tiistai 26. huhtikuuta 2011

Jokos on sandaalit ostettu?


Nämä lämpöiset pääsiäisen päivät sai mietteet taas kesään. Kaivelin jo perjantaina laatikoita ja soviteltiin poikien kanssa sandaaleja, tuloksena oli että jokainen tarvitsee vähintään yhden parin kesäkenkiä. Meillä kenkiä kyllä kierrätetään seuraavalle kakkoskengiksi, jos ne vaan on siistit ja kuosissaan. Kuluneet ja selvästi muotoutuneet kengät lähtee toisaalle kierrätykseen. Nyt kuitenkin sandaaleissa ei ollut kierrätys mahdollisuutta veljesten kesken, joten ei kun kauppoja kurkkimaan. Erityisesti nettikauppoja, koska meillä täällä ei edes lähikaupungissa ole kenkäkauppaa ja markettien kenkävalikoima on yleensä melko surkea.
Keräsin kuvia vinkiksi, jos joku muukin on sandaalijahdissa. ;)
Nämä kaikki on nyt poimintoja pojille ja koot yli 26. Kannaattaa kuitenkin kurkkia noiden kauppojen valikoimaa, siellä on läjä ihanuuksia pienemmillekin ja tytöille.


Kenkäkauppojen suosikikseni on netissä muodostunut Brandos.
Mielestäni siellä on kattava valikoima kenkiä lapsille ja hyvät kuvat.
Tilaisin juuri Emilille nämä yläkuvien sandaalit koossa 28, katsotaan ja testataan sitten kummat otetaan. Valkoiset Vikingit on mielestäni tosi kauniit, mutta onkohan ne ihan kamalan näköiset heti? Ruskeat Superfitit olisi väriltään nappiostos ja tykkään tuosta hieman umpinaisemmasta mallista.















Isoille pojille Brandokselta löytyi nämä mallit, joista pidin.
Harmaat Vikingit saisi 10v:lle koossa 36 ja ruskeat Superfitit 11v:lle koossa 38.















Brandokselta vielä nämäkin.
Kangaroosin ruskeat sandaalit (vasemmalla) olisi Oliverille hyvät ja edulliset. Timberland sandaalit (oikealla) olisi makuuni myös, mutta koot loppuu 30 ja lestiksi on ilmoitettu leveä joka ei ole meille hyvä.




Ellokselta saisi myös saman mallin Timberlandit musta-punaisena.
Geox kengistä olen kuullut kehuja, mutta niistä ei ole kokemusta ennestään. Nuo ruskea-oranssit olisi ihan kivat ja Ellokselta nekin.















Ellokselle oli tullut myös Kavatilta sandaaleja. Vaikka välikautena ja talvella kyseiseen merkkiin luotankin, niin sandaaleissa mietin tuota paksuutta. Tai siis ovatko kuinka jykevät ja hiostavat?
Kenkäkauppa Alina myy mm. Superfit kenkiä ja siellä olisi tuosta Brandoksen ruskeasta mallista tämä valkoinen.














Musta-beiget Primigit löytyy Pikkujalat nettikaupasta. Siellä on muuten alessa sandaaleja jonkin verran.
Eccot on aina laadukkaat, mutta myös hinnakkaat. Nämä punaiset poimin nettikaupasta nimeltä Kenkä avenue.













Geoxilta löytyisi avonaisempi malli Heppo nettikaupasta (vasen kuva) ja koodilla 6iCXaNp01 saisi 20e alea tilauksesta.
Sieltä löytyisi myös sama Superfitin malli kuin Brandokselta.



Kauppakierroksella löysin Citymarketista jo kahdelle pienemmälle alesta Vikingin sandaalit, nappasin koot 28 ja 33. Maksoivat 25e pari ja vaikuttaa hyviltä. Lesti on normaali. Silti aioin hankkia heille toiset vaihtosandaalit, mielestäni kahdet on hyvä olla.



