katsoo mitkä sävyt lapselle sopii. Jos tykkää tehdä niin, niin mikä ettei. Itse en vaan tosiaan osaa edes katsoa niin tai halua, mutta hienoa että toiset osaa. :)

    VastaaPoista
  32. Mutta meistä suomalaisista on kalpeanaamoja ainakin 30%! Itse olen kalpeanaama ja lapsetkin ovat sitä talvella. Itse viihdyn siksi beige-pastellivärisissä vaatteissa juuri tämän vuoksi (myös hiukset vaaleat). Nuoremmalle lapselle ostan suunnilleen puolet vaaleita sävyjä ja puolet vähän värikkäämpään ihan vain siksi että lapsella on kiva pitää värikkäitä kuoseja. Mutta tärkeintä minusta on pukeutua sen värisiin vaatteisiin, joissa itse viihtyy. Vaikka kuinka minulle sanottaisiin etten erotu joukosta kun olen sellainen hailakka beigeihminen ei minusta olisi kiva pukeutua värikkäisiin vaatteisiin pääsäntöisesti. Lisäksi minusta maailma olisi erittäin tylsä paikka jos minunlaisia vaaleita kalpeanaamoja beigeine vaatteineen olisi kaikki=) Kiva että nähdään nämä asiat eri tavalla!

    VastaaPoista
  33. Onko tuolta Lindexiltä saman tien loppuneet Bamsen hiekkalinnapaidat ja viidakkopaidat, kun eivät näy nettikaupassa eikä Porissa ollut kivijalkakaupassakaan? Mistä noita bongailette? Tekisi niin mieli noita popin paitojakin, mutta kun täällä ei ole liikettä. Nyyh...

    VastaaPoista
  34. Itse olen myös äärimmäisen vaalea, kun taas siskopuoleni on "värillinen" tummatukkainen suomalainen. Siskoni käyttää paljon mustaa, tummaa, harmaata, beessiä, persikkaa... Näyttäisin hänen vaatteissaan kuolemansairaalta!

    Siskoni sanoikin, että olen kuin valkoinen kanvas, joka odottaa maalausta. Vaatetankin itseni värikkäästi ja fuksia/lila/lime/turkoosi sopivat tähän hienosti. Jos itsessä ei ole väriä, niin vaatteissa olla pitää!

    Vaalealle pojalle ostan varmasti viidakkopaidan ja leivospaidan ja Maailman vahvimman Nallen. Nalle-elokuvat 70-luvulta ovat niin ihanan nostalgisia :)

    Maalataan lapsemme väreillä :)

    VastaaPoista
  35. Meillä ollaan vähän pakosti siirrytty niihin hillitympiin väreihin aina sitä mukaa, kun pienten poikien (128) osastojen vaatteet menevät pieniksi. Se on hassua, miten eri kaupoissa ovat eri kokoisia nuo vaatteet: Henkan 122/128 alkaa olla paidoista pieni, kun taas zaran 128 on teltta kooltaan. Nyt on poika siinä puolivälissä, edellinen pieni ja jälkimmäinen iso, mutta ehkä se kesällä kasvaa 'zaran mittoihin'. Ja meidän kesävaatteet taitaa tulla sieltä zarasta nyt aika pitkälti just tuon koon takia. Vaikka onhan niitä t-paitoja tarttunut muualtakin.

    Jotenkin ihan höh ja pöh nuo anonyymien kommentit (kävin lukemassa). Onneksi tiedät miten niihin suhtautua: toisesta sisään ja suoraa tietä ulos ;D

    Ihanaa ja värikästä kevättä!

    VastaaPoista
  36. Ensimmäistä kertaa kommentoin (ylipäänsä mihinkään blogiin). Tämä sinun blogisi on aivan korvaamaton apu lastenvaateviidakossa. Inhoan shoppailua, mutta sinun ansiostasi olen onnistunut hankkimaan omillekin (3 poikaa) lapsille kivan näköiset vaatteet. Kiitos siitä ja toivottavasti jatkat blogin pitoa vielä pitkään.

    VastaaPoista
  37. Voi suloisuus tätä blogiasi! Kuulun myös vakkarikävijöihin. Mutta, mutta, onko kukaan bongannut mitään kivoja kesäkenkiä tai -sandaaleja mistään?

    VastaaPoista
  38. Kiitos taas viimeisistä! :)

    Anonyymi; Hiekkalinnapaita ja viidakkopaidat on vasta tulossa Lindexille, joten ei hätää. :)

    Toiseksi alin anonyymi; Kiitos kovasti! Tosi kiva kuulla että olet saanut vinkkejä blogistani. :)

    Viimeisin anonyymi; :) Kesäkenkiä ja sandaaleja on aika huonosti minustakin missään. Pojille kyllä täytyy niitä jostain kohta saada. Voisin tarttua aiheeseen ja etsiä niitä.

    VastaaPoista
  39. Hauskoja paitoja, meille voisi ehkä tulla tuo autopaita, vaikka toisaalta, hinta taitaa taas olla sitä luokkaa että en ole valmis maksamaan ihan niin paljon, kun halvemmallakin saa t-paitoja ;-)

    Kurkkaapas blogiini, siellä on kiva arvonta!

    VastaaPoista
  40. Menin tänään leivospaitaa ostamaan, mutta olikin väriltään enemmän ruohonvihreä. Kaunis kyllä, mutta ilmapallopaita oli irl. paras! Autopaita vielä puuttui valikoimasta, mutta sekin on haettava vielä :) Poika ihastui ilmapallopaitaan täysin ja olikin heti sirkuskoulussa päällä punaisten Me&I sortsien kanssa!

    Ps. pirtelöpaita oli myöskin pinkimpi kuin kuvassa, mutta minusta hyvinkin sopiva pojalle. Jos ois rahaa rajattomasti niin kaikki <3

    VastaaPoista
  41. Minnis; Kiitti infosta! Voi pitää varmaan kysellä jos saisin jonkun hakemaan meillekin 1-2paitaa. ;)

    VastaaPoista
  42. Moi! :) osaatko sanoa menikö viidakko t-paita jo online kaupassa?? oli pitkään "tulossa pian" osastolla, mutta nyt ei ole siellä enää... eikä myös lasten osastollakaan

    VastaaPoista
  43. Alin anonyymi; Moi vaan! :)
    Joskus noissa Lindexin vaatteissa käy niin että ne katoaa tuolta "tulossa pian" osastolta ja on hetken poissa kokonaan sivuilta ja sitten ilmestyy sinne uutuuksiin.
    Eli voisi päätellä nyt tuosta katoamisesta, että ne on pian ihan myynnissä! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)