maanantai 10. joulukuuta 2012

Uutta & aurinkoista

 
Viime aikoina on tullut tehtyä todella vähän hankintoja, jos ei talven toppaa oteta huomioon, vaan ihan sisävaatteita. Tarve on selvästi vähäisempää, kun Emilinkin kasvu on tasoittunut. Nyt 5v:llä menee 122/128cm varmaan ainakin ensi kesään saakka, jos ei jopa vuodenkin eteenpäin. Isoille pojille tulee hankittua jopa vielä harvemmin, kun sama koko menee ainakin vuoden ja moni vaate kiertää meillä veljeltä toiselle. Ostospostaukset onkin olleet todella harvinaisia, vaikka mielläänhän niitä laittaisi useamminkin. Toisaalta välillä jotain ostettuaan tuntuu, että kannattaako nyt näitä perusvaatteita kuvata. Kiinnostaako ketään?
 
Nyt kuitenkin ajattelin esitellä viimeisimmät hankinnat, jotka ostin lauantaina.
Nämä on niin aurinkoiset, tuli ihan keväinen fiilis näin joulun alla.



 
KappAhliin oli tullut Ingela P Arrheniuksen suunnittelemia paitoja, sellainen oli pakko ostos.
Tosi kivan lapsekas kuosi iloisella värityksellä.


 
H&M:n perus collegetakkeja ja -housuja oli tullut ilmeisesti kevät värissä jo myyntiin, tai ainakin uusi väri eli tämä kirkkaan keltainen. Housut ostin 122cm ja takin 122/128cm.
Nämä on muuten lähes täydellisesti samansävyiset kun Molo Kidsin talven keltaiset topat. ;)
 


 
 Kappikselta tarttui mukaan myös pitkään himoitsemani raitafleece. Jätin nimittäin tuon jo kerran kauppaan, mutta se jäi kummittelemaan takaraivoon.. Meillä on yksi H&M:n fleecetakki, jota on nyt pidetty topan alla, mutta tämä Kappahlin on malliltaan paljon parempi. Tämä on kapeampi kuin H&M:n ja selvästi pidempi malliltaan, etenkin takaa.
 
Tässäpä nämä aurinkoiset.
Jos nyt sitten alkaisi viimein ostamaan niitä joululahjoja, taas on siis joku matti myöhäinen liikenteessä, kun olen vasta saanut yhden lahjan kasaan. Huoh.
 
 
Ps. Ratkiriemun kanssa arvottu Skip Hop reppu/eväslaukku arvonta on suoritettu uudelleen!
Arvonnan voitti Mari kommentillaan;
 
Mari 1. joulukuuta 2012 12.49
Leijonareppu on suosikkini. Ihan huipun joulukalenterin olet saanut aikaan :)
 
Otatko Mari minuun yhteyttä; poikientyyliin@gmail.com
 
 

12 kommenttia:

  1. Minua ainakin kiinnostaa, todellakin! Ja keskiviikkona kun olen menossa kaupoille muutenkin niin nyt ion sun vinkistäsi järkeä käydä Kappiksella, tuo paita on hankittava!! Ihana :) Tuo raitafleece on kyllä mahtava! Jos en olisi saanut ihan ilmaiseksi tutulta jo fleecetakkia (ja sekin jää vähän heikolle käytölle, vaikka väri on mahtava kirkkaanpunainen) niin tuo menisi myös ostoslistalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös!, välillä onneksi aina putkahtelee näitä ihanuuksiakin kauppaan. ;)

      Poista
  2. Tykkään raidallisista :) Keltainen on jossain määrin alkanut kyllästyttämään, taisi tulla keväällä ähky ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei näytä keltainen innostus laantuneen. ;D Heh, ruskea innostuskin kesti monta vuotta, saa nähdä kuinka keltaisen kanssa käy.

      Poista
  3. Kiinnostaa kyllä, näistä saa hyviä vinkkejä!

    VastaaPoista
  4. Perusvaatteet kiinnostaa täälläkin! Tosi kiva tuo paita ja että vielä löytyi tuossa koossa! Tietty ne on kaikki jo menneet, kun minä pääsen kauppaan asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että ei ole vielä menneet, nämä oli varmaan aika vasta tulleet. :)

      Poista
  5. Ekan kuvan Kappiksen paita on tosi kiva. Yritin sellaista markkinoida meidänkin pojalle viime viikolla Kappiksessa, mutta ei kelvannut. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, teillä siis osataan jo valita tarkkaan. Meillä ei vielä ole ollut sellaisia, jotka ei kelpaisi, mutta sekin aika varmasti koittaa. ;)

      Poista
  6. Arkeahan suurin osa ajasta on, joten tosi kiva jos joku viitsii siihen liittyen postailla, aina hyödyllistä jollekulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, että kiinnostaa. :) Itse haeskelen blogeista enemmänkin muuta kuin ihan arkipäivän asioita tai arkisia päiviä, joten ehkä siksi en osaa ajatella että meidän arki kiinnostaisi. ;D Mutta laitan toki aina silloin tällöin arkista juttuakin.

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)