Niin ja tottakai ne Crocsit on pakkohankinta, ei äidin mielestä vaan lasten. Onhan noihin silmät jo tottunut vuosien varrella, vaikka alkuun olivatkin mielestäni todella rumat. Emilille löytyi jemmasta nämä keltaiset Oliverin vanhat koossa 10/11. Isommille naputtelin juuri tilauksen täältä, sai kolmet kahden hinnalla.

Parit sandaalit per poika (tai yhdet) ja Crocsit, niillä mennään kesä. Niin ja kangastennarit, mutta kokemuksesta tiedän että ne jää aika vähälle käytölle kesällä.
Millainen kesäkenkävarustus teiltä löytyy?


31 kommenttia:

  1. kivoja sandaaleita!

    Meillä olemmille pojille valmiina kangastennarit ja pihasandaalit. Mitjalle on jemmassa siistimpiä sandaaleita Miskan jäljiltä, mutta Miskalle pitäisi vielä ne ns. paremman menon sandaalit hommata!

    Näiden lisäksi meillä vielä kesää ja metsä yms. rymyretkiä varten ihan lenkkarit. Mitjalle löytyy mutta Miskalle nekin!

    Mio ei vielä tänä kesänä kenkiä tarvikkaan!

    VastaaPoista
  2. Manulle mahtuu vielä viime kesäiset eccon sandaalit, tuolla jätkällä ei oo ilmeisesti kasvanut jalka juuri yhtään vuodessa :O Eccot on ihan priimassa kunnossakin kun ei tuota saanut pitämään muita kenkiä kuin crocs-kopioita eli semmoiset uudet varmaan hankintalistalla.
    Kuutille on kangaroosin sandaalit mutta saapi nähdä lähteekö tuo kävelemään edes kesän aikana...

    VastaaPoista
  3. Brandos on minunkin nykyinen suosikki kenkäkauppani ja Ellos alekoodeineen myös ;)
    Ostan isoille pojille 7 paria kenkiä per poika vuodessa, sen määrän minä katson ehdottoman tarpeelliseksi. Sandaalit jätän nykyisin ostamatta. Käyttö jäi pariin kertaan kesässsä, joten säästän nyt ne sandaalirahat muuhun. Pihamenoissa pojilla on aina kuitenkin crocsit ja vähän siistimpään menoon kaupungille tms laitetaan tennarit. Mun mielestä kaikki meidän poikien kokoiset, mm monet tässä esitellyt sandaalit, on aivan tolkuttoman rumiakin.
    Pikkutytöille en osta crocseja, heille on jalkaa tukevia kauniita nahkasandaaleja ja sitten satunnaiskäyttöön kangaskenkiä.
    Mummo tosin just toi hello kitty crocsit kokoa 6/7 ja taitaa mennä suoraan muualle. Tolkuttoman leveät tyttöjen kapeaan jalkaan

    VastaaPoista
  4. Meille ei enää sandaaleja tule, koska niitä ei kukaan pidä... Crocsit ovat ajaneet niiden ohitse. Jotenkas, molemmille lapsille on kahdet Crocsit.

    Lisäksi 8-vuotiaalle pojalle on tennareita kasa: Adidas Superstarit, DC tennarit, Reebokin tennarit ja parit kunnolliset lenkkarit.

    6-vuotiaalle tytölle taas löytyy Crocsien lisäksi parit lenkkarit ja muutamia kesäisiä kenkiä.

