lauantai 8. joulukuuta 2012

Muistan..


 
Kolme vuotta taaksepäin. Oli vuosi 2009 ja Emil vasta juuri täyttänyt 2 vuotta. Miten se olikaan pieni! Ainakin kun vertaa poikaa tänään ja tuota kuvissa olevaa pientä kaksivuotiasta. En ole koskaan tajunnut ajankulua. Se suorastaan juoksee, vaikka joistain muistoista tuntuu olevan vain hetki. Toisinaan se tuntuu pysähtyvän, mutta sitten heräätkin ajattelemaan että on mennyt vuosia tästä tietystä pienestä hetkestä..
 
Nämä kuvat ovat on otettu 3 vuotta sitten, aika tasan. Marras-joulukuussa.
Meidän lemppari talvihaalari oli tuolloin Småfolkin omppuhaalari, se onkin ollut minusta yksi kaikkien aikojen kauneimmista haalareista.
 
 
 
 Toinen rakas haalari samaisena talvena oli kaverilta kierrätetty punainen Molo Kids. Tuolloin ihastuin Molo Kidsin talvihaalariin niin, että sen jälkeen sellainen on ollut meillä joka talvi.
 
Onko tuttuja haalareita menneiltä vuosilta?
Oliko teillä kenties samanlaisia?
 
 
Ps. Skip Hop arvonnan voittaja on edelleen kateissa, mikäli häntä ei löydy sunnuntaihin mennessä arvonta suoritetaan uudelleen.
Joten kurkatkaa alempi postaus, että oletko voittaja juurikin sinä!
Muistakaa myös kurkkia Joulukalenteria, jotkut tarjoukset on voimassa useammankin päivän. :)

 
 

10 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat :) Kyllä aika rientää tosiaan nopeasti..

    Tuttuja on haalarit, meilläkin oli Småfolkin omppuja, kelta-ruskeana. Ja ensimmäinen Molon haalari, rainbow-kuosilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että oli teilläkin suosikkeja, on niin samanlainen maku. ;)

      Poista
  2. Ihanaa että on niitä kuvia, että voi muistella, koska kyllähän ne unohtumattomatkin hetket ajastaan unohtuu mielen päältä!!

    Meillä on kans Molon Polariksia ollut nyt kolmena talvena ja tulee olemaan eteenkin päin :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Mä katselin jotain vanhaa kuvaa missä teidän pojalla juuri toi punainen Molon haalari päällä kun mietin meille sitä pienempää haalaria syksyllä :) Aika menee hurjaa vauhtia, en edes tajua, kohta meilläkin on 2,5v lapsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootas vaan, kohta se on jo 13v.! :D Miedän vanhinhan on jo ja tuntuu oikeesti ettei siitä voi olla niin kauan kun hän oli 2v. Huoh.. ;)

      Poista
  4. Meillä on nyt käytettynä tuo haalari kolmevuotiaalla! Siis omppu! Ja nyt oon vakuuttunut että ompelen vielä yhden talvihatun ;) ;) Ihana haalari se on yhä, vaikka kaiholla katselin sitä tänvuotista vihree-turkoosi-moniomppuhaalaria. Ehkä käytettynä ensi talveksi, onneks sillain pääsee nauttimaan ihanuuksista, kun ne jatkaa matkaa ja sopii meinkin kukkarolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ruskea omppu on minusta ollut ihanin Småfolkin omppuhaalareista, mutta tosiaan kiva kun vieläkin on joka vuosi tullut uusi ja hiukan erilainen omppuhaalari myyntiin. :) Ja juuri niin, kierrättämällä saa näitä ihanuuksia aina.
      Ompele ihmeessä vielä yksi talvihattu! ;)

      Poista
  5. Hei Mia! Nostalgisia muistoja. Emil oli juurikin tuon ikäinen kun sattumalta löysin blogisi ja olen sitä siitä asti seuraillut. Juuri sinä Mia sait minut hurahtamaan lasten vaatteisiin ja "opetit" löytämään uusia ihania merkkejä. Minulla on juuri Emilin ikäinen Matias poika itselläni ja toinen poika on hieman Oliveriä nuorempi joten on ollut niin ihania seurata samantyylisiä juttuja. Näin jälkeenpäin muistellen minusta tuo 2-vuotis ikä on jotenkin ihanan valloittava ikä. Ei olla enää ihan vauvoja, osataan jo paljon, mutta kuitenkin ollaan vielä niin hellyttäviä taaperoita pulleine poskineen. Hyvää joulun odotusta teille!
    -Äiti kolmelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kommentti! Kiitos! :)
      Tuo on niin ihanaa kuulla, että olet ollut matkassa näin kauan ja että sinulla on siellä kaksi suunnilleen saman ikäistä "pikkuista" matkassa. :)
      Kaksivuotias on tosiaan ihana, kun elämä vauva-ajan jälkeen alkaa olla suht paljon helpompaa ja kuitenkin pieni on vielä niin pieni.

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)