tiistai 9. helmikuuta 2016

Kevään ihanin softshell



Joko olette näin talven keskellä ajatelleet tulevaa kevättä ja välikausivaatetusta?
Itse aloitin tulevan kevään hankinnat viikonloppuna. Kaivelin Olivialle jemmatut välikausivaatteet esille ja shoppailin ekan välikausihaalarin. Olivialle ei ole (tai siis ollut ennen tätä) kevääksi vielä yhtään haalaria ja oikein mikään ei ole kolahtanut kevään mallistoista niin että se olisi päässyt ostoslistalle. Aika jännä, pienelle pojalle olisin löytänyt kyllä lempparin, mutta tytölle ei ole tullut vastaan just sitä ihaninta. Kaipaan edelleen niitä hempeitä sävyjä (kyllä, ulkovaatteissakin), sellainen pastellisävyinen tyttömäinen vedenpitävä haalari olisi aivan ihana. Sellaista ei ole tullut vastaan. Edelleen haaveilen siitä muutaman vuoden takaisesta pastelliraidallisesta Molo kidsin girly rainbow haalarista, siinä oli värit kohdillaan (saa tarjota jos jonkun jemmasta löytyy 92 tai 98cm). ;)


Softshell haalari oli ostoslistalla myös ja sitäkin olin selannut netistä etsien jo jonkun viikon löytämättä. Molo kidsin tämän kevään softshell ei ollut minusta niin kiva kuin viime kevään, vaikka perhoskuosi ihan kiva onkin. Lauantaina sitten ollessani ostoksilla se ihanuus tuli vastaan. Alkuun mietin, että onko se just se ihanin, mutta päivän edetessä oli pakko palata Lasten vaatekaappiin ostamaan tuo ihanuus pois, se kun jäi vaivaamaan ja siitä tunteesta tietää että ilman ei kannata kotiin lähteä. ;)


Haalari on Name It:n korallin vaaleanpunasävyinen kukkakuosillinen ihanuus.
Meillä ei ole muistaakseni Name it:n softshellejä ollut, mutta kaveri ja myyjä näitä kehui. Materiaali on ainakin ihanan pehmoinen ja taipuisa. Sisäpinta on pehmoista fleeceä. Mitoitukseltaan sekä malliltaan haalari on sopivan kapea ja juuri Olivian mittasuhteille täydellinen. Tuotelapuissa lukee että vedenpitävä (8000mm), hengittävä ja tuulenpitävä. Polvissa ja pepussa on vielä tuo liukaspintainen vahvikekangas, joten varmaan myös suht kestävä haalari.


Kokona ostin Olivialle 92cm. Uskon että koko sattui juuri nappiin kevättä ajatellen, reiluutta on sopivasti nyt. Veikkaan että Olivia on nyt jotain 86cm pitkä ainakin.


Samalla ostin haalarin kanssa samaan sävyyn olevan Name It:n pipon kevätuutuuksista.
Pojille oli muuten kanssa aika kiva kuosillinen haalari ja raidallinen myös, lisäksi mallistossa on yksivärisiä haalareita. Kävin kurkkimassa että Name It:n nettikauppaan oli tullut nyt myös näitä myyntiin ja isoillekin löytyisi takkia ja housuja. Olisi aika kivat tuolle tokaluokkalaiselle kanssa.. 

Onko teillä kokemuksia näistä Name It:n softshelleistä? 
Onko olleet hyviä sekä kestäviä pienillä ja isoillakin?



13 kommenttia:

  1. Moni kehuu Name it softshelliä, ei ole itsellä kokemusta. Sisävaatteet on ainakin ollut oikeesti laadukkaita.

    Mä odotan innolla Ticketin mallistoa vielä, kun sitä ei oo näkynyt :)

    Meillä pitäs kans alkaa hommata vaatteita, mut vaikka monena päivänä oon miettinyt mitä tarvitaan niin ihan pihalla oon vieläkin. Vettä sataa jo toista päivää joten topat on kohta vähän turhan hot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisävaatteet on meillä kanssa todettu hyviksi ja laadukkaiksi. Toivon mukaan nämä softshellit on myös. :)

      Ticketin mallistoa olen minäkin odotellut ja kurkkinut joko kuvat olisi pressisivulla, mutta ei vaan näy. On muuten tosi myöhässä ja todella ärsyttävää, kun ei jo ilmesty! ;)

      Kummallinen tämä talvi. Ensin talvi alkaa vasta tammikuussa ja sitten lumet tulee parissa päivässä ja on paukkupakkaset päälle. Nyt taas mennnään toiseen ääripäähän ja alkaa olla loskaa sekä plussaa. Eihän tässä tiedä mitä tuonne pukee! ;D

      Poista
  2. Aivan ihana - ja tyttökin kasvanut hurjasti! Meillä on pojalla name it softshell haalari ja tytöillä housut ja ei voi, kun kehua!! Housuja saikin metsästää vime keväänä kissojen ja koirien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, neiti kasvaa silmissä! ;)
      Ne housut taitaa loppua aina aika nopsaan eli kannattaa kai olla ajoissa ja ostaa nyt jo jos meinaa saada. Kiva kuulla että ovat oikeesti hyvät. :)

      Poista
  3. Meillä on ääripäillä Name it:n softshellit ja mitään pahaa sanottavaa en löydä. Kuopuksen haalarikin on vielä kaiken möyrimisen jälkeen ihan uudenveroinen ja vesilammikoista tai kaatosateista huolimatta lapset aina olleet kuivana.

    VastaaPoista
  4. Kahden pojan äitinä ei voi kuin ihailla näitä tyttöjen juttuja. Aivan ihana tuo Name it:in kuosi <3

    VastaaPoista
  5. Meillä on ollut viime vuonna 3v tytöllä Name It:n softshellhaalari ja 7v pojalla takki. Todella tyytyväisiä ollaan :)

    VastaaPoista
  6. Ei ole valittamista. Hyvä malli ja muutenkin passeli väritys myös isommallekkin pojalle. Ei ole käytössä eikä pesuissa mennyt yhtään huonoksi.

    VastaaPoista
  7. Mitkä kengät neidillä on tämän haalarin kanssa? 😊

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka kaunis haalari ja tyttö!

    VastaaPoista
  9. Kehuja myös täältä! 9v pojalla on ollut 1,5v jo käöytässä samat housut ja takki, hyvin ovat kestäneet ja tosi hyvän näköisenä vieläpä! Ehkäpä ainut pikku miinus on se, että housut on vähän vaikea pukea esim. collegehousujen päälle kun sisäpinta ei ole yhtään liukas. Kaunis on tuo Olivian haalari kuin myös koko tyttö!

    VastaaPoista
  10. Ihana tyttö ja haalari. Miten koko vastaa. Reissussa näin noita name itin haalareita ja äkkiseltään näyttivät kokoisekseen aika "pitkiltä". Mietin uskallanko tilata verkkokaupasta. Nyt meidän neiti käyttää 86 cm että ehkä 92 cm kevääksi...

    VastaaPoista
  11. Ihana haalari, pakko saada! Vieläkö teillä käytössä? Myytkö vai onko myyty jo? :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)