    Rose

    VastaaPoista
  5. Ostin punamustat Timberlandit Ellokselta. Pojan koon 25 jalka on melko rintava, eikä varmaan kapeimmasta päästä. Sandaalit ovat hänellekin melko leveät. Säätöjen ansiosta ne ovat ihan ok. Pohjakin on mukavan notkea. Normaalilevyiselle tai kapealle jalalle sandaalit ovat turhan leveät! Vähän harmittaa, etten ostanut hyväksi havaittuja ja ihania superfitin sandaaleita. Onneksi voi olla, että pojan jalka kasvaa niin nopsaan, että juhannuksen jälkeen saan ne ostaa. :) Aluksi siis kokeilen mennä yksillä sandaaleilla, lenkkareilla ja tennareilla, mutta katsotaan nyt. Ehkä lisäksi voisi olla kivat Vikingin tai Reiman sellaiset sandaalien ja lenkkareiden välimuodot?

    VastaaPoista
  6. Kivoja sandaaleita! Meillä ei olla juurikaan käytetty sandaaleita aikaisempina kesinä, ne tuntuvat aina vain olevan täynnä kiviä.. ;)

    VastaaPoista
  7. Meillä 3-v pojalle kahdet sandaalit, kangaskengät, lenkkarit (jotka tosin jo melko naftit) ja lisäksi kävelykengät. Yhdet tennarit vielä ostetaan esim Adidas superstar tai vastaavat.
    Meillä sandaaleja käytettiin ainakin viime kesänä paljonkin, esim pihalla, puistossa ja kaupungilla.

    L

    VastaaPoista
  8. Meillä sandaalit on kesän ykköskengät, joille tulee eniten käyttöä. Crocsit tai niiden kopiot on piha- ja rantsukäytössä, niiden lisäksi molemmille lapsille on kesäksi kangaskengät, tennarit ja sit ihan lenkkarit metsään ja viileämmille keleille. Brandokselta meinasin superfitin sandaalit lapsille tilata, Hepposta kokeilin tilata tuolla alekoodilla, mutta ei ainakaan mulla toiminut-sieltä olis houkuttanut juurikin nuo ruskeat Geoxit. Meillä oli esikoisella viime kesänä Vikingit sandaalit, jotka oli umpinaiset kantapäästä ja akillesjänteestä-toisia samanlaisia ei tule, ekat käyttöviikot laastaroitiin pojan akillesjänteitä kun hiersivät niin pahasti. :/

    VastaaPoista
  9. Meillä ostettu esikoiselle ekassa kuvassa olevat Vikingit, mutta mustana. Nuo valkoiset on paljon nätimmät, en tiennyt että valkoisena on. Ostettiin kenkäkaupasta, kun sieltä sai -50% alella. Ne saa pestä koneessa, joten varmaan valkoisetkin saa pysymään puhtaana? Kuopukselle ostettiin Superfitit. Lisäksi molemmille löytyy kesäksi toiset sandaalit ja lenkkarit viileämpiin päiviin.

    Kangaroos-sandaaleita oli Citymarketissa tarjouksessa 10e:lla, mutta ei ollut kokoa edes kuopukselle. Tyttöjen pinkkejä oli paljon. Parhaimmat sandaalit mitkä meillä ikinä ollut, ovat olleet Ecco-merkkiset.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  10. Meillä tytöllä on yleensä joka kesä ollut yhdet sandaalit ja niillä on pärjätty. Sitten toisina crocsit, jotka tyttökin yleisimmin nappaa jalkaansa ulos mennessä. Ja niinpä näkyy nappaavan lähes kaikki naapuruston lapset :D

    En voi mitään, mutta melkein kaikki poikien sandaalit näyttää miun mielestä ei niin kivalta. Noi timbet ja geoxit ehkä eniten miellyttää tyyliltään.

