keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Blaa!


 
 Sain syksyllä yhteydenoton uuden kotimaisen lastenvaatemerkin Blaan edustajalta, hän kysyi haluaisinko testattavaksi ihka ekasta mallistosta paidan Emilille. Syysmallistossa on kaksi kuosia "Wait for me" ja "Autumn Snails". Ihastuin molempiin retrohtaviin kuoseihin ja lähdin mielelläni mukaan. Koska en osannut päättää, sanoin että meille on tervetullut ihan kumpi kuosi vaan.
 
Viime viikolla saimme paidan kuosissa Autumn Snails, eli nuo veikeät etanat. Kokona paidassa on 122cm ja se on juuri hyvä koko Emilille, joka on nyt n.119cm pitkä. Mitoitukseltaan paita on mielestäni kuitenkin reilu, eli menee varmasti päälle yli 122cm lapsellekin. Helma on pitkähkö, joten on varmasti hyvä myös pitkäselkäisille lapsille ja sopivan kapea hoikkiksellekin. Materiaaliltaan mukavan pehmoinen ja laadukkaan oloinen.
Pesuja ei vielä tehty, joten käyttökokemusta tulee sitten myöhemmin.
 
Blaan takana on reilu kolmikymppinen äiti, kauppias ja graafinen suunnittelija.
Blaa! -tuotteet ovat laadukkaita, lapsekkaita, 100% puuvillaa olevia käyttövaatteita, joissa mallit ovat simppeleitä, käytännöllisiä päästäen näin kuosit ja värit oikeuksiinsa. Vaatteet valmistetaan Turkissa. Tänä syksynä mallistossa on vain nuo kaksi kuosia, mutta ensi keväälle on tulossa ainakin kuusi. Valikoimassa on pitkähihaisia paitoja koossa 86-128, mekkoja koossa 86-128 ja bodyja koossa 56-80 cm.
 
Blaan vaatteita saa heidän omasta nettikaupasta, sekä jälleenmyyjiltä, joita ovat mm. Metkula, MiniQ, Mussukat ja Taaperokauppa.


 

2 kommenttia:

  1. Hieno retrohenkinen paita :) Mutta mistä nuo ihanat housut ovat ja mitä kokoa ovat? Poikani on samankokoinen niin on hyvä kysellä sulta kokoa :D

    Marika

    VastaaPoista
  2. Housut ovat Me&I mallistoa. :) Olisikohan viime kevään mallistosta tai sitten 2011 syksyn, en muista ihan varmaksi. Kuitenkin yogapants nimeltään ja kokona 122/128cm. Nuo on Emilin lempparihousut ja ovat saaneet nimekseen sotilashousut. ;D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)