    VastaaPoista
  11. Tosi kivoja sandaalipoimintoja! Minäkin olen näitä jo vähän pohdiskellut, mutta vielä en ole mitään ostanut, lähempänä kesää sitten :)

    VastaaPoista
  12. Hei! Olen lukenut blogiasi suurinpiirtein vuoden ajan, mutta ei ole tullut koskaan kommentoitua mitään, monesti on ollut mielessä kiitellä hyvistä postauksista. Meidän nyt 2v4kk pikkumiehelle on monet vaate-ideat saatu tätä kautta, joten kiitos että jaksat jakaa näitä meille kaikille! :)

    Sandaaleista olen itse mieltynyt tänäkeväänä näihin: http://www.reima.fi/fi/mallisto/scorpia/ En vielä cittarista napannut mukaan, kun epäilin pienimmänkin koon (24) olevan liian iso pieniin jalkoihin, etenkin sitten hellepäivinä ilman sukkaa. Noi olis kuitenkin nahattomat, meillä vegaaniperheenä kun tuo valinnanvara kenkien suhteen ei ole suuren suuri, kuitenkin haluaisin kasvavaan jalkaan ostaa suht laadukkaita kenkiä, sen minkä kotiäidin budjetti sallii :)

    Aurinkoisia kevätpäiviä! Nikki

    VastaaPoista
  13. Sandaaleja ei pojalla viime kesänä ollut ollenkaan, täytyy kysellä josko tälle kesälle huolisi. Taaperoikäisenä piti, mutta ei sen jälkeen.
    Yksillä pihakengillä ja yksillä paremmilla kengillä mennään. Tosin pihakenkiä kuluu kesässä useat, eli kun vanhat lahoaa niin ostan uudet.

    VastaaPoista
  14. Viikonloppuna sain vasta hankittua uudet kävelykengät pojille. Ajatus sandaalien ostamisesta tuntuu kovin raskaalta.

    Meillä oli viime kesänä pojille crocsit, kunnon nahkasandaalit ja tennarit. Sandaalit sain pakottamalla muutaman kerran jalkaan. Pojat olisivat pitäneet pelkästään crocseja. Tänä kesän ajattelimme unohtaa crocsit päiväkotiin, jotta pojat pitäisivät sandaaleja.

    VastaaPoista
  15. Crocsit täytyy vielä hommata isommalle pojalle, muuten kenkäasiat taitaa olla kunnossa.

    VastaaPoista
  16. Heissan! Tilasin Ellokselta nuo punamustat TBL:t; itse tykkäsin että olivat jotenkin kovat ja halvan oloiset :( Yleensä Timberlandit olleet käytössä ok, nyt lähtiväyt takaisin niin tytön kuin pojankin mallit... Brandoksella paljon ihania vaihtoehtoja, sinne seuraavaksi siis ;) Aurinkoista kevättä! S.

    VastaaPoista
  17. Hieno kenkäpostaus,kiitos Mia! Meillä on tosin kesän kengät jo kasassa mutta aina näitä mielellään katselee. Hyviä malleja ja merkkejä valitsit.

    Ihan samat sanat, crocsit ja nahkasandaalit ovat ne joita meidän pojat kesällä käyttävät. Kangaskengätkin tahtovat jäädä käyttämättä, valitsevat suosiolla mukavimmat jalkaansa;-)

    Iloista vappuviikkoa!

    VastaaPoista
  18. Kesällä on osin käytössä samat kengät kuin keväälläkin. Ainakin tennareille ja kangaskengille on kesällä käyttöä.
    Sandaalit ovat kuitenkin lapsella kesän käytetyimmät kengät. Viime kesä oli niin lämmin, että piti ostaa toiset sandaalit kesken kesän; yleensä on pärjännyt yhdellä parilla.
    Nyt on yhdet sandaalit hankittuna viime kesän alesta ja mietin pitäisikö ostaa toiset.
    Crocsit ovat liian leveitä lapsen jalkaan, joten ovat ihan poissuljettu vaihtoehto kesäkengiksi.

    Lapsella oli kaksi tai kolme kesää käytössä kavatin sandaalit ja olivat todella hyvät. Ovat tosin monia muita sandaaleja jykevämmät, mutta niillä oli selkeästi hyvä kävellä. Parhaimpia olivat mitä lapsella on ollut.

    VastaaPoista
  19. Kiitos kun laitoitte kommenttia miten teillä kesä mennään. :)
    Ihan yllätyin kun aika moni sanoi ettei osta sandaaleja ollenkaan, mutta niin on monia tapoja kuin perheitäkin. :)

    Meillä en voisi kuvitellakaan kesää ilman sandaaleja. Poikien jalat hikoilee sandaaleissakin, joten tennarit tai muut umpinaiset kengät on ihan pois käytöstä (tennarit ehkä kaupunkikäytössä jonkun kerran). En voisi itsekään kulkea kesää umpikengissä, sen verran kuuma on aina ollut ainakin jossain vaiheessa.

    Crocsit taas on meillä vain ranta/veneily käytössä. Minusta ne ei täytä hyvien lastenkenkien kriteerejä mitenkään ja koska kesäkenkien käyttöaika on n.3kk, niin en missään nimessä pitäisi niitä ainoina kesäkenkinä.
    Lisäksi ne ei kestä jalassa monesti kunnolla pyöräillessä, potkulautaillessa yms. liikkuessa. Eli ne ei ole meillä ulkoilukengät.

    Mitä sandaalien ulkonäköön tulee, niin on kyllä totta että ne ei mistään kauneimmasta päästä ole. ;D
    Mutta kauniimmat minusta kuin Crocsit ja toimivuus menee muutenkin ulkonäön edelle.
    Itse tykkään enemmän tuosta hiukan umpinaisemmasta sandaalimallista, niissä kuitenkin kiertää ilma hyvin vaikka ei olekaan varpaat näkyvissä. :)

    VastaaPoista
  20. Nikki; Kiva kun jätit kommenttiakin. :)
    Kiitos tuosta Reiman sandaalivinkistä, kävin kurkkimassa ja niistä oli kiva turkoosikin saatavilla. Harmi vaan kun ei ollut kai myynnissä kuin yhdessä kaupassa turkoosina?..

    VastaaPoista
  21. Miten sandaalit sitten voivat täyttää hyvän kengän kriteerit, jos crocsit eivät..?

    Itse en kovin umpinaisia; kantakapillisia jne. sandaaleja edes mielelläni suosi isommilla lapsilla. Reilusti vilpoiset ja avonaiset ne olla pitää - kävelykengät ovat sitten asia erikseen.

    Meillä ei myöskään ole tykätty pitää sandaaleja enää muutamaan vuoteen. Crocsit ovat käytössä helteillä ja pihalla. Jonkin verran käyttöä tulee myös varvassandaaleille (lähinnä rannalla). Muuten sitten lenkkareita ja tennareita.

    Kengät kun ovat siinä eteisessä yleensä ihan näkösällä ja kun sen sata kertaa päivässä edestakaisin kesällä kuljetaan, lapset yleensä itse päättävät mitä jalkaan laittavat. Kauemmas lähtiessä sitten äiti määrää :)

    Kolmen äippä

    VastaaPoista
  22. kolmen äippä; Lähinnä tarkoitin Crocsien huonoudella tuota tukemattomuutta pienemmillä lapsilla ja niiden väljyyttä, että ei sovi siksi meillä ulkoiluun. Uskon että isommillakin paremmat on kunnon sandaalit jotka kestää jalassa ja on hyvät, eli niillä voi jalkoja rasittamatta touhuta koko päivän. :)
    Tottahan se on ettei sandaali sinänsä täytä niitä normaalien kenkien kriteerejä, mutta on niissäkin eroja.
    Toisille Crocsit saattaakin olla ne parhaat, mutta esim. meillä ne on löysähköt joka pojalle väljyytensä takia (aidoissakin ja ihan oikeassa koossa).
    Enkä nyt hauku Crocseja, kuten sanottu, meillekin ne tulee joka pojalle. Mutta tärkeintä on mielestäni muistaa, että kannattaa olla vaihtokenkiä kesälläkin, ei vain ja ainoastaan ne Crocsit päivittäisessä käytössä. :)

    VastaaPoista
  23. Kavatin kengät miellyttää mun silmää vuodesta toiseen aina yhtä paljon! Ihania!

    Meillä taitaa molempien viimekesäiset vielä mahtua.

    VastaaPoista
  24. Pojallani oli viime kesänä 2,5 -vuotiaana sekä Geoxin että Superfitin sandaalit - tykkäsin, että olivat molemmat hyviä. Meillä tuollaiset vähän umpinaisemmat sandaalit ovat olleet ihan kätevät käytössä - niitä poikani käytti kesällä päiväkodissa. Lisäksi meillä oli viime kesänä käytössä Crocsit ja yhdet kangaskengät. Kangaskengät jäivät ehkä vähimmälle käytölle. Tänä vuonna olen ostanut yhdet Geoxin lenkkarit. Lisäksi ajattelin hankkia 1-2 sandaalit ja sen lisäksi Crocsit.

    Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kommentoin tänne, mutta lukemassa käyn todella ahkerasti. Haluankin sydämestäni kiittää monista hyvistä vinkeistä, joita olen saanut tätä kautta. Mukavaa kesän odotusta teidän perheelle!

    t. Vakkarilukijasi yhden pohjan äiti Helsingistä

    VastaaPoista
  25. Kiva tosiaan kun täällä tulee monelta mielipiteitä asiasta!
    Mä jo yhden kommentin jätinkin, mutta laitan vielä: Ostaisin sandaalit toki jos isot niitä pitäisivät, mutta kun eivät pidä. Aina kun lähtevat pihalle tai kavereilleen, en jaksa huutaa eteisessä sandaaleista. Eli säästän rahat kun en edes osta. Tuosta crocsien rumuudesta, sitähän ne ovat, mutta kyllä silti noilla 10-vuotiailla "kivemmat" kun nuo kangas-tarrasandaalit. Tai siis sopivat paremmin heidän "lookkinsa". Ostan aina mustat crocsit niin sopii kaikkiin vaatteisiin.
    Meillä on muuten vähän kuin sandaalien korvikkeena pelkkää verkkokangasta olevat lenkkarit. Niillä pystyy urheilemaan ja ilmastointi toimii :)

    VastaaPoista
  26. Asiasta kolmanteen, miten olet onnistunut saamaan Crocsit noin puhtaiksi kesän käytön jälkeen? meillä keltaiset on ihan kamalan näköiset. Vinkkejä?

    - Anni A.

    VastaaPoista
  27. Kivoja sandaaleja olet "poiminut".

    Mä tilasin esikoiselle nuo Elloksen puna-mustat Timbet. Ne on tosiaan aikasta leveät, mutta kun kasvuvaraa ei ole yhtään (käyntivara tietty on), saa ne riittävän tukevasti säädettyä kapeaankin jalkaan. Lisäksi esikoiselle on Superfitin sandaalit, jotka mahtunee alkukesän, H&M:n kangastennarit, Puman tennarit ja kahdet eccon nahkakengät. Eli myös samoja käytetään kuin nyt keväälläkin. Crocsit ja toiset tennarit ja ehkä vielä isommat nahkasandaalit pitää vielä ostaa. Viime kesänä tosin käytettiin melkein ainoastaan Crocseja ja tennareita.

    Neidille ei taida olla sopivia kesäkenkiä ollenkaan. Kolmet nahkaiset ensiaskelkengät on, mutta kesäkengät on liian isoja ainakin vielä. Ostoslistalla hänelle siis ainakin kunnolliset nahkasandaalit, Cientan kangaskengätx2 (oli viime kesänäkin) ja tennarit. Neidille en taida vielä crocseja ehkä ostaa, jos ei ala niitä vaatimaan...

    Kuopukselle ei varmaan tarvii ostaa yhtiäkään kenkiä kesäksi. Löytyy jo kahdet ensiaskelkengät, kahdet "tennarit" ja yhdet sandaalit.

    No tulipahan mietittyä, mitä meiltä löytyy ja mitä puuttuu.:D

    VastaaPoista
  28. Yhden pojan äiti Helsingistä; Kiitos kovasti kommentistasi! :) On aina yhtä ilahduttavaa kuulla että blogistani on todellakin hyötyä ja vinkkiä tähän vaatemaailmaan.
    Ihanaa kesää myös sinulle!

    Anonyymi; No tuo on kyllä totta, että jos isot ei pidä, niin turha varmaan väkisin yrittää saada pitämäänkään. :)
    Meillä itse haluavat vielä sandaalitkin Crocsien lisäksi, juuri sen takia kun ne Crocsit ei kuulemma kestä kunnolla pyöräillessä jalassa.
    Meillä on lenkkaritkin sitten urheiluun, mutta kuullostaisi hyvältä idealta nuo verkkolenkkarit. Että kiitos vaan vinkistä! :)
    Niin ja meilläkin tulee nyt 11v:lle ja 7v:lle mustat Crocsit ja 10v valitsi tummanruskeat. Hyvä, äitikin täällä myös kiittää. ;D

    Anni A.; Nuo on aika vähällä käytöllä olleet, joten siksikin varmaan tahrattomat. Tosiaan kun lähinnä rantakäytössä Crocseja pidetään. ;)
    Olen muuten kevyesti yleensä pessyt meidän Crocsit sappisauppualla ja harjaamalla, sekä lopuksi hyvä huuhtelu.

    Helmi; Hyvin mietitty! ;)
    Teillä on kiva varustus kesään ja tytölle taatusti löytyykin ihanuuksia vielä.

    VastaaPoista
  29. No mulla on vain 1 tyttölapsi, 5v mutta vastaanpa kumminkin. ;-) Talven aikana mimmin jalka kasvoi muutamista kengistä yli ja niin että on tällä hetkellä melkoisen kapea. (kun taasen pienempänä jalka oli leveä ja rintava) Harvoin maksan mistään lapsen vaatteesta tms kengistä ihan normihintaa, ostan kun vastaan tulee / kyttään aleja (ja kirppareita!). Meillä on tällainen 'tarpeeliseksi' katsomani kenkäcombo:

    -Kavatin ecomalliston nahkakengät Ellokselta alekoodilla (kapeammat kuin normikavatit!)
    -nahkasandaalit viime kesältä (muistaakseni Bundgaard, tai Primigi)
    -Bogin sporttisandaalit kirpulta 0,50€ ;-)
    -sellaiset reikäiset 'kevytlenkkarit' HalppisHallista (ei mene hiekka ihan niin helposti ja ovat kevyemmät kuin tavan lenkkarit mut suojaavammat kuin sandaalit)
    -PAXin lenkkarit viime kesältä
    -Ellokselta parit kangaskengät, toiset sellaiset 'converset' ja toiset remmiballerinat
    -löytyy myös perityt Crocsit ja uimakengät...

    Miksiköhän meillä 2-hengen taloudessa tahtoo olla ahdasta eteisessä...? ;-D

    VastaaPoista
  30. Meillä on nuo Kavatin sandaalit odottamassa poikaa tänä kesänä. En tiedä minkälaiset sitten tulevat olemaan käytössä.
    Itse pidän edestä suljetuista kengistä myös kesänä sillä pelkään aina että jossain on joku terävä kivi tai vaikka huumeneula joka iskee pieniin varpaisiin.

    VastaaPoista
  31. Pakko lisätä, kun törmäsin näihin etsiessäni itselleni sopivia sandaaleita:
    http://shop.camper.com/productos.xhtml?type=K&lng=en

    Camperin naisten kengistä vaan on itselläni kokemusta, ovat todella laadukkaita ja ihania pitää. Lasten mallistossa on todella herkullisen värisiä ja käytettävän näköisiä kenkiä